Παιδιά απλά αν γίνεται να μν το καθυστερήσουμε να ξεκινήσουμε τον αγώνα, ας προσπαθήσουμε στις 10 να είμαστε όλοι μέσα.
Printable View
Παιδιά απλά αν γίνεται να μν το καθυστερήσουμε να ξεκινήσουμε τον αγώνα, ας προσπαθήσουμε στις 10 να είμαστε όλοι μέσα.
παιδια εχω μπει στην πιστα και μου βγαζει μαυρη οθονη!!!ακουω το γκαζι του αυτοκινητου και δεν βλεπω τιποτα...
Σχετικα με τις συζητησεις που εχουμε καθε φορα που ακυρωνεται αγωνας καλο θα ηταν να παρουν θεση οι διοργανωτες για να ξερουμε τι θα κανουμε.Ποτε θα αναβαλλεται και ποτε θα πραγματοποιειται ο αγωνας?
Ακουγονται πολλες προτασεις το θεμα ειναι να καταληξει καπου το πραγμα απο σημερα κιολας γιατι πεφτει συνεχεια το ενδιαφερον...
Θα ξαναπω τη δικη μου προταση: Αν λειπει μια ολοκληρη ομαδα να παρει αναβολη μιας ημερας ο αγωνας.Αν δεν λειπει μια ομαδα και ειναι 9 ατομα παλι να γινεται κανονικα ο αγωνας.Στα 8 ατομα και κατω να μην γινεται.Το πρωτο κριτηριο παντως να ειναι να μην λειπει ολοκληρη ομαδα.ΕΠισης, για εμενα βασικο ειναι να μην πηγαινει μια ολοκληρη εβδομαδα πισω το προγραμμα αλλα να γινεται μια μερα μετα.
Σχετικα με τις ρυθμισεις της αιθουσας επισης, καθε φορα καθυστερουμε καποιοια παιδια να μπουμε λογω ασυμβατοτητας ειτε φορτου και καταληγει να αρχιζει ο αγωνας 40 λεπτα μετα..Καλο ειναι να φτιαχνει room αυτος με την καλυτερη συνδεση και προτεινω επιπλεον να απενεργοποιει τα μικροφωνα ή ας τα βαζει στην πιο χαμηλη ποιοτητα.Χθες ημασταν 10 ατομα και ξαφνικα μειναμε 8 με το μπες βγες...Ας ανοιγει το "επισημο" room οσο πιο νωρις γινεται για να κανουν restart οσοι ειναι να κανουν restart και τελοσπαντων να σταθεροποιηθει η αιθουσα μεχρι τις 10.15.
καλησπερα ....σωστος ο σταυρος ...και ΣΥΜΦΩΝΏ σε ΟΛΑ ......καντε μια προσπαθεια να βρεθουμε και να τρεξουμε τον χτεσινο αγωνα σημερα στης δεκα παρα τεταρτο
Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες και επειδή καταλαβαίνω ότι για όλους μας ο χρόνος
είναι κάτι το σημαντικό, ας προσπαθήσουμε όλοι να είμαστε συνεπείς.
Εχθές στεναχωρήθηκα με τον Μανώλη που λόγω χρόνου αποχώρησε.
Επαναλαμβάνω την πρόταση μου.
22:00~22:10-15 : Συγκέντρωση των διαγωνιζομένων
22:11-16~22:20-26 : Κατατακτήριες
22:21-26 : Εκκίνηση αγώνα.
Σταύρο, ελπίζω να σε απολαύσω πολύ περισσότερο από εχθές.
Εχθές πραγματικά ζωγράφιζες στο πρώτο μισό του αγώνα...
Δν ξερω αν θα καταφερω να μπω, καλη επιτυχια παιδες!
κατα πρωτον, σορι για χτες γκάιζ... κατα δευτερον, ενημερωθηκαν οι κανονισμοι στην πρωτη σελιδα. Τα λεμε στις 22:00!
παιδια εγω σημερα δεν θα μπορεσω να μπω... δυστυχως ειχα προγραμματισει οτι θα τρεχαμε χθες.. απλα κριμα γιατι απο τις 5 προηγουμενες φορες που ειχαμε πει οτι θα τρεχαμε ολο προεκυπταν καποιες απουσιες και το ακυρωναμε.αυτο εγινε σε 4 περιπτωσεις που μπορουσα και την μια που ελειπα εγινε ο αγωνας και τον εχασα λογο του θεματος με την συνδεση.και σημερα δεν μπορω λογω υποχρεωσεων.και χανω 2 αγωνες ετσι.. απλα το λεω γιατι μπορει να εχει βρεθει και καποιος αλλος στην θεση μου π.χ. να ηταν σε 10 προγμαμματισμενες μερες αγωνα μεσα και να μην εγιναν και την μια που ελλειψε εχασε αγωνα που επρεπε να ειχε γινει ηδη απο πιο πριν.
καλον αγωνα σημερα σε ολα τα παιδια!!!!
Παιδιά κι εγώ επίσης δεν θα μπορέσω να μπω, μόλις τώρα το είδα οτι είπατε για σήμερα και δυστυχώς σήμερα δν γίνεται.
Καλό αγώνα και τα λέμε στον επόμενο!
ουτε εγω θα μπορεσω σημερα παιδια καλο αγωνα
Δεν εγινε ο αγωνας παιδια! ;) Τη Δευτερα τωρα. Παμε γερα αυτη τη φορα!
Εγω λεω να το παμε την παραλλη δευτερα:P
Παντως με τις συνδεσεις δεν παμε καλα...ολη τη βδομαδα παιζαμε ωραιοτατα με τα παιδια , σε ξενους μπηκα, σε εξωγηινους μπηκα, στη χθεσινη αιθουσα δεν μπορεσα να μπω.Τι φταιει?ξερει κανεις?ΝΑΤ2 εχω, το router με dmz, παιζει να εκανα και 5 restart εχθες...ασυμβατοτητες μου εβγαζε, μετα "δεν μπορεις να μπεις αυτη τη στιγμη στην αιθουσα, δοκιμασε αργοτερα" και οταν εμπαινα με πετουσε.
Συγγνωμη που εξαιτιας μου δεν παιξατε χθες, οριακα ημασταν 9 και θα τελειωνε αυτο το μαρτυριο απο αναβολη σε αναβολη.
:c082:ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΝΕΑ να σας πω ..ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΙΟΣ ΑΠΟΧΩΡΕΙ ...και ΕΡΧΕΤΕ Ο SONIC..ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ το ονομα του . ειναι καλος οδηγος ...
Τελικα το πρωταθλημα μας ειναι κατι σαν το top gun ετσι?πολλοι μπαινουν αλλα λιγοι μενουν:P
Επειδη χαλασε η τιμονιερα του.
paidia mou estile ela e mail o dimarxos tou tokyo kai mou zitah apozimiosi gia ta mpeta pou espasa sto tokyo... eimai se adieksodo pou tha brw tosa leuta... :P
χαχαχα
Θα το φτιαξουμε ρε συ Μανο.Αυριο βραδυ θα παω σπιτι του για φαγητο να γνωρισω και την ανηψια του, την Τσου Λι.Θα το ρυθμισουμε φιλε.Για τι ποσο μιλαμε?Να ξερω τι θα πω στον ανθρωπο.
καλημερα ...δεν φτανει που το εκανες πιο ευαερο και οικολογικου χαρακτηρα το τοκιο ,ζηταει και τα ρεστα ??μανωλη μαζη σου.....οποτε θελετε να μαζεφτουμε να παμε να ρηξουμε και τα οιπολοιπα ΜΠΕΤΑ