Αρκεί να μην γίνει 22χρονη μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Δεν τις μπορώ τις γριες!:p
Printable View
Αρκεί να μην γίνει 22χρονη μέχρι να κυκλοφορήσει το παιχνίδι. Δεν τις μπορώ τις γριες!:p
Δεν μου πολυαρέσει αυτό. Θα προτιμούσα οι developers να ακολουθούν το όραμά τους (αρκεί αυτό να μην αποσκοπεί στην κακομεταχείρηση του franchise όπως έχουμε δει να γίνεται άλλες φορές) χωρίς να τους κρατάνε "δέσμιους" οι fans. Φυσικά οι fans μπορούν να βοηθήσουν στο να γίνει κάτι όπως έγινε νομίζω στην περίπτωση του assassin's creed 2. Όπως και να 'χει, μου αρέσει η απόφαση της Naughty Dog να είναι αυτοτελής ιστορία.
Πάω τώρα σε κάτι άλλο. Για τα γραφικά δεν έχω καμιά ανησυχία, είμαι σίγουρος πως θα είναι καταπληκτικά, αλλά θέλω να δω επίσης μια φοβερή ιστορία, χαρακτήρες κτλ. Θέλω να δω ας πούμε τον Joel και την Ellie να φοβούνται, να σκληραγωγούνται όσο προχωράει το παιχνίδι, η Ellie ας πούμε θα μπορούσε να δει στον Joel μια πατρική φιγούρα, θα ήθελα να δω το παιχνίδι να θίγει το θέμα του τι μπορεί να κάνει ο άνθρωπος για να επιβιώσει, το ένστικτο εναντίον της σκέψης κτλ.
Έτσι το the last of us μπορεί να γίνει ένα παιχνίδι που, όπως και άλλα (κατά την γνώμη μου πάντα), να προσφέρει στον παίκτη πράγματα που μπορεί να του προσφέρει ένα βιβλίο, ένα κόμικ, μια ταινία, ένας πίνακας ζωγραφικής κτλ.
Αυτό ακριβώς περιμένω κι εγώ πλέον από τα σύγχρονα παιχνίδια, και όλοι μας νομίζω. Τα παιχνίδια πλέον, με την ανάπτυξη και τις δυνατότητες που έχουν, θα πρέπει να είναι ουσιαστικά να είναι ένα μέσο διασκέδασης, που θα μπορεί να σου προσφέρει πολλά πράγματα. Και πλέον, πέρα από το gameplay, που είναι το πιο βασικό πράγμα, παίρνουν πρώτο ρόλο το σενάριο, η σκηνοθεσία, οι χαρακτήρες, η εξέλιξη της ιστορίας, όλα αυτά δηλαδή που είναι σημαντικά σε μία ταινία ή ένα βιβλίο.
Νομίζω ότι και οι δημοιυργοί του The Last of Us προς τα εκεί κλίνουν. Ίδωμεν.....
ΥΓ: Πάιζει και να έκανα ρεκόρ με τη λέξη "πλέον"....:blink:
Capturing Joel And Ellie For The Last Of Us
http://www.gameinformer.com/b/featur...ast-of-us.aspx
Ο Arne Mayer, community strategist της Naughty Dog, δίνει μερικά νέα στοιχεία πάνω στο gameplay του παιχνιδιού The Last Of Us. Συγκεκριμένα, εξηγεί αυτό που στην ομάδα της ονομάζουν "σύστημα ισορροπίας δυνάμεων" και το πώς ελέγχει τη ροή της μάχης και τη συμπεριφορά των χαρακτήρων στο παιχνίδι.
Το σύστημα ισορροπίας δυνάμεων έχει σχεδιαστεί για να προσδίδει ένα αυξημένο επίπεδο έντασης κατά τη διάρκεια της μάχης με άλλους ανθρώπους που συναντάτε στο παιχνίδι. Κάθε τύπος όπλου έχει ένα επίπεδο επικινδυνότητας, το οποίο κάνει τους αντιπάλους να συμπεριφέρονται διαφορετικά στην απειλή του. Επειδή τα πυρομαχικά είναι ελάχιστα και δύσκολο να βρεθούν, οποίος κατέχει πιστόλια βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, ενώ όσοι χρησιμοποιούν όπλα για κοντινές επιθέσεις (μαχαίρια, ρόπαλα, δοκάρια κλπ) είναι σ πιο αδύναμοι και κινούνται ανάλογα με τις επιλογές τους.
Ένα παράδειγμα του συστήματος δείχνει τον Joel να κρύβεται από έναν αντίπαλο που τον απειλεί, με πιστόλι. Για να τον βγάλει από αυτή την κατάσταση, η Ellie δημιουργεί αντιπερισπασμό πετώντας ένα τούβλο στον αντίπαλο, έτσι ώστε να δώσει στον Joel μια ευκαιρία να επιτεθεί.
O Mayer επισημαίνει επίσης ότι υπάρχει μια πιθανότητα ένα όπλο να έχει δύναμη ακόμα κι όταν δεν έχει σφαίρες. Οι χαρακτήρες θα μπορούσαν να μπλοφάρουν με την απειλή ενός όπλου και να ελπίσουν ότι οι αντίπαλοι θα τους πιστέψουν. Αν όμως η σκανδάλη πατηθεί και το όπλο δεν εκπυρσοκροτήσει, η μπλόφα διαλύεται και οι αντίπαλοι επιτίθενται, ξέροντας ότι έχουν το πλεονέκτημα. Αυτές οι ιδέες έχουν παρατηρηθεί και στα τρέιλερ του παρόμοιου post apocalyptic simulator "I Am Alive” της Ubisoft, άλλα και στο Uncharted 3: Drake's Deception, όπου ο ήχος ενός άδειου όπλου κάνει τους εχθρούς να κατακλύζουν τον Nathan Drake.
gameworld.gr
^Μinigame που κανεις το γιατρο! ΛΟΛΟΛ!
^Οι εχθροι σε αυτο το παιχνιδι ειναι ανθρωποι που εχουν τρακαρει με νταλικες...
ΕDIT: Και εχουν μ$#νι στο κεφαλι!
EDIT 2: Μη μου πειτε οτι αυτο δινουν μαζι με την collector's edition!!!!
it looks really sick! I like it! :)
I don't... σοβαρά, εντελώς σίχαμα, χωρίς μάτια; Που πας βρε με αυτή την φάτσα, νομίζεις ότι έτσι θα βγάλεις ποτέ σου γκόμενα; Ούτε ζόμπι δεν θα σου κάθεται... Ειλικρινά τώρα, χωρίς μάτια πως βλέπουν που πάνε, κεραίες έχουν σαν τις νυχτερίδες; Νομίζω ότι υπερέβαλαν εαυτό στο να στραπατσάρουν την φάτσα των μολυσμένων και ελπίζω να μην είναι όλοι έτσι, αλλά να είναι η πιο ακραία - θα έλπιζα και σπάνια - μορφή μετάλλαξης.
νεκταριε θα κινουνται οπως οι τυφλοποντικες.
αυτη η φατσα σε ενα βιντεακι φαινεται παντως.
Ναι αλλά αυτός είναι ένας οργανισμός που ανέκαθεν βασιζόταν στην όραση σαν κυνηγός (εξού και τα μάτια εμπρός και όχι σαν άλλα όντα στα πλάγια). Πως λοιπόν μπορεί να μολύνεται (δεν μιλάμε για 100% μετάλλαξη αλλά για μόλυνση) και ξαφνικά χωρίς μάτια να τρέχει και να αντιλαμβάνεται τον χώρο σωστά όπως στο βίντεο παρουσίασης που λέει ο φίλος Ηλίας και παλεύει με τον κεντρικό ήρωα.
Επίσης, δεν στέκομαι τόσο στο ότι στερείται οφθαλμών, άλλωστε κάπου μπορεί να είναι και να μην φαίνονται, στέκομαι στο γεγονός ότι είναι μία σιχαμένη σκατόφατσα του κερατά και μου προκαλεί αναγούλα η θέα της. Αντιπαθώ τέτοιες υπερβολές και ένας λόγος που δεν μπορώ να παίξω το Dead Space είναι ότι απεχθάνομαι τις επιλεγμένες μορφές του παιχνιδιού.
^^ Aκριβως αυτο ηθελαν να πετυχουν οι δημιουργοι βρε Νεκταριε! Να σου προκαλει αηδια και αναγουλα το τερας! Τι περιμενες δηλαδη να ειναι ευπαρουσιαστο? Ισα ισα η περιγραφη σου στην ουσια επιβεβαιωνει οτι ο σκοπος των σχεδιαστων επευτεχθη 100%.
Mia xara einai sxediastika apo thn stigmh pou h molynsh ofeiletai se mykhta.
^^ poios alhths sou phre to plhktrologio?? giati ki egw ton psaxnw....! :P
Έχει πέσει ξηρασία τελευταία σχετικά με το game.. Εδώ ένα βιντεάκι με τις φωτογραφίες που έχουν βγει μαζεμένες..
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=VOGeQtsuRXY"]The Last of Us gameplay - YouTube[/ame]