προπαραγγελεια απο amazon το l.a.noire.
αποστολη πεμπτη 19/05.
παραδοση σπιτι μου τριτη 24/05.
πλεον αγορες μονο απο amazon.
προπαραγγελεια απο amazon το l.a.noire.
αποστολη πεμπτη 19/05.
παραδοση σπιτι μου τριτη 24/05.
πλεον αγορες μονο απο amazon.
Ρε παιδιά τι λέτε?
Αποδεικτικό εφορίας ή σπουδών για να ανοίξει λογαριασμό?
Λοιπόν εγώ προτείνω Τράπεζα πειραιώς.
1. δεν έχει ποτέ κοσμο. ΠΟΤΕ.
2. Έχει το καλύτερο σύστημα για online συναλλαγές, για να βλέπεις υπόλοιπο, να πληρώνεις λογαρισμούς κτλ. (winbank)
3. δεν κοστίζει απολύτως τίποτα.
4. Είναι πάρα πολύ ασφαλές.
5. Σου δίνει εικονική πιστωτική κάρτα Visa (που την δέχονται παντού γιατί είναι σαν πιστωτική) χωρίς κανένα έξοδο και με τις πρώτες φορτίσεις δωρεάν.
6. Τώρα τελευταία έχει παντού υποκαταστήματα και ATM.
Απλά πας σε ένα Κατάστημα πειραιώς με την ταυτότητα σου, ανοίγεις ένα καταθετικό λογαριασμό, και ζητάς να σου δώσουν κωδικούς για να μπορείς να τον ελεγχεις μέσω ίντερνετ. Δεν χρειάζεται να κάνεις κατάθεση ούτε 1 ευρώ στον λογαριασμό σου και δεν κοστίζει το παραμικρό! Σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος.
Το καλό είναι ότι εκτός από την χρεωστική (visa electron) που σου δίνουν (για αναλήψεις από ΑΤΜ από το λογαριασμό σου, σου δίνουν την δυνατότητα να βγάλεις μία πιστωτική η οποία είναι εικονική. Δεν υπαρχει δλδ στην ουσία κάρτα, απλά σου δίνουν τα νούμερά της, και τον τριψήφιο κωδικό ασφαλείας, και ημερομηνία λήξης, δλδ ότι ζητάνε στα site για να κάνεις αγορές.
Όταν θελήσεις να αγοράσεις κάτι, μπαίνεις στο λογαριασμό σου στο site της winbank, μεταφέρεις όσα χρήματα θέλεις από τον λογαριασμό σου στην "πιστωτική" και απλά αγοράζεις. Τόσο απλά. Ούτε φόβοι για να μην σε κλέψουν ούτε τπτ.
Εγώ προσωπικά δεν χρησιμοποιώ την "εικονική" μιας και τα περισσότερα site που κάνω αγορές, δεχονται την χρεωστική! Μόνο σε ένα site για πόκερ δεν δέχτηκε την χρεωστική, και το thomann.de και εκεί χρησιμοποίησα την εικονική χωρίς κανένα πρόβλημα.
Και για όσους φοβούνται της ηλεκτρονικές συναλλαγές, υπάρχει επιλογή να σε ειδοποιεί με sms στο κινητό σου και e-mail, για οποιαδήποτε κίνηση στον λογαριασμό σου. Επίσης ορίζεις μέγιστη ημερήσια συναλλαγή, την οποία τροποποιείς όποτε θέλεις και εφαρμόζεται άμεσα. Δλδ αν κάποιος σου κλέψει τα στοιχεία (λέμε τώρα) να μήν μπορεί να βγάλει πάνω από ένα ποσό που έχεις ορίσει εσύ. (εννοείται ότι ούτε εσύ θα μπορείς να κάνεις ανάληψη ή συναλλαγή μεγαλύτερη του ποσού που έχεις ορίσει, αλλά σας είπα το αλλάζεις anytime)
και το σημαντικότερο είναι ότι όλα αυτά είναι πολύ απλά στην πράξη.
Δεν ξέρω, εγώ την έχω πολλά χρόνια και είμαι υπερευχαριστημένος.
Ουφ.. ούτε στην πειραιώς να δούλευα.
Λοιπον πηγα σημερα και εβγαλα να επισημανω 2 ανακριβιες στα λεγομενα σου γιατη με εκανες και πηγα 2 φορες ,θελει και ενα χαρτί που να αποδεικνύει το αφμ,κ την διευθνηση σου ,αλιως δεν σου ανηγει λογαριασμο,βεβεα χωρις να περημενω τις πηρε μονο μιση ωρα να το φειαξη....και το 2 ειναι οτι θελανε και 5 ευρω για την καρτα με τους κωδικους .και ολα ετημα ευχαρηστω για τοις ππηροφοριες .
Απαραδεκτο το Thehut παιδες.Αποστολη απο Αγγλια 29/4 και η παραγγελια μου δεν εχει ερθει ακομη.Και την ηθελα εδω για γενεθλιο δωρο.Με κρεμασαν και δε ξαναψωνιζω απο αυτους.
Εγώ δεν θυμάμαι να μου ζήτησαν ούτε αφμ ούτε λογαριασμό για την διευθυνσή μου. Και σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση δεν μου ζήτησαν χρήματα για την winbank.
Τεσπά εγώ είχα πάει αρχικά στην alpha να κάνω το ίδιο για αγορές μέσω ίντερνετ, και μου ζήτησαν κατάθεση 300 ευρώ αφού είχα περιμένει στην ουρά καμιά ώρα! Δεν είχα τόσα χρήματα μαζί μου, και καθώς γυρνούσα σπίτι για να πάρω χρήματα πέρασα έξω από μία πειραιώς να ρωτήσω το ίδιο μιας και είδα ότι δεν είχε κόσμο. Όταν τους ρώτησα πόσα χρήματα πρέπει να καταθέσω σχεδόν γέλασαν. Γιατί δεν κόστιζε τίποτα. Κι έτσι άνοιξα τον λογαριασμό εκείνη την μέρα και μέχρι τώρα είναι όλα σούπερ..!
Καλές αγορές φίλε!
Ρε παιδια το zavvi γιατι ανεβασε ΑΚΡΙΒΩΣ 1 εουρο ολα τα παιχνιδια του; (απο 11.95 στα 12.95, 17.45 στα 18.45 και ουτω καθεξης) Τι εγινε, καινουριες ισοτιμιες zavvi για το ευρω;;;;;
Το game.co.uk δεν στελνει πλεον Ελλαδα.
Andorra, Austria, Belarus, Belgium, Bosnia and Herzegovina, Croatia (Hrvatska), Cyprus, Czech Republic, Denmark, Estonia, Faroe Islands, Finland, France, Germany, Gibraltar, Greenland, Holy See (Vatican City State), Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, Netherlands, Norway, Poland, Portugal, San Marino, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland.
Δυστυχώς το GAME σταμάτησε να δέχεται λογαριασμούς με Ελληνικές διευθύνσεις και αποστέλλει προς το παρόν ότι υπάρχει σε εκκρεμότητα, δεν δέχεται και δεν στέλνει νέες παραγγελίες με προορισμό την Ελλάδα.
Σε ερώτηση που έγινε με e-mail για τον λόγο που σταμάτησε το GAME.CO.UK τις αποστολές στην Ελλάδα σας παραθέτω την απάντηση:
Κάτι "βρωμάει" εδω με την υπόθεση αυτή αλλά εύχομαι να είναι κάτι που να αφορά μόνο το GAME και να μην επεκταθεί και στα άλλα e-shop από UK γιατί τότε δεν μας βλέπω καλά...Quote:
Thank you for your email.
Unfortunately due to postal restrictions we are no longer able to send order to Greece, I can confirm that our website will be updated shortly to show this.
I apologise for any disappointment this may cause.
If you have any further queries please do not hesitate to contact us.
Regards,
Amy B
The Team at GAME
Τι βαψαμε... Αν αρχισουν ετσι και τα υπολοιπα site... Sorry που θα το πω χυμα... αλλα τη γαμησαμε! Μας βλεπω να σταματαμε ολοι να αγοραζουμε!
Τα βιντεοκλαμπ τα θυμαστε; =Ρ
ή θα ψαχνουμε φιλους που μενουν αγγλια για να μας τα στελνουν αυτοι...
Αν επεκταθεί και στα υπόληπα μένει παντα το ebay που δεν μπορεί να σταματησει. Επίσης θα ξέρουμε οτι τα ταχυδρομία το πήραν πρέφα και κάποιος θέλει να μένουν τα λεφτά στη χώρα μας, κάτι το οποίο φυσικά είναι απαράδεχτο απο τη στιγμή που ο καθένας έχει το δικαίωμα να κάνει τα λεφτά του οτι θέλει.
Να πω την πικρή αλήθεια κύριοι στην απίθανη περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο το σπάσιμο της οποιαδήποτε κονσόλας ειναι μονόδρομος για μενα και δυστυχώς πιστεύω δεν θα είμαι ο μόνος. :offtopic:
Wtf? Τι postal restrictions κ γιατί;
Έμεινα μαλακας τώρα....
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
Μπορει να εχει τεθει περιορισμος απο τη μερια τους επειδη θεωρουμαστε και γενικοτερα αναξιοπιστοι οικονομικα το τελευταιο χρονο. Γενικα ειμαστε τριτοκοσμικη χωρα και με την βουλα απο στιγμη σε στιγμη οποτε μην σας κανει εντυπωση αν επακταθει το φαινομενο. Να στηριξουμε λιγο και τους δικους μας..
Εγω παντως θα προτιμουσα να πουλησω το playstation παρα να αισθανομαι κοροιδο αγοραζοντας απο τους εγχωριους κλεφτες!