^Πολυ καλο, αν και θα προτιμουσα SNES
Printable View
^Πολυ καλο, αν και θα προτιμουσα SNES
https://www.youtube.com/watch?v=sUz-rSjcrIQ
Σιχαμενη εταιρια
Ελλαδα θα ερθει?
Δε βλέπω τον λόγο γιατι οχι...
Θα ερθει απο την cd media
https://www.facebook.com/CDMediaGR/p...52444481486546
Στο public βγήκε για pre order.
Nintendo Classic Mini- NES 69.99€
Παρα πολυ ωραια ιδεα, λαθος επιλογη κονσολας (snes?), αθλια τιμη.
^^ Αυτο πιστεύω κι εγώ. Και θα αξίζει σα συλλογή γενικότερα, αν και θα μπορούσαν να το κάνουν ολα σε ενα. ;)
Eγω παλι την θεωρω αθλια με δεδομενο οτι αυτα τα παιχνιδι να τα παιξω με emulation σε οποιονδηποτε υπολογιστη και tablet τσαμπα.
Και ολοκληρη retro κονσολα δεν πρεπει να την πληρωσεις μαστορα? Σαφως, αλλα οχι σε αυτη τη τιμη και με παιχνιδια nes μονο, θα μπορουσε να ειναι μια πιο ολοκληρωμενη λυση που να παιζει και παιχνιδια snes.
Μωρέ και θα πουλήσει τρελά και η Ninty είναι σωστή ως επιχείρηση (στρατηγική).
Στην περίπτωση που δεν πουλήσει, τότε it's ok δεν τρέχει τίποτα, σιγά το κόστος του εγχειρήματος.
Αν όμως πουλήσει (που θα πουλήσει), τότε το επόμενο -όπως σωστά αναφέρθηκε παραπάνω- θα είναι το SNES = extra χρήματα.
Κι εγώ στην θέση τους το ίδιο θα έκανα. Και θα είχα έτοιμο μάλιστα το GameBoy Classics, με 30 παιχνίδια εγκατεστημένα.........αλλά σε διαφορετικά μοντέλα με διαφορετικά 30 παιχνίδια στο καθένα, έτσι για να κάνω maximize το κέρδος. (και μην ξεχνάμε GameBoy Color και Advanced)
Εκεί που θα χεστεί όμως στο χρήμα, είναι αν/όταν φτάσει το N64 Classics...
Kαλα, ας μη πιασουμε αυτη τη συζητηση, γιατι θα πρεπει να μιλησουμε και για τις ταινιες και για τις σειρες κτλ.
Απλα θα πω οτι δεν θεωρω το ιδιο να κατεβαζεις ενα σπασμενο παιχνιδι που κυκλοφορησε τωρα με το να κατεβαζεις mame η emulators.
Ειναι συστηματα και παιχνιδια που ο εμπορικος τους κυκλος εχει κλεισει εδω και δεκαετιες.
Αν ίσχυε αυτο, δεν θα κόστιζαν παιχνίδια του PS1 15€ στο store. Κάποιοι αγοράζουν φανατικά παλιά παιχνίδια και τα αγοράζουν και σε ακριβές τιμές. Δεν λέω ότι ειναι top sellers ή κάτι τέτοιο, αλλά υπάρχει μια Α ζήτηση.
Συμφωνώ ότι δεν ειναι το ίδιο ζημιογόνα η κίνηση να κατεβάσεις το MAME κοκ με το να κατεβάσεις ένα AC, αλλά δεν παύει και στις δυο περιπτώσεις να ειναι πειρατεία.
Κλαιν μαιν. Για καποιους συλλεκτες ναι οκ. Για οποιον δεν εχει παιξει τα παιχνιδια του NES δεν νομιζω να περιμενε να βγει κατι τετοιο για να τα παιξει. Μεχρι κ σε κινητα τα παιζεις πλεον
Πραγματικη αξια εχει μονο το πρωτοτυπο και αυτο σαν vintage για συλλογη. Ηταν η πρωτη μου σοβαρη κονσολα (μετα το 2600 και amstrad6128+ ) το 1987-88 μου το ειχαν φερει οι γονεις μου απο Γερμανια και θυμαμαι ηρθε αρκετα αργοτερα εδω. Το αλμα ηταν μεγαλο για την εποχη αφου απο τα atari παιχνιδια οποιος ερχοταν σπιτι κ εβλεπε το mario τοτε ετριβε τα ματια του θυμαμαι. Ακομα το εχω σε καποιο παταρι με καμια 30αρια τιτλους και καποιους σπανιους οπως gum shoe, faxanadu, bram stokers dracula, ninja gaiden εκτος απο τους κλασικους γνωστους mariozeldametroid κλπ.
Αυτα ναι εχουν αξια, αλλα μια επανεκδοση στην τιμη των 60 plus ευρω με πραγματικο κοστος κατασκευης ισως και 5-6 ευρω για την nintendo απλα για να λεει οτι ξαναβγαλε το NES συγνωμη δεν θα παρω
Και κατι ασχετο, συμβατοτητα με τα cartridges θα υπαρχει? Προφανως και οχι.
Στάλθηκε από το SM-N910C μου
Όχι, δε θα υπάρχει. Το έχουν πει αυτο.
Δείτε και την κονσόλα...
https://youtu.be/45m1ZrRDHJM
Δυστυχως το μήκος του καλωδίου ειναι πολύ μικρό. Πρέπει να κάθεσαι, κυριολεκτικά, μπροστά στην τεράστια τηλεόραση σου για να παίξεις. Δε το υπολόγισαν αυτο; Παλαιότερα ο περισσότερος κόσμος δεν είχε τόσο μεγάλες οθόνες και δε χρειαζόταν μεγαλο καλώδιο, αφού, ούτως ή άλλως, καθόσουν πιο κοντά. Τωρα δεν ειναι έτσι....
Quote:
SEGA are to release a Mega Drive Mini Console in October
Hot on the heels of Nintendo, Sega has announced a Mega Drive Mini Console with 80 built-in games, wireless controllers, and compatibility with original Sega Mega Drive cartridges from all regions, including PAL and NTSC.
Unlike the Nintendo Mini NES the SEGA Classic Mega Drive will come with two controllers, allowing players to play multiplayer games without needing to buy an additional controller.
This new Mini Classis console will cost £49.99 in the UK and is listed by Smyths UK to release in October. This specific Mega Drive version has been created to celebrate the 25th anniversary of the Sonic the Hedgehog franchise and will contain several classic Sonic games as well as Mortal Kombat 1, 2 and 3
Compared to the Nintendo Mini NES this classic console from SEGA is a real win, not only offering 80 games but compatibility with SEGA MD cartridges from all regions. Unlike the Nintendo Mini NES the Classic Mega Drive will also offer two wireless controllers, allowing owners to avoid cable clutter and play multi-player games without needing to but an additional controller.
2016 is quickly turning into the year of nostalgia, but if you are looking for a classic console it seems that SEGA offers significantly more for its price point of £49.99, which is the same as the price for Nintendo's Mini NES.
Attachment 9016
Πολυ καλυτερο πακετο απο της Nintendo
Αντε γεια, πακεταρα!
( σε σχεση με το NES )