^^ Τελειωσε τον 2ο κυκλο του Arrow και μετα ξεκινας τον Flash.
Printable View
^^ Τελειωσε τον 2ο κυκλο του Arrow και μετα ξεκινας τον Flash.
Περιοριστείτε στην είδηση του τίτλου. Το link εχει καποια ασήμαντα -έως τιποτενια- spoilers.
The Walking Dead will air a 90-minute season finale March 29
Μολις τελειωσα το Sons of Anarchy, ισως το καλυτερο Series Finale που εχω δει.
Πηρα την δοση μου απο Frank Underwood. Λιγο μουφα το πρωτο επεισοδιο (σε σχεση με το πως αρχισε και τελειωσε η 2η σεζον) αλλα αναμενεται να γινει της ποπης παλι...
Και ομως εχει πιο πάτο η ηθοποιία στο walking dead. Κρίμα γιατι είδαμε και δεύτερο καλό επεισόδιο στα καπάκια.Spoiler!
Υ.Γ. η Λαγκερθα ειναι μακράν η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει σε τηλεοπτική σειρά. Απλά δείτε το τελευταίο επεισόδιο των Vikings. Καμπύλες, έντονα χαρακτηρίστηκα και άγρια ομορφιά που της προσδίδει ο ρόλος. Και ας ειναι και ξανθιά δεν πειράζει εκει θα κολλήσουμε....; :P
Spoiler!
Πραγματικα, δε ξερω που το παει με το "Better Call Saul".... Ελπίζω να εχει καποιο καλο σχεδιο στο μυαλο του ο Gilligan.
Στο 4ο επεισοδιο που ειμαι, μου αρεσει αλλα μου φαινεται πως λειπει τελειως ο τονος του σατιρικου και κωμικοτραγικου που ειχε στο BB.
Ισως τον αποκτησει μετα, ετσι και αλλιως με το BB δεν ειχα τρελαθει στην αρχη!
Μεχρι το 4ο συμφωνω. ^^
Βασικα ελπιζω να το σφυριξει στην το πολυ 4η σεζον.
Βγήκαν τα πρώτα 3 επεισόδια της σειράς της Sony, Powers.
Το Big Bang περνάει φάση ξεχειλωματος σαν αυτή του how met στα τελευταία του. Αν είναι κάθε 3 επεισόδια να γελάς με το ζόρι 1 φορά ας το λήξουν.
Αγαπημένη σειρα breaking bad.Επειτα the wire.
Dexter οι 4 πρωτες σεζόν οι υπόλοιπες 4 χάλασαν τελείως.
Big bang theory οι 5 πρωτες σεζόν έπειτα χάλασε και αυτό.
How i met your mother οι 4 πρωτες σεζόν μετα έγινε τραγικό.
Californication 4 πρωτες σεζόν μετα χάλασε και αυτό.Η τελευταια κάπως το έσωσε.
Lost 4 πρωτες σεζόν μετα χάλασε για τα καλά.
Friends όλες οι σεζόν παρα πολύ καλες.
Homeland 2 πρωτες σεζόν η τριτη χάλασε
Six feet under κορυφαία δραματική σειρα με τέλειο τέλος
Walking dead αρχισε να ξανά αποκτάει ενδιαφέρον
Game of thrones το παει παρα πολύ καλά
Agents of shields τα πρωτα 11 επεισοδια χαλιά τα υπολοιπα κορυφαια και παιζουν και τεσσερις γυναικαρες
Modern family γίνετε όλο και καλυτερο με μια vergara άλλο πραμα
Ξεκινησα και το house of cards πρωτη σεζόν χθες δείχνει αρκετά σοβαρή και ενδιαφερον σειρα
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Tόσο χάλια? Έμαθα ότι δεν είναι σαν τους προηγούμενους 2 κύκλους αλλά παραμένει καλογυρισμένη με βασικό αρνητικό το ότι γίνεται προπαγανδιστική προς τα τελευταία επεισόδια. Btw περιμένω να βγουν υπότιτλοι για το the last man on earth.
@king2009: από τις αγαπημένες μου δραματικές το 6funder και πολύ ιδιαίτερη σειρά. Νομίζω εκεί έγινε γνωστός ο dexter. Ανέβασε τον πήχη πολύ ψηλά εκείνη την περίοδο που οι περισσότεροι έβλεπαν desperate h. και greys. Μπόλικο μαύρο χιούμορ και ωμός καυτηριασμός της αμερικάνικης καθημερινότητας που θύμιζε American Beauty. To τελευταίο επεισόδιο δεν ενδείκνυται για καταθλιπτικούς.
Χαρακτηριστική σκηνή από την σειρά.
Spoiler!
Καλημέρα κ' καλή εβδομάδα!
Ρε συ Λεωνίδα, όσο και αν έψαξα βρήκα (και είδα) μόνο το πρώτο επεισόδιο (ευτυχώς σε 1080p, μεταξύ άλλων αναλύσεων).
Όμως, τα επεισόδια 2 & 3, δεν τα βρίσκω πουθενά ρε γμτ.
Καμιά πρόταση; (κατά προτίμηση σε 1080p, αν είναι δύσκολο, έστω σε 720p)
Στα της σειράς τώρα, έχω ανάμεικτα συναισθήματα για το πιλοτικό επεισόδιο:
Σαφώς και "δείχνει" ότι είναι σχετικά ακριβή παραγωγή. Βέβαια, πολύ "glitter" φάση (έτσι ονοματίζω τις σειρές που προσπαθούν πολύ να δείξουν όμορφα αγοράκια, όμορφα κοριτσάκια, ιδιαιτέρως επιτηδευμένα και "γυαλιστερά").
Δεν ξέρω πως να το περιγράψω, αλλά σε κάποιες στιγμές οι ηθοποιοί και το σενάριο "παρα-προσπαθούν" για να πείσουν ότι αποδίδουν, με αποτέλεσμα να βγαίνει μια B-movie αίσθηση. Σα να πετάνε άσχετες ατάκες / αντιδράσεις προσώπου, μετά από "νορμάλ" ατάκες (νορμάλ σεναριακά). Ακόμα και οι βρισιές που λένε οι grown-ups/ενήλικοι ακούγονται (υποκριτικά) λες και βρίζει ένας 13χρονος που τώρα ανακάλυψε το "βρίζειν" και γουστάρει που τις ξεστομίζει ασύστολα, νιώθοντας "μεγάλος" ηλικιακά. Επίσης, σα να παρατηρώ σε μερικές φάσεις μια ανισορροπία στη ροή, οι χαρακτήρες συμπεριφέρονται ανόητα (μέσα στα 50 λεπτά του επεισοδίου), όχι ως ενήλικοι. Οι δε ανήλικοι, συμπεριφέρονται κάπως άψυχα (σαν "πηγμένοι από τη ζωή" ενήλικοι), ενώ σε μερικές στιγμές πετάνε ατάκες.....λες και είναι στο Δημοτικό.
Ανάμεικτα συναισθήματα όπως είπα ήδη μου έβγαλε το πρώτο επεισόδιο. Καλό έλεγα από την μια, μέτριο από την άλλη, άθλιο/κάκιστο σε μερικές στιγμές. Γενικότερα όμως, δεν με έπεισε στο "τι" θέλει να μεταδώσει, τι θέλει να "πει" στον τηλεθεατή. Θέλω όμως να δω και τα υπόλοιπα δύο επεισόδια για να αρχίσω να κρίνω καλύτερα.
Και εγώ μια από τα ίδια είμαι. Τα 2,3 δεν μπορώ να τα βρω ούτε σε trackers σε καλή ποιότητα. Δεν ξέρω τι παίζει, νμζ ότι τους τα κατεβάζουν. Το Web-rip που κατέβασα πχ δεν υπάρχει πλέον και τα 2,3 δεν υπάρχουν καν σε ορισμένα sites που τα είχαν (σε SD) πριν μερικές μέρες. Το pilot το σταμάτησα μετά από λίγο επειδή δεν έβρισκα αγγλικούς υπότιτλους και δεν το έχω δει ακόμα.
Δοκίμασε στο subscene.com και θα βρεις μια χαρά αγγλικούς υπότιτλους (και λίαν καλούς μάλιστα).
Από εκεί κατεβάζω εδώ και κάποια χρόνια και είμαι 100% ευχαριστημένος, ιδιαίτερα υπότιτλοι από συγκεκριμένα άτομα (πχ. goldenbeard) αποτελούν χρυσή εγγύηση.
Το φελέκι μου όμως μέσα! Και τώρα τι θα γίνει; Που σκστά θα βρούμε τα 2-3 επεισόδια; Έχω φάει όλο το ντουνιά και τρίχες, τζίφος, nada. Δηλαδή να χαίρομαι που είδα τον πιλότο σε 1080p web-dl; Που φτάσαμε ρε παιδάκι μου...
Δείτε το παρακάτω τρειλερ μόνο αν βλέπετε το flash, έχει spoilers
Spoiler!