Παιδιά εχω πορωθει με το kill zone!!! Και camera τα σπάει!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Printable View
Παιδιά εχω πορωθει με το kill zone!!! Και camera τα σπάει!!!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
παρελαβα και εγω σημερα αλλα τι τυχη μου ειχαν σπαση λιγο την κονσολα στην ακρη
Από ποιό μαγαζί; Ανέβασε φωτό αν θες...
Μηπως λες κατω δεξια στη πανω γωνια?
Attachment 4057
ΑΛΛΑΓΗΗΗΗΗ!Δεν ηταν σφραγισμενη?Κοπανημενο κουτι ειχε?
- - - Updated - - -
κανει και σ εσας ετσι το μηχανημα?Γιατι εμενα το κανει και δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο.
http://www.youtube.com/watch?v=ze40gSXxsYs
- - - Updated - - -
Παιδια εμενα μου κανει ενα θορυβο οπως και στο παρακατω video.Το κανει σε ολους ή ειναι προβλημα και παω για αντικατασταση?
http://www.youtube.com/watch?v=ze40gSXxsYs
Σφραγισμενη ηταν...και το κουτι ηταν μια χαρα.
Δε με ενοχλει παντως και δεν μπαινω στη διαδικασια αλλαγης...
δεν ακουγεται καλα αλλα και εμενα κανει οταν μπαινει το παιχνιδι καπως ετσι σαν να φρεναρει δεν νο μιζω οτι ειναι προβλημα αυτο οσο για το χτυπημα που να δεις το δικο μου εχεο σπαση απο την απο πανω μερια το καπακη χχαχαχαα εσενα δεν εχει τιποτα και εγω το κρατησα δεν το αλλαζω αλλα εχω και 3 χρονια εγγυηση πανω απλα τους ειπα οτι αμα παθει τιποτα μην μου πουνε οτι εριξα την κονσολα κατω και δεν εχει εγγυηση θα πεσουν κεφαλια μετα
Καλημερα!!Επιτελους παρελαβα και γω την Παρασκευη απο Κωτσο!Μια ερωτηση θελω να κανω.Στο playstation 3 μοιραζομασταν με ενα φιλαρακι οτι κατεβαζαμε απο το playstation store.Τα κατεβαζαμε και στα δυο μηχανηματα.Ξερει κανεις αν αυτο γινεται στο playstation 4???
γινεται αλλα πλεον ειναι λιγο πιο δυσκολο δηλαδη ο ενας αναγκαστηκα θα παιζει με το account που ειναι κατεβασμενο το παιχνιδι πχ.
εστω account 1 ο λογαριασμος που θελετε να παιξεται το παιχνιδι,αν ειναι ο βασικος σου λογαριασμος τοτε πας στο σπιτι του φιλου σου και κανεις sign in με τον λογαριασμο σου θετοντας τον και ως primary. Γυρνας σπιτι σου και με το δικο σου λογαριασμο (account 1) μπαινεις και εισαι πλεον guest ή secondary. Κατεβαζωντας το παιχνιδι ο φιλος σου βγαινει απο τον δικο σου και μπαινει στον προσωπικο του και εσυ παιζεις κανονικα το παιχνιδι στο account σου ΑΠΛΑ εσυ εισαι "καλεσμενος" στο δικο σου account.
Το καλυτερο ειναι να φτιαξεται εναν νεο account και απλα ο φιλος σου ή εσυ (αναλογα το ποιος δωσει πιο πολλα λεφτα για να ειναι και πιο δικαιο) θα παιζει με αυτο το account και τα trophy θα μπαινουν σε αυτο το account
Εγω μπορεσα και το κατεβασα με το account του φιλου μου αλλα δεν μπορω να το παιξω με το λογαριασμο μου....Μου το βγαζει κλειδομενο το παιχνιδι....
Τελικά τρίτη και τυχερή! Η Cometron ήταν ταχύτατη και την Παρασκευή είχα την κονσόλα πίσω και επιτέλους δούλεψε κανονικά (μέχρι στιγμής!). Βέβαια λόγω των γνωστών οικογενειακών υποχρεώσεων πολύ λιώσιμο δεν έπεσε αλλά έχουμε καιρό!
Αντε Μιχάλη επιτέλους, αν έκανες το 3 στα 3 ήσουν για ρεκόρ γκίνες. :P
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
ο καθε λογαριασμος οριζει ΜΙΑ κονσολα σαν primary, σε αυτη την κονσολα οτι κατεβασει αυτος ο λογαριασμος μπορει να παιξει σε οποιοδηποτε account της κονσολας, για να παιξεις τα παιχνιδια του λογαριασμου σε δευτερη κονσολα θα πρεπει να κανεις Login με τον λογαριασμο, και να μεινεις με τον λογαριασμο αυτο για να παιζεις, οχι με καποιον αλλον δικο σου.
αν ενδιαφέρεται κανείς έχω ps4 από public με Killzone (oxi bundle), σφραγισμένα στο κουτί με απόδειξη. Το δίνω όσο το πήρα 460 , ακριβώς γιατί βρέθηκα με 2 ps4 από δικό μου λάθος. Όποιος θέλει, πμ , μόνο σήμερα .Αύριο θα το επιστρέψω.
dlevel διαβασε πιο πανω και θα καταλαβεις
Account του φιλου σου που κατεβαζει ψηφιακα οριζεται primary στη κονσολα σου.
Account δικο σου που κατεβαζεις ψηφιακα οριζεται primary στη κονσολα του.
Ο φιλος σου εχει κατεβασει ενα παιχνιδι, μπαινεις με το δικο του account στη κονσολα σου και το κατεβαζεις κι εσυ.
Μετα μπαινεις με το δικο σου account στη κονσολα σου και παιζεις το παιχνιδι.
Και οι δυο χρηστες που εχουν τωρα το παιχνιδι μπορουν να παιξουν ταυτοχρονα και μη online/offline.
By the way υπαρχει ενας μικρος οδηγος: http://www.ps4forums.gr/vb/content.p...4-game-sharing