Αχαχαχαχα. Όχι ρε. Αυτό που είπε ο Παύλος εννοούσα...
Printable View
Lol, οκ. Μάλλον θα πάω στο ταχυδρομείο και το πολυ πολυ τα πληρώνω εγω τα έξτρα για να μην μου μείνει το παιχνίδι και για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο
Σας ευχαριστώ και τους δυο!
Μου έχουν σπάσει τα νεύρα οι κ0λ0μυγες!!!!!Χριστέ κατέβα κάτω και σώσε με...Δεν αντέχω άλλο ειλικρινά.Από χθές έχω σκοτώσει καμιά εικοσαριά.Λίγο ανοίγω την πόρτα να αεριστεί το σπίτι και κάνουν επιδρομή.Γ@μώώωωωωωωωωωωωωωω.Το σπίτι το κρατάω καθαρό,δεν ξέρω τί γίνετε.Είναι ο μήνας τους ο οκτόμβρης??Έχω πιάσει να πηδιούνται κιόλας.Μπορτνέλο μου το κάνανε.Καμιά αποτελεσματική λύση??Εκτός από μυγοσκωτόστρα.Κάτι με αρωματάκια και τέτοια υπάρχει??
^ εγω εχω αναλογο προβλημα με τα κωλο - κουνουπα!
Κουνούπια 0.Άντε να έχει πιάσει το μάτι μου 1-2.
καλα επρεπε να δειτε οταν ειχα ανοιχτο το παραθυρο και μπουκαραν στο δωματιο μου τζιτζικια...
της πουτανας γινοτανε..
τι λες ρε φιλε? τα κουνουπια κανουν παρτυ σε μενα. :P
ασε ρε συ, τι να κλασει το κουνουπι μπροστα στο τζιτζικι...
Το τζιτζικι φαινεται και κυριως ακουγεται (μπορεις δλδ χαλαρα να το πιασεις και να το βγαλεις εξω), απο την αλλη το κουνουπι εχει cloaking device καλυτερη απο τα geth στο mass effect και κυριως ρουφαει το αιμα σου χωρις την θεληση σου (this is like...the worst criminal offence in the vampire world lol)
Το πιο εκνευριστικο ζωο στον πλανητη με μεγααααααλη διαφορα απο το δευτερο, η κατσαριδα ειναι dating material μπροστα του.
να το πιασεις?να το πιασεις και να το βγαλεις εξω?
χακου στον μαστερ μιλας οχι στον τσακ νορις...
πηρα ενα μαξιλαρι και οσο πιο σιγα μπορουσα το εκτελεσα εν ψυχρω,σιγα μη πιασω την παγωμενη αηδιαστικη σαρκα του,λολ
Ενταξει εγω το πιανω γιατι δεν το θεωρω τοσο αηδιαστικο, οποιος δεν μπορει να το πιασει το εντοπιζει ομως και μετα απο εκει και περα αν ειναι στυγερος δολοφονος σαν εσενα το εκτελει εν ψυχρω (σα δε ντρεπεσαι :c055gfe:).
Αλλα τουλαχιστον το βρισκεις, δεν ψαχνεις 5 η ωρα το πρωι για ενα αορατο πραγμα που σου ρουφαει το αιμα (εννοειται οσο το ψαχνεις ειναι χαλαρα πανω σου και σε τρολαρει).
ναι αλλα μπορεις χαλαρα με καποιο σπρει ή με ταμπλετες να προστατευτεις.
εγω στο χωριο μου ειχα τσιροτο,σπρει,ταμπλετες...
παντου υπηρχαν κουνουπια και στο δωματιο μου ειχαν εξαφανιστει χαχαχα
Εκτος του οτι ολα αυτα που αναφερεις δεν πιανουν (για μενα τουλαχιστον) και μονο το γεγονος οτι για να προστατευθεις πρεπει να παρεις περισσοτερα precautions απ' οτι για να κανεις sex η για να γλυτωσεις απο δακρυγονα τα λεει ολα νομιζω.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ!! :P
τα τζιτζικια ρε μαστερ τα επιανα μικρος απο τα δεντρα στο εξωχικο μου και κυνηγαγα να τα βαλω στον αδερφο μου! :c030: μια φορα ειχα πιασει σε μιση ωρα 10 - 11 και τα βαλα σε ενα βαζο :P (κλ μην με φατε τα εβγαλα μετα απο κανα 5λεπτο) :D
Οσον αφορα τα κουνουπια , το καλοκαιρι ειχα φτασει σε σημειο να σκεπαζομαι με 2 σεντονια για να μην με φανε ρε φιλε! δεν αντεχα. και σε ενα δωματιο με 2 αντικουνουπικα που υποτιθετε κανουν δουλεια. Και συνεχιζεται και τωρα αυτο...:a038-1:
Δηλαδή είμαι κωλόφαρδος που έχω μόνο μύγες?Lucky me!Καλά δεν μιλάμε για το όταν περνάνε απο το αυτί σου και ακούγεται ο πιο σπαστικός ήχος ever.Είχα πιάσει ένα με κλειστά μάτια ξαπλωμένος όταν περνούσε απο το αυτί μου.Το τι βρισίδια του έριξα όταν ήταν ψόφιο στο χέρι μου δεν λέγεται.
Δεν υπάρχει καλύτερο αντικουνουπικό από τον ανεμιστήρα.
^ δεν το χω δοκιμασει. :P αλλα τωρα δεν βαζεις ανεμιστηρα..
Εγω για να ησυχασω απο τα κουνουπια πασαλειβω τα αυτια μου με αντικουνουπικο σπρει...απο τοτε που αρχισα να το εφαρμοζω αυτο δεν ξαναειχα προβλημα.
Προχθες ειχα παει στον ΟΑΕΔ. Βγαζω νουμερο και αραζω. Ηταν το 120 και εγω τραβηξα το 243. Αλλη ιστορια αυτη ομως.
Οσο καθομουν λοιπον παρατηρουσα τον κοσμο που ηταν μπροστα απο εμενα.
Λοιπον, οι 8 στους 10 ηταν παιδια νεα στην ηλικια μας (20-30) και οι ΟΛΟΙ εβγαζαν καρτα ανεργιας.
Αυτο τα λεει ολα νομιζω για το τι μας περιμενει...
Ειχα το mp3 στα αυτια και επρεπε να δειτε τη μουρη μου ποσο λυπημενος και προβληματισμενος ημουν με αυτο που εβλεπα....
Sent from my iPhone using Tapatalk
^και να σκεφτείς ότι στο κεντρικό, τις ανανεώσεις τις κάνουν σε άλλο όροφο και δεν ξέρεις και εκεί τι κόσμο έχει.
αύριο πρέπει να πάω να ανανεώσω και εγώ την κάρτα μου.
Συμφωνώ απόλυτα..φαντάσου με τις ανανεώσεις τι γίνεται! Πόσο έχει πάει τώρα το "μηνιατικο";;
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
360 κάπου εκεί για άγαμο.
δεν μπορω να βρω link πουθενα να δω τον Παναθηναικο..
εχει κανενας ρε παιδια??
Υπάρχει κάποιο site για αντικειμενική ενημέρωση πάνω στην ελληνική (αν έχει και ξένη δεν με πειράζει) επικαιρότητα;
να βουτηξω ενα κοντοστειλιαρο και να σπασω τα ποδια σε μερικους...!!
εζιο, αντικειμενικο δεν ειναι κανενα επαγγελματικο site, ιδιος περι τετοιων θεματων.
Σίγουρα; όχι ότι αμφιβάλλω, αλλά ούτε ένα έστω; όπως και να ΄χει, ευχαριστώ.
no prob ρε συ, κοιτα κανενα site δεν γινεται να ειναι πληρως αντικειμενικο, απλα υπαρχουν κ αυτα που ειναι ''οσο πιο αντικειμενικα γινεται'' και δεν ειναι γεματα προπαγανδα, παραπληροφορηση κ.τ.λ.
Αλλα και αυτα, δεν ειναι αντικειμενικα με τον ορο της λεξης.
http://www.lifo.gr/icache/470/300/2/...E%B5%CF%81.jpg
http://www.lifo.gr/uploads/image/416...%B5%CF%811.jpg
η λεξη ηθοποιος μ αρεσε παρα πολυ ανεκαθεν (απο τοτε που εμαθα τι σημαινει). αλλα μαλλον εχουμε ξεχασει τι σημαινει και την δινουμε στον καθενα.. και τον συμπαθουσα παλιοτερα
σκεφτομαι να ξεκινησω το Resident Evil 5 αλλα δεν εχω παιξει κανενα της σειρας. θα καταλαβω τιποτα ή μπα;
Ποια απ'ολα; :S
1996 —
— Resident Evil
1997 —
— Resident Evil: Director's Cut
1998 —
— Resident Evil 2
1999 —
— Resident Evil 3: Nemesis
2000 —
— Resident Evil Survivor
— Resident Evil Code: Veronica
2001 —
— Resident Evil Gaiden
— Resident Evil Survivor 2 Code: Veronica
2002 —
— Resident Evil (GameCube remake)
— Resident Evil Zero
2003 —
— Resident Evil: Dead Aim
— Resident Evil Outbreak
2004 —
— Resident Evil Outbreak File #2
2005 —
— Resident Evil 4
2006 —
— Resident Evil: Deadly Silence
2007 —
— Resident Evil: The Umbrella Chronicles
2008 —
2009 —
— Resident Evil 5
— Resident Evil: The Darkside Chronicles
2010 —
— Resident Evil 5: Gold Edition
2011 —
— Resident Evil: The Mercenaries 3D
2012 —
— Resident Evil: Revelations
— Resident Evil: Operation Raccoon City
—Resident Evil 6
1, 2, 3, Veronica, 0, 4. Αν μπορείς να παίξεις τα remakes, ακόμα καλύτερα.