Εννοείται ότι εμείς οι φανατικοί του Breaking Bad ξεκινάμε όλοι το Better Call Saul!! Από τα 2 πρώτα επεισόδια φαίνεται ότι πάμε για ωραία πράγματα!
Printable View
Εννοείται ότι εμείς οι φανατικοί του Breaking Bad ξεκινάμε όλοι το Better Call Saul!! Από τα 2 πρώτα επεισόδια φαίνεται ότι πάμε για ωραία πράγματα!
Τα είδα και τα δυο και δείχνει αρκετά promising. Αλλα ειναι πολυ νωρίς ακομα.
Πολύ δυνατό το επεισόδιο του Walkiing Dead.
Από τις αγαπημένες μου σειρές ever!
Στο επόμενο επεισόδιο από το Gotham
Spoiler!
Kαι γω το βρηκα εξαιρετικο Μιχαλη...Δεν ξερω ο συνδυασμος των εικονων,των περιστατικων που ελαβαν χωρα ηταν μαεστρικα σκηνοθετημενα...
Σημερα που χαζευα στο rotten tomatos ειδα οτι το συγκεκριμενο επ πηρε 100% απο ολους και μου εκανε πολυ θετικη εντυπωση...Απο το κοινο βλεπω καποια παραπονα αλλα ως συνηθως...
Πολυ σωστα!!! Μεχρι ενα σημείο ημουν σε φάση "Μνιε...", αλλα μολις ολοκληρώθηκε του "έδωσα" ενα 10!!!!
Είχε έντονα συναισθήματα το συγκεκριμένο επεισόδιο.
Εμένα αυτό μου αρέσει σε αυτή τη σειρά, ότι χτίζει ωραίους χαρακτήρες.
@chronihill συμφωνώ παρά πολύ μαζί σου για τη σκηνοθεσία.
μου αρεσε κ μενα γιατι καθως το εβλεπα ημουν(οποιος δεν εχει διαβασει το κομικ ας μην ανοιξει το spoiler)εμεινα παγοκολώναSpoiler!
^^^
και εγω το ιδιο σκεφτηκα , μιας και εχει γινει ουκ ολιγες φορες κατι παρομοιο, απο την αλλη υπαρχουν και αρκετες διαφορες με το κομικ οσο αφορα τους χαρακτηρες.
Αυτά που βλέπω αυτή την περίοδο μανιωδώς: Arrow, Flash, Gotham (όοοοχι δεν είμαι comic fan) :D
Το Flash κάτι πάει να "πει" στα τελευταία επεισόδια, κυρίως στο προχθεσινό.
Ένα Star Trek λείπει σκανδαλωδώς από την TV ρε γμτ. Δέκα χρόνια πάνε από τότε που ολοκληρώθηκε το Star Trek: Enterprise. Από την εποχή του Star Trek: The Next Generation (1987), δεν έχει συμβεί απουσία 10 ετών, καθώς ακολούθησαν τα ST: Deep Space Nine και ST: Voyager. Κάτι διαβάζω ότι η Paramount ψάχνεται για νέο σκηνοθέτη να αναλάβει το Star Trek, μια και ο Άμπρας το παράτησε (όντας αφοσιωμένος πλέον στο Star Wars), αλλά δεν έχει αποφασίσει αν θα τον βάλει να κάνει ταινία ή τηλεοπτική σειρά. Όπως και να έχει πάντως, οπωσδήποτε πρέπει η Paramount να βγάλει μια σειρά και μάλιστα αξιοπρεπέστατη για την TV. Επίσης, όχι remake, όχι reboot, το πλήρωμα με επικεφαλής τον Κέρκ (Σποκ, Μπόουνς, Σούλου, κλπ) έχει ψοφήσει πια, έλεος, το έχουμε χιλιοδεί. Καιρός για κάτι φρέσκο, νέο, τολμηρό, καινοτομικό, όπως ήταν το ST: TNG για το 1987.
Απολαμβάνω περισσότερο το Vikings απο το GoT. Απολαυστικές οι δολοπλοκίες του game αλλά προτιμώ τις βίαιες παγανιστικές καταστάσεις της Σκανδιναβίας. :)
Και εγώ λίγα βλέπω... 40 επεισόδια το μήνα και χωρίς τις σειρές που δεν έχουν αρχίσει ακόμα η νέα τους σεζόν lol :D
Spoiler!
ευτυχώς έχω βρει ένα site και τα σημειώνω κάθε φορά
Ε ναι ρε φιλε ..
Πανω κατω αυτο σκεφτομουν και εγω χθες μολις ειδα το new episode !
H παραγωγη εχει ανεβει επιπεδα σε σχεση με την πρωτη..
Δολολοκιες ,επιδρομες , ξυλο και αιμα , και γενικα η ολη παγανιστικη φαση με συναρπαζει..
**Τι γυναικαρα ειναι η Lagertha ρε γμτ !!!
3ις σειρές που νομίζω αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά: Outlander, Broadchurch και Happy Valley.... το Τhe Κnick δεν το αναφέρω γιατί νομίζω είναι από τις πιο επιτυχημένες σειρές του 14 και θα την γνωρίζετε ήδη οι περισσότεροι. Από τις καινούριες αναμένω Wayward Pines, the last man on earth και the brink.... και με κλειστά μάτια το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα του Woody Allen χωρίς να ξέρουμε καμία πληροφορία ακόμα.
για το broadchurch συμφνωνω κ επαυξανω....τα αλλα που προτεινεις δεν τα γνωριζω.....το happy valley μπαινει σιγουρα στα υπ οψιν ....
Είχα ξεχάσει ποτέ ήταν η τελευταία φορά που είδα ένα τόσο καλό επεισόδιο σαν το τελευταίο του w.dead. Είχαμε πήξει με τα ψυχολογικά τους κ τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά. Επιτέλους είδαμε ενα επεισόδιο με μπόλικη δράση που σε κρατούσε σε αγωνία ενω κάτι διαφορετικό φαίνεται να ξεπροβάλει..... λέμε τώρα.... :P
Σε τέτοιο βαθμό που ειλικρινά μπηκα στη σκέψη να μαθω τι ειναιΑλλα πριν πει κατι το βιντεο που βρήκα το σταμάτησα. Πάντως, δε θα με ενοχλούσε ενα μικρούλι σπόιλερακι. Χα χα... Οσοι εχετε διαβάσει το κόμικ, δώστε μου απλα ενα μικρο hint σε spoiler tag.Spoiler!
Βλέπω Arrow. Μου αρέσει πάρα πολύ. Να κάνω μια ερώτηση που ίσως είναι spoiler (να σημειώσω ότι έχω δει μέχρι και το ένατο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου):Spoiler!