Originally Posted by
Chill
Πριν 2 ώρες κάποιος/κάποιοι αποπειράθηκαν να ληστέψουν την οικία μου. Αυτό που σκέφτομαι καλύτερα να μην το μοιραστώ, έχει φάει τόσες κατάρες που παίζει να του φυτρώσει καρκίνος σήμερα.
Έφυγα από το σπίτι στις 20:00 με ένα κολλητάρι και πήγαμε για το καθιερωμένο μάθημα proficiency της Τρίτης. Nα μην τα πολυλογώ γράψαμε απλά μια έκθεση και προφορικά δεν κάναμε. Φεύγουμε από την γυναίκα που μας κάνει μάθημα στις 21'30, πήγαμε goodys και αναρωτιόμασταν που θα βλέπαμε την μπάλα, σπίτι του ή σπίτι μου. Για καλή/κακή τύχη αποφασίσαμε σπίτι του. Δεν είχαμε φάει καλά καλά, χτυπάει το κινητό μου, συγγενής μου, με ειδοποίησε η Τάδε (η αλλοδαπή κυρία που μένει σε ένα σπίτι δίπλα στο δικό μου με την οποία έχουμε κοινή είσοδο από την μεριά της μονοκατοικίας μου, είναι δύσκολο να σας το περιγράψω anyway) ότι η εξώπορτα είναι παραβιασμένη. Να μην τα πολυλογώ φεύγουμε αέρα, έτοιμοι για μάχη (αν ο ελβετικός σουγιάς μου μπορεί να να θεωρηθεί ok για μάχη) με το που φτάνω στην πόρτα μου βλέπω την ομορφιά που μου έκαναν. Ανεβαίνω στον όροφο μου όλα Οk ευτηχώς. Για καλή μου τύχη ο/οι μούργος κατευθύνθηκε προς την κυρία πίσω (εκπλήσσομαι μιας και είχε φως) άνοιξε την πόρτα της, εκείνη νόμιζε πως ήμουν εγώ οπότε και σηκώθηκε καλώντας με το όνομα μου (μόνο εγώ έχω πρόσβαση σε αυτήν την πόρτα κανένας άλλος) και ο πούστης φοβήθηκε και την έτζασε με ελαφρά. Από εκεί και πέρα 100, σήμανση. Άμεση απάντηση τόσο από το τηλεφωνικό κέντρο, όσο και από την αστυνομία/σήμανση της Ελευσίνας, που ήρθαν στο σημείο στο άψε σβήσε (2 αυτοκίνητα συμβατικά με 6 άνδρες!!!). Ευγενέστατοι, εξυπηρετικότατοι, να ναι καλά.
Το παράδοξο είναι ότι το σπίτι μου είναι σε κεντρικότατο σημείο, γωνία, με όλα τα φώτα του δρόμου να πέφτουν πάνω του, μαγαζί από κάτω (λογικά μόλις έκλεισε το μαγαζί χτύπησε ο πούστης) και πολυκατοικία απέναντι που συνήθως έχει κόσμο έξω, σήμερα πως έκατσε ο διάολος δεν είχε.
Anyway αύριο το πρωί πρέπει να πάω στην ασφάλεια για κατάθεση, δεν περιμένω να βγάλω κάτι αλλά θα δώσω το παρόν. Θα βάλω σύρτη πλέον και στην πόρτα της εισόδου και δεν ξέρω τι άλλο (όποιος έχει να προτείνει οτιδήποτε καλοδεχούμενο)......δεν μπορώ να πω ότι δεν περίμενα να μου συμβεί, ξέρω σε τι χώρα ζω......ελπίζω όσοι εθελοτυφλείτε να ξυπνήσετε.