Και στο τοστ λέει "Σερβίρεται με τσιπς πατάτες" δεν έχω ποτέ τοστ με πατάτες μέσα.
Μη τρελαθούμε παιδιά αν ήταν για 1 σουβλάκι θα τον είχαν βγάλει στα κανάλια όπως τον περιπτερά στην Ακρόπολη.
Printable View
Και στο τοστ λέει "Σερβίρεται με τσιπς πατάτες" δεν έχω ποτέ τοστ με πατάτες μέσα.
Μη τρελαθούμε παιδιά αν ήταν για 1 σουβλάκι θα τον είχαν βγάλει στα κανάλια όπως τον περιπτερά στην Ακρόπολη.
Με τα μισα λεφτα μπορω να δω καλυτερα βυζια απο αυτα. Μην σου πω και να τα ψαχουλευω κιολας! Και χωρις ντουπα ντουπα να μου περνουν τα αυτια. Τωρα για την μεριδα θελω φωτο για να κρινω. Αλλα μιλαμε για Μυκονο... σταδιαλο με το καθε ψολετο εκει μας εγινε και διασημη η ... Ρουμπι... λολ
ΥΓ: Μπασκετ να σε ενημερωσω ή ακομα νο?
Nα φανταστώ ότι πριν (μπει το αυτοκολλητάκι που καλύπτει την παλιά τιμή) έλεγε 15-20?
Eκτός αν ήταν και η ''επισκέπτρια'' μέσα στην τιμή. :P
Πατάτες "τσιπς" δηλαδή πατατάκια.Σε οποιαδήποτε καφετέρια και να πας το τοστ στο σερβίρουν με πατατάκια.
Παιδιά τόσο είναι οι τιμές στην Μύκονο.Ολα αυτά τα ρώτησε φίλος μου για αυτό σου λέω ήταν πιτόγυρο.
Την έχω πατήσει και εγώ μια φορά στη Μύκονο, πεινούσα πολυ και παρήγγειλα ένα club το οποίο ήταν χειρότερο από αυτό των Goodys(μια χαψιά όλο) μου το σέρβιραν με πατατάκια και μου το χρέωσαν 16¤.
Και όπως στις καφετέριες σου σερβίρουν το τοστ με πατατάκια και στο χρεώνουν 2-2,5Ε, στην Μύκονο στο χρεώνει 8.5Ε! :priest:
Αλλού πήγαινε αυτό που είπα.....όταν λέτε πιτόγυρο εγώ εννοώ να το φας στο χέρι/όρθιο όχι να στο σερβίρουν και να κάτσεις σε τραπέζι εκεί πήγαινε το "το ίδιο λέμε".
Θες να πεις ότι είναι ένα τυλιχτό σουβλάκι και όχι μερίδα;;;
Tι να πω, πολλά συγχαρητήρια σ'αυτούς που τα δίνουν.
Υ.Γ.: H λούζα είναι καπνιστό κρέας που είναι όντως ακριβό (στη Τζιά το δίνουν 30-35 το κιλό).
Είδατε που μπερδευτήκατε? πεστε τα τα ρημάδια "πίτα με γύρο" να ξεμπερδέυετε!! ή έστω "πίτα με γίρο" όπως ορίζει η ορθογραφία του κρητικού παραπάνω :Ρ
εννοείτε πως η τιμή είναι υπερβολική για πίτα γύρο (αν αφορά πίτα 99% έχει χτυπηθεί λάθος η απόδειξη), από την άλλη δεν ξέρω σε τί τιμή πουλάνε εκεί τις πίτες αλλά αν παίζουν στα 2.5Ε ++ τότε υπό προϋποθέσεις θα μπορούσε να έχει 10Ε η μερίδα.
Κανείς δεν μπερδεύτηκε, τόση ώρα λέμε ότι είναι πιτόγυρο.
Γαμημενα σουβλακια μια ζωη ασσυνενοησια...!
Μάλλον εσύ δεν κατάλαβες το ύφος το δικό μου γιατί κι εγώ σε πειράζω. :P
Αυτό δηλαδή πόσο θα το χρεώνανε;;;(Πηγαίντε στο 6.47)
https://www.youtube.com/watch?v=rMzeaZz6iyM#t=406
Eτσι είναι το κανονικό πιτόγυρο στην Β. Ελλάδα.