Απλα τους πηρα τηλ και ρωτησα αν εχουν διαθεσιμο , ειχαν και μου εστειλαν , και ακομη ενας πηρε απο εκει μετα απο λιγο Spiros . ( Μεγαλο bundle ) .
Κοιτα στην προηγουμενη σελιδα 158
Printable View
Απλα τους πηρα τηλ και ρωτησα αν εχουν διαθεσιμο , ειχαν και μου εστειλαν , και ακομη ενας πηρε απο εκει μετα απο λιγο Spiros . ( Μεγαλο bundle ) .
Κοιτα στην προηγουμενη σελιδα 158
αν οχι αυριο,θα παρω τηλεφωνο να δω τι παιζει
Ναι πήρα και εγω τηλεφωνο Πλαισιο χθες και μου έστειλαν το μεγάλο. Αυριο πρωι θα το εχω. Δυστυχώς θα λείπω και μαλλον βράδυ ή σαββατο πρωι θα το ανοίξω, μακάρι να ειναι ολα οκ να μην εχει κανεις κανένα προβλημα με την κονσόλα.
Καμία ακύρωση εγινε δεν το εξηγώ αλλιώς.. Ηθελα πολυ να τον ρωτήσω οταν έκανα την παραγγελία αλλα δεν το σκέφτηκα..
Φιλαράκι παρέλαβε σήμερα PS4 απο κωτσο. Έχει ήδη psn account αλλά δεν έχει plus (εχει λήξει), μπορεί παρολαυτα να πάρει της 14 μέρες plus; ή θα της πάρει μόνο αν κάνει καινούριο account?
Καλημερα σε ολους.οιπν αυτο που εχω να σας προτεινω ειναι το εξης απλο.Οπως καθετι καινουριο μηχανημα χρειαζεται το λεγομενο στρωσιμο καλο θα ειναι τη πρωτη φορα που θα το ανοιξετε να φτιαξετε τις ρυθμισεις,να κατεβασετε τις ενημερωσεις να γινουν οι εγκαταστασεις κ μετα μεχρι να φορτισει πληρως το ds4 να χαζεψετε τα μενου να μαθετε τις λειτουργιες του μηχανηματος.Μολις φορτισει πληρως το ds4 κλειστε το μηχανημα για 15 λεπτα.μη βαλετε παιχνιδι.Αναψτε το μηχανημα και βαλτε παιχνιδι.χαζεψτε 2 ωριτσες και μετα κλειστε το παλι για μιση ωρα.Θελει σιγα σιγα .Μη το πατε στις πρωτες 2-3χρησεις φουλ παιχνιδι για 6-7 ωρες.Στο εργοστασιο μη νομιζετε οτι ο ποιοτικος ελεγχος κραταει παραπανω απο 10 λεπτα.
- - - Updated - - -
Παντως το μηχανημα ειναι πανεμορφο.Κοσμηματακι .
Και οι φωνητικες εντολες τα σπανε.Ελπιζω με νεο update να βαλουν κ αλλες!
:blink: Στρωσιμο σε τετοια μηχανηματα πρωτη φορα ακουω!!! :sad6:
πριν λιγο μιλησα με κεντρικα απο Πλαισιο και ρωτησα αν υπαρχει η φουλ εκδοση με τα 510 ευρω και
με ενημερωσαν οτι αυριο το πρωι παραλαμβανω....:a049:
Σκεψου απλα οτι ειναι ενα συνολο κυκλωματων που επικοινωνουν μεταξυ τους για πρωτη φορα.Οπως ενας κινητηρας αυτοκινητου ,ενας ενισχυτης,ηχεια σε νεο ηχοσυστημα.Ολα αυτα δε θελουν στρωσιμο?
- - - Updated - - -
Το πλαισιο παιδια ειχε παρα πολλες ακυρωσεις απο παιδια που δεν ηθελαν να περιμενουν κ τσιμπησαν απλες κονσολες το Δεκεμβριο και με οσα εγιναν απο 15 γεναρη παλι τσιμπησαν καποιοι απλες.
Μια μηχανη εσωτερικης καυσης δεν εχει καμια σχεση με μια πλακετα με ηλεκτρονικα κυκλωματα. Η μηχανη του αυτ/του εχει μηχανηκα κινουμενα μερη!!! Μια ηλ. πλακετα το μονο που εχει να αποβαλει ειναι η θερμοτητα!
Να στο πω αλλιως... ενα SSD δισκο για PC θα τον στρωσω? Τεσπα, επετρεψε μου να εχω τελειως διαφορετικη αποψη.
Απο ηλ. συσκευες πχ στρωσιμο θελανε μονο οι plasma TV. Σε μια κονσολα απλα δεν υπαρχει στρωσιμο...
Με αυτη τη λογικη να εστρωνα και το αριστερο στικ του dualshock ωστε να μη μου ξεφτιζε τοσο γρηγορα. Δλδ τι θα εκανα... θα το ετριβα απαλα απαλα για κανα 2ωρο πριν παιξω.
Ναι... για τα ηχεια... (κινουμενα μερη...) ΟΧΙ για του ενισχυτες με τραντζιστορ....
ΝΑΙ για τους λαμπατους!!! (λαμπες!!!)
Συγχωρέστε με αν κάνω λάθος αλλά απ'οτι βλέπω πως πλέον δεν υπάρχει θέμα διαθεσιμότητας τουλάχιστον για όσους έχουν κάνει προπαραγγελίες.(άντε ίσως ένα μικρο στο μεγάλο πακέτο)Πάντως γνώμη μου είναι όσοι θέλετε το μεγαλό πακέτο μπορείτε άνετα να βρείτε το Killzone 30-40 ευρώ σφραγισμένο(και φθηνότερο μεταχειρισμένο) επίσης αρκετά παιδιά ίσως να μην θέλουν το μαυρο ds4 και το πουλάνε 40-45 ευρώ και με την κάμερα ποθ προς το παρόν είναι άχρηστη πιστεύω σε λίγο καιρο θα την βρίσκουμε στο σκρουτζ 40-50 ευρώ.
Οπότε μπορείτε να πάρετε το απλό πακετο με 410 ευρώ και χειριστήριο και killzone απο αλλα παιδια και θα πληρώσετε περίπου 470-500 ευρώ αν δεν κάνω λάθος ναι ειναι κάπως να δώσετε σχεδόν τα ίδια λεφτά και να μην έχετε την κάμερα αλλά αμα θέλετε τόσο πολύ να έχετε στα χέρια σας το ps4 και να μην είναι και σίγουρο αν θα είναι ποτε ξανα διαθέσιμο το συγκεκριμένο bundle.
Για όσους δεν βιάζονται καλα κανουν μιας και στο μέλλον θα βγουν καλύτερα bundle(infamous,watchdogs κλπ)
παρελαβααααααααα χτες απο κωτσο... ηδη εχω βγαλει αιμα απο τα ματια!!!!
Πριν μια ώρα ήρθε το μεγάλο πακέτο από Πλαίσιο στο σπίτι και μόλις τώρα με πήραν από τα Public να μου πουν ότι ήρθε το μεγάλο πακέτο και άμα ενδιαφέρομαι ακόμα, τους είπα ότι το πήρα από αλλού και ακυρώθηκε να παει στον επόμενο. Μου φαίνεται θα μείνουν και κομμάτια έτσι όπως πάμε :p. Πάντως απαράδεκτο το Public μέχρι προχθές μου λέγανε ότι δεν ξέρουν αν θα παραλάβω και ότι υπάρχουν πολλές προπαραγγελίες από Οκτώβριο που πρέπει να εξυπηρετηθούν. Τέσπα. Τέλος καλά όλα καλά. Θα πάω βραδάκι άμα προλάβω αλλιώς αύριο πρωί να την ανοίξω, ελπίζω να είναι όλα καλά!
Η μετάβαση από PS2 σε PS4 πήγε άψογα. Χθές έκανα την ενημέρωση του καινούργιου μηχανήματος και το ψιλό έψαξα. Όλα πήγαν άψογα. Σήμερα εγκατέστησα το Resogun και έφαγα κόλλημα. Το Killzone μου φαίνεται μάλλον βαρετό. Το μηχάνημα είναι ωραίο και αθόρυβο, το κοντρόλ λειτουργικό. Από Δευτέρα περιμένω το Tomb Raider. Έχω και μια διπλωματική να κάνω φέτος. Με κατέστρεψε η Sony.