καλα ρε παιδια για 3 ή 4 ποδια μιλαμε αντι να αναφερουμε το οχι και τοσο δυνατο Launch απο exclusives?
Printable View
καλα ρε παιδια για 3 ή 4 ποδια μιλαμε αντι να αναφερουμε το οχι και τοσο δυνατο Launch απο exclusives?
Στο Playstation blog...
http://blog.eu.playstation.com/tag/playstation-plus/
πρώτη σελίδα 23 μήνυμα - απάντηση από τον Chris Howe:
Επίσης, έκανα edit στο προηγούμενο και πρόσθεσα και κάτι άλλο: ΕΛΛΗΝΙΚA στο PS4.Quote:
http://mypsn.eu.playstation.com/psn/...AFA0015F_L.png http://blog.eu.playstation.com/wp-co...us-overlay.png 23
Posted on 13 November, 2013 at 1:11 pm by eddibhoy http://blog.eu.playstation.com/wp-co...s/flags/gb.gif
I won’t be buying a ps4 until next year. Can I add the ps4 games to my download list so they can be downloaded once I own a ps4?
- http://blog.eu.playstation.com/files...tar_447408.jpg
Posted on 13 November, 2013 at 4:20 pm by Chris Howe
No PS4 games will only show up on the PS4 Store
Θα μπω στο επίσημο φόρουμ αφού μαζέψω διάφορα... όπως και Η ΔΙΕΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΤΗΝ EU... :p
Και εντάξει αυτός έχει τον λόγο του (κακία) ή τον κάλο του (μαλακία) να βγάζει το "μεγάλο" αυτό θέμα στη φόρα οι άλλοι που όχι μόνο τσιμπάνε αλλά και ακυρώνουν παραγγελίες (έτσι λένε τουλάχιστον) πόσο μπροστά είναι;;;;.....δανείζομαι τα λόγια του DD πιο πάνω ".....έχει τρολαριστεί και ψηριστεί ΤΟΣΟ πολύ πριν βγει το μηχάνημα που πραγματικά είναι να απορείς."
Εγω παντως κονσολα δεν αγοραζω αν δεν δω τον Νικο να καθεται ορθιο σε μια γωνια πανω στην κονσολα και το μηχανημα να ειναι αλφαδι!
Τι περπατάει το πρωί στα 4, το μεσημέρι στα 2 και το βράδυ στα 3;
Υπαρχει μια ταση να πηγαινουμε τα θεματα στα ακρα για να επιχειρηματολογησουμε μερικες φορες μου φαινεται. Δεν ειπε κανεις οτι θα ακυρωσει την προπαραγγελια του για τα ποδαρακια (σιγουρα υπαρχουν 2-3 που θα το κανουν ανα την υφηλιο δεν αντιλεγω) αλλα δεν γινεται να μην αναφερθει, πως να το κανουμε δλδ. Οπως πολυ σωστα ειπαν τα παιδια ειναι μια high end συσκευη που κοστιζει 400 ευρω, υπαρχει απαιτηση για σχεδιαστικη αρτιοτητα. Επισης επειδη το διαβασα κι εδω και αλλου, παιδια sorry αλλα το "who cares εγω θα την εχω ορθια ουτως η αλλως" δεν ειναι σοβαρη απαντηση.
Δεν ειναι κανενα μεγαλο θεμα αλλα δεν καταλαβαινω την λογικη του ¨την πεφτω σε καποιον που γκρινιαζει για τα ποδαρακια", 400 ευρω δινει και εχει δικαιωμα να γκρινιαζει για ο,τι θελει, ποσο μαλλον οταν ειναι κατι που εχει βαση. Δεν ειναι φυσικα το μεγαλο θεμα, αλλα θα συζητηθει εννοειται, εδω συζηταμε αλλα και αλλα που ειναι απειρως πιο ασημαντα.
Θα συμφωνησω πολυ και με το post του nikoladim, το σοβαρο θεμα για μενα σε αυτο το launch περα απο τα failure rates (που θα δουμε ποια θα ειναι μιας και ειναι αρχη ακομα) ειναι το launch line up που ξεκινησε ως πολυ δυνατο και κατεληξε εξαιρετικα αδυναμο, ειδικα μετα την καθυστερηση του Watch_Dogs εχασε τρελη δυναμικη και φυσικα με τα μετρια reviews που βγαινουν απο χθες. Η Sony εχει στηριχθει ξεκαθαρα πανω στα third party, ενα Killzone, ενα Knack και ενα Resogun published απο την ιδια, πολυ φτωχα πραγματα δηλαδη.
Σειρα εχουν τα παιχνιδια κατα τη γνωμη μου, καλα και αγια τα indies αλλα ηρθε η ωρα για ανακοινωσεις ΑΑΑ first party παιχνιδιων. Η αρχη ελπιζω να γινει σημερα με το event και πολυ περισσοτερο στα VGA's.
Για ακυρώσεις γράφουν στο neogaf που το έχουμε για ευαγγέλιο δεν το έβγαλα από την κεφάλα μου και δεν είναι "who cares εγω θα την εχω ορθια ουτως η αλλως" εγώ πχ θα την έχω ξάπλα όπως πάντα αλλά είναι "who cares για κάτι που για να το δεις πρέπει να κάνεις συγκεκριμένη κίνηση σε συγκεκριμένο σημείο" ε ναι γι'αυτό who cares όταν υπάρχουν πιο σοβαρά να care.
Οταν στο neogaf γραφουν 200 χιλιαδες μελη το να βγουν 10, 20, 100 και να πουν οτι θα ακυρωσουν την προπαραγγελια τους για τα ποδαρακια δεν μου λεει κατι. Φυσιολογικοτατο το βρισκω. Μωρε δικαιωμα σου να μην ασχοληθεις με το να την πιεζεις αριστερα και δεξια, δεν καταλαβαινω ομως γιατι την πεφτεις σε αυτον που θα το κανει και θελει να γκρινιαξει. Δικαιωμα του δεν ειναι απο τη στιγμη που ισχυει?
OMG lol
Τι εννοείς "την πέφτω";;;....δικαίωμα του του καθένα να πιστεύει και να κάνει ότι θέλει την γνώμη μας λέμε και κάνουμε και λίγο χιούμορ αν εννοείς αυτό "πέσιμο" .
Για καλους στον εγκεφαλο διαβασα παραπανω, χιουμορ?
Σ'αυτόν που ψάχνει απελπισμένα για να βγάλει στο net μια μαλακία για να θάψει κάτι sorry αλλά ναι θα του την πέσω.
Καλησπέρα στο φόρουμ και στα παιδιά που ξέρω από game20. Ήθελα να ρωτήσω παιδιά σχετικά με τον σκληρό όσοι τον αλλάξετε day 1 γιατί με βλέπω και γω να τον αλλάζω 1η μέρα, τι διαδικασία έχει απλά μόλις πάρουμε το ps βγάζουμε τον σκληρό βάζουμε τον καινούριο τον δικό μας ανοίγουμε την κονσόλα να μπουταρι και όλα κυριλέ ? θα φορτώσει το OS κανονικά ? αφού το λειτουργικό δεν είναι στον αρχικό σκληρό? μήπως το κάνουμε μπακ απ και το περνάμε στον καινούριο δίσκο? τι ακριβός παίζει γιατί δεν έχω και εμπειρία από ps3 δεν είχα αλλάξει σκληρό ποτέ. Επίσης τι σκληρό προτείνεται SSD ? ξέρουμε αν είναι δοκιμασμένοι και δεν θα έχουνε κανένα πρόβλημα?ευχαριστώ.
Καλα δεν ξερω αν εχεις κατι συγκεκριμενο στο μυαλο σου που το ειδες και σου φανηκε τρολια, εγω απλα λεω οτι για σενα μπορει να ειναι μαλακια, για αλλους δεν ειναι. Απο τη στιγμη που εδωσε καποιος 400 ευρω για μια συσκευη μπορει να γκρινιαζει για ο,τι θεωρει αυτος σημαντικο, ειδικα οταν υφισταται το θεμα και δεν το εχει βγαλει απο το στομαχι του. Γιατι απ' οτι βλεπω ειναι κατι που ισχυει, ασχετως με το ποση δυναμη θελει, δεν θα παρουμε και το δυναμομετρο τωρα να μετραμε.
Και δεν συμφωνω οτι προσπαθουν απελπισμενα, οι περισσοτεροι ειδικα στο δικο μας το φασμα του gaming ειναι "ψειρες" σε διαφορα θεματα, δεν μου κανει μεγαλη εντυπωση που κακοφανηκε σε τοσο πολυ κοσμο.
Τσέκαρε εδώ να δεις πως αλλάζει ο σκληρός. Λογικά θα είναι όπως στο ps3, αλλάζεις σκληρό, κάνει format η κονσόλα και είσαι έτοιμος. SSD δεν παίζει να θες να βάλεις. Δεν ξέρω πόσο είναι η μέγιστη χωρητικότητα ενός SSD αυτή τη στιγμή πάντως θα είναι πανάκριβος για μεγάλη χωρητικότητα. Και ο λόγος που θα θες να αλλάξεις σκληρό στην κονσόλα είναι επειδή τα 500gb δεν θα σου φτάσουν με install της τάξης των 40gb ανά παιχνίδι...
@hakoo
Βρε και εγώ είμαι ψείρας σε πολλά θέματα και όταν δω ότι κάτι δεν είναι σωστά στη θέση του ή λείπει ή δεν ξέρω τι θα το πω και θα το ξαναπώ αλλά το να ψάχνω να βρω ένα "μειονέκτημα" λόγω συγκεκριμένης κατασκευής όπως αυτό το θεωρώ too much και στη τελική δεν με νοιάζει γιατί ποτέ δεν θα συμβεί εκτός αν το προκαλέσω.
Ευχαριστώ φιλαράκι το βιντεακι πως τον αλλάζεις το έχω δει, άρα δεν χρειάζεται τίποτα βάζουμε άπλα τον σκληρό τον κάνει φορματ η κονσόλα και περνάει το λειτουργικό αυτόματα από ότι κατάλαβα.
p.s muku,hakoo,valkyre σας είχα ένα διάστημα στο psn νομίζω είχαμε γνωριστεί από myphone μετά δεν ξέρω τι έγινε με την friend list σας έχασα η νομίζω ήμασταν στο pending!θα τα πούμε στο ps4 με το καλό χεχε.
Το θεμα με τα ποδαρακια δεν ειναι σοβαρο, ειναι γελοιο, αστειο, δεν ξερω πως αλλιως να το χαρακτηρισω. Να μιλαμε για μια νεα κονσολα, για μια συσκευη που μπαταρει...και να γινεται η κουβεντα για το αν το πιεσεις λιγο δεν υπαρχει προβλημα, αν το πιεσεις λιγο παραπανω κατι φαινεται, αν το πιεσεις πολυ τοτε κουτσαινει...αντιλαμβανονται καποιοι οτι αυτο δεν θα επρεπε καν εξαρχης να υφισταται σαν θεμα συζητησης?...
Οι προπαραγγελιες δεν θα ακυρωθουν για τα ποδαρακια. Μην μιλαμε τωρα για 5-10-20 που ακυρωσαν την παραγγελια για αυτο το λογο.
Αλλοι ειναι οι λογοι και τους αναφερει μια χαρα ο Nek Food