Ελεω ελλειψης χρηματων δεν εχω κανει το σερβις των 30.000 χιλιομετρων εγκαιρα.
Η εγγυηση μου ληγει τον νοεμβριο.μου ειπε γνωστος μου οτι επειδη εχω περασει τα χιλιομετρα που ηταν να κανω το σερβις πλεον δεν ισχυει η εγγυηση μου..!!ισχυει αυτο;
Printable View
Ελεω ελλειψης χρηματων δεν εχω κανει το σερβις των 30.000 χιλιομετρων εγκαιρα.
Η εγγυηση μου ληγει τον νοεμβριο.μου ειπε γνωστος μου οτι επειδη εχω περασει τα χιλιομετρα που ηταν να κανω το σερβις πλεον δεν ισχυει η εγγυηση μου..!!ισχυει αυτο;
Στην TOYOTA που ειμαι εγω λεει η 7 χρονια εγγύηση η 150.000χλμ,με τονορο να κανω σερβις μονο σε εξουσιοδοτημενο αντιπρόσωπο.
Τα γραφει αυτα στο βιβλιο σερβισ πουμου δωσαν οταν το πηρα.
Το πέρασες κατα πολυ ρο σερβις ;παρε ενα τηλέφωνο καλυτερα
Το εχω περασει κατα πολυ..ελλεψη ρευστου και αμελεια..!!
Οπως ειπες Χρηστο δεν τρεχει τιποτα απλα τωρα που θα παω να το κανω αμα ισχυει δεν πληρωνω εργασια..αλλιως να το κανω εκτος αντιπροσωποιας..!!
Σακη αυτο θα κανω..ενα τηλεφωνακι θα παρω και θα ξεκαθαρισει..!!
Ευχαριστω..!!
Και εγώ για τους ίδιους λίγους, έχω ξεπεράσει κατα έξι χιλιάδες χιλιόμετρα. Πέμπτη ομως πάω..
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Πηρες τηλεφωνο και σου ειπαν οτι ισχυει η εγγυηση;
Μολις πηρα να κλεισω και εγω,εχω σερβις στα 60,τους παίρνω τηλέφωνο για να κλεισω ραντεβου σε δυο βδομαδες,με ρωταν ποσα εχω τωρα τους ειπα κοντα στα 61,5,και τους εξιγω οτι θα εχω αδεια και οτι θα κανω τουλαχιστων αλλα 2000,δεν μου ειπαν τιποτα
Και μην σε ψαρωσουν,ΠΛΕΟΝ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ,αν σου πουλησουν τρελιτσα πες τους θα παω αλλου
Για να καταλαβεις τηλεφωνο ΤΟΥΟΤΑ αλεξανδρουπολης μου λεν 280 κοστιζει και με μια εκπτωση 240,καπακι τηλεφωνω Βεροια,λογο αδειας θα ειμαι εκει,και δινουν τιμη 250,τους λεω την τιμη στην ΑΛεξανδρουπολη και την ριχνουν στα 230,ξανα παίρνω Αλεξ τους λεω ψεμματα οτι η Βεροια μου ειπε 210 και λεν οκ εμει 200,ε καλα αφηστε θα παω εκει τι για 10 ευρω τωρα,και κλεισαμε στα 180 :f045::f045::f045::f045::f045::f045::f045::f045::f 045:
Μετά τον στρατό έχω αποκοπεί τελείως από το gaming.. :P
Παίδες, κάταγμα στο (τρίτο) μετατάρσιο, για πείτε αν ξέρει κανείς εμπειρικά, πότε θα ξαναοδηγήσω; Δηλαδή πότε θα βγάλω τον γύψο που έβαλαν (από την κάτω μεριά μέχρι την γάμπα μπήκε);
Στο νοσοκομείο γινόταν χαμός και δεν ασχολήθηκαν και πολύ, αν και θα ξαναπάω σε καναδεκαήμερο να το δούνε. Μου είπαν ότι επειδή είναι στο τρίτο θα δέσει λόγω των δίπλα, αλλά με απασχολεί πότε θα μπορέσω να κινούμαι πάλι, έστω για την οδήγηση...
Περαστικά tony!
Περαστικά και από μένα Tony. Εμπειρικά νομίζω ότι για 20 μέρες με κάνα μήνα θα πρέπει να φοράς τον γύψο, θα σου το πούνε και όταν ξαναπάς στο νοσοκομείο, αλλά το πότε θα μπορείς να κινήσε από το να το πατάς κανονικά νομίζω ότι ποικίλει από 3 έως 6 εβδομάδες.
Όπως και να έχει κουράγιο!
Περαστικά ρε Tony. Ευτυχώς έχει δροσίσει λίγο και δε θα λιώσεις.
Πεταστικα τονυ και σιδεροπιδαρος παλι..
Κατι μου λεει οτι θα ρο καψεις το ps3 ε;; Χαχαχαχα
Ευχαριστώ πολύ ρε παιδιά, μακάρι να περάσει γρήγορα!
Απλά με πάει πίσω ρε γμτ, γιατί πρέπει να κινούμαι, όχι τίποτα άλλο, μπάλα ας μην παίξω όσο χρειάζεται, δεν θα βιαστώ. Είδα ότι υπάρχουν και κάτι μπότες βοηθητικές, αλλά είναι πανάκριβες. :(
Αρίστο αυτή τη στιγμή ψάχνω να δω πως δεν θα πάνε πίσω δουλειές, υποχρεώσεις... όταν τα κανονίσω αυτά, θα κανονίσω και το PS3 :D
προσοχή στην επαναφορά όμως του ποδιού, γιατί αν δεν το αφήσεις να αναρρώσει πλήρως, θα σου μείνει "κουσουράκι" - πόνος, μην φανταστείς κάτι το ιδιαίτερο, αλλά πάντα θα είναι εκεί, όταν θα κάνεις ακραίες κινήσεις, να σου "θυμίζει' με ένα ελάχιστον "τσικ" (πόνου / τραβήγματος) ότι "κάποτε είχα έναν τραυματισμό σε αυτό το σημείο".
με προσοχή ( = σύνεση = όχι χρήση του ποδιού ΚΑΘΟΛΟΥ = μηδέν βάρος πάνω του, γιατί μετά "κολλάει" στραβά), θα είσαι μια χαρά.
Και ενδεχομένως, να πάρει περισσότερες από 20 μέρες, για να μην νιώθεις παντελώς - εντελώς τίποτα, ακόμα και σε ακραίες γωνίες κλίσης. (ανάλογα με την ηλικία σου, πχ. αν ήσουν 8-13 ετών, τότε και σε ένα 10ήμερο - 15νθήμερο θα ήσουν ΟΚ :P)
πηγα σημερα για εγγραφη στο παντειο...
τι γινοταν απο παραταξεις...χαμος...
φυσικα και τους απεφυγα ευγενικα
και μετα περιμενα 2 ωρες στην ουρα!!!!!
Μου κάνει εντύπωση που υπάρχουν ακόμα τόσο έντονα παραδείγματα παραταξιακών ζώων στις σχολές.. Στην δικιά μου εγγραφή δεν μπορούσα να ανοίξω την πόρτα του αυτοκινήτου..
ημουν τυχερος στο θεμα επειδη γραφτηκα με τους ομογενεις και δεν εφαγα στην μαπα το καθε ζωο. εκει που επαθα την πλακα μου ηταν οταν πηγα για την εγγραφη της κοπελας μου στο ΟΠΑ (ΑΣΟΕΕ). 6 ατομα μονο στην μια επισκεψη!!
οι τυποι το χουν κανει επιστημη.. ειναι για κλαματα η κατασταση
Ναι Λευτέρη, θα το προσέξω όσο μπορώ, δεν θα βιαστώ φυσικά να αθληθώ, πραγματικά το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η οδήγηση (που δεν το επιβαρύνει ιδιαίτερα) για να κάνω την δουλειά μου.
Πάντως σπάσιμο δεν ξαναείχα ποτέ μου, πουθενά, δεν είχα την ατυχία παρ' όλο που παίζω μπάλα σε ομάδες κ.λπ. από το δημοτικό ουσιαστικά (τώρα πια μόνο σε 8x8 κ.λπ. βέβαια)
Περαστικά φίλε, καλή ανάρωση και προσοχή στην αποθεραπεία. Εγώ είχα σπάσει το πόδι μου στην 5η δημοτικού. Τώρα είμαι 27 χρονών και με πονάει ακόμα όταν κάνω συγκεκριμένες κινήσεις, ορισμένες φορές πολύ έντονα. Επίσης είναι και λίγο στραβό αν και δεν το είχα παρατηρήσει μέχρι πρότινος που μου το είπε η κοπέλα μου :P
Ναι ρε δεν παρεξήγησα, καλά έκανες! :D
Αχ, αυτο το "ιδωμεν"....
Στα gaming γεράματα, έγινα... PC gamer!:P
Άντε να βγει το ACIII μήπως κ ξεκολλήσω!
καταγμα κνημης-περονης(?) αριστερου ποδιου απο Ιανουαριο ξαναπηγα δουλεια Ιουλιο(εμεινα με γυψο μεχρι πανω το μπουτι 2+ μηνες αν θυμαμαι καλα και μετα μου αφησαν τον μισο με πατεριτσες κτλ) εχουμε Σεπτεμβριο δεν μπορω να τρεξω οπως παλια και εχω κανει απειρα μπανια για να δεσει...υπομονη τιποτα αλλο δεν θελει
δεν ξέρω αν στο είπαν στο νοσοκο(ι)μείο, αλλά η κνήμη + περόνη δεν επανέρχεται 100% αν δεν μπουν (και μετά βγουν) καρφάκια...όταν έχει κάταγμα (ιδιαίτερα αν είναι συντριπτικό). Κατά περιπτώσεις (συνήθως συντριπτικά από μηχανάκια συγκρούσεις / πτώσεις με πολλά χλμ), μπαίνουν και παράλληλες μπάρες στο πόδι, από το γόνατο και κάτω, ώστε να κρατιέται στην θέση του (τα σπαρτά κοκκαλάκια :D) και να ευθυγραμμίζεται όσο ξανα-δένει.......... = πολλοοοοοοοί μήνες.
κουράγιο και δείτε την "φάση" αλλιώς, όπως κ΄εγώ: αυτά είναι τα "παράσημά" μας ρε! Επίδειξη νεανικής μλκίας, αδρεναλίνης, "τρέλας", όπως θέτε πείτε το, αλλά πάρτε το κάπως στον χαβαλέ, γιατί δεν "λέει' να μιλάμε για κουσούρια (ωχ, ο μηνίσκος μου, λολ).
Oπως λεει και ο Λευτερης καταγματα σε μεταταρσιο/μετακαρπιο δυσκολα επανερχονται στο 100%, ακομα και με λαμες.
Εγω ειχα παθει συντριπτικο καταγμα στο 4ο μετακαρπιο (το κοκκαλο ισα ισα που ειχε μεινει μεσα στο δερμα και δεν ειχε πεταχτει εξω) πριν 2 χρονια, εκανα χειρουργειο και μου εβαλαν λαμες μεσα (εαν δεν εκανα χειρουργειο τα δαχτυλα θα εδεναν εντελως στραβα). Συνολικα μου πηρε 2 μηνες σχεδον σε ακινησια το χερι και αφου μου αφαιρεσαν τις λαμες, το χερι ειχε φυσικα ατροφησει εντελως και ειχε κυριολεκτικα πετρωσει.
Χρειαστηκα εντατικες φυσιοθεραπειες (και με γιατρο και -το πιο σημαντικο- μονος μου) ωστε να μπορεσω να ξαναχρησιμοποιησω ανετα το χερι μου. Νομιζω χρειαστηκα γυρω στις 20 μερες για επαρκη αποκατασταση, δηλαδη να μπορω να κανω τα παντα, αλλα οχι στο 100% δηλαδη να ζοριζομαι με βαρη κλπ.
Κατα τα αλλα κουσουρια φυσικα και εχω και θα εχω για παντα. Το κοκκαλο (ειναι πολυ μικρα αυτα τα κοκκαλακια γι αυτο και δυσκολο να επανελθεις στο 100%) εχει δεσει γερα μεν αλλα σε συγκεκριμενες κινησεις (φουλ ανοιγμα παλαμης) με ποναει σε εκεινο το σημειο, επισης ο καιρος (υγρασια) επηρεαζει και σε μικρες επαναλαμβανομενες κινησεις (γραψιμο για πχ) μετα απο καποια ωρα με ενοχλει. Τελος ο τενοντας του 4ου μετακαρπιου ειναι εμφανως πιο χαλαρος και ψοφιος σε σχεση με τα υπολοιπα δαχτυλα.
Αυτα, οι μλκιες που λεμε... πληρωνονται. Παλι καλα λεω εγω παντως που οκ παρα τα οσα αναφερω δεν με εμποδιζει σε τιποτα ιδιαιτερο και μπορω να κανω τα παντα. Γενικα παντως μεταταρσια και μετακαρπια ειναι ζορικα καταγματα.
Ευχομαι απο καρδιας καλη αναρωση και περαστικα φιλε! Μην χαλιεσαι!
Να' τος και ο άλλος με τα ευχάριστα! :D
Αστειεύομαι φυσικά, ευχαριστώ Val.
Εμένα είναι μάλλον εγκάρσιο αν το λέω καλά, δηλαδή έσπασε και μετακινήθηκε λίγο. Ο γιατρός πάντως ήταν εκ νέου καθησυχαστικός γενικά. Μου είπε ότι απλά θέλει υπομονή, ότι δεν θα μου αφήσει κουσούρια και τέτοια. Δεν ξέρω ρε γμτ... Για καρφιά και τέτοια ούτε καν, μου είπε ότι εκεί που είναι θα ισιώσει πλήρως μόνο του (υποτίθεται ότι είναι έμπειρος ο γιατρός αυτός).
Γρηγορα περαστικα να ειναι!!!!!
Θενξ Παύλο!
Αρα εισαι μια χαρα φιλε, καμμια σχεση με το δικο μου ξεχαρβαλωμα! Εσενα η περιπτωση σου πρεπει να ειναι ηπιας μορφης καταγματακι που ουτε καν χρειαζεται επεμβαση χειρουργικη. Τουτεστην απλα ραγισε το κοκκαλο και θα δεσει μονο του οπως ειναι.
Η δικη μου περιπτωση ηταν αντε γεια εντελως, χρειαζοταν οπωσδηποτε χειρουργειο. μην σε ανησυχει καθολου. αν εγω με το συντριπτικο καταγμα καταφερα να ειμαι στο 90-95% οπως ημουν πρωτα εσυ για πλακα θα εισαι πολυ κοντα στο 100%, τοσο που δεν θα νιωθεις καν την διαφορα.
Cheer up ολα καλα και περαστικα!
Γιατί βαλθήκατε όλοι να του φτιάξετε την διάθεση? μια χαρά τον είχατε χαντακώσει!! :a050:
Περαστικά ρε tony και μην μασάς, όλα θα πάνε καλά!
Σκέφτομαι πόσο τυχερός ήμουν πρωί πρωί που πρόλαβα να μη μου σηκώσει η τροχαία τη μηχανή επειδή την είχα πάνω σε πεζοδρόμιο.....οι ιμάντες ήταν περασμένοι και τους πρόλαβα την ώρα που την έπιανε στον γάντζο.:a038-1::a038-1::a038-1:
Έφαγες κανά πρόστιμο ή είσαι εντελώς out of the woods?
Ούτε πρόστιμο ούτε τίποτα....άσε Παύλο πολύ τυχερός ήμουν μιλάμε λίγα δεύτερα πιο αργά και θα το είχαν σηκώσει.
Η καλη μερα απο το πρωι φαινεται ε Νικο? αφου το γλιτωσες ομως, μπομπα.
Σε φανταζομαι σε slow motion να λες ''ΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ''
Θενξ μαν. Εμένα να φανταστείς φαίνεται στην ακτινογραφία ότι έσπασε καθαρά και μετακινήθηκε λίγο δεξιά (δεν είναι δηλαδή συντριπτικό ή κάτι τέτοιο). Υποτίθεται ότι θα δέσει με την βοήθεια των δίπλα, είναι το τρίτο γι' αυτό. Ναι και συ αν δεν κάνω λάθος παίζεις και μπάσκετ τακτικά, οπότε πάλι καλά.
Ευχαριστώ Χρήστο!