Επιβεβαιώθηκε το Watch Dogs 2
Εμένα προσωπικά μου άρεσε και το πρώτο, οπότε μάλλον θα το αγοράσω και αυτό.
Printable View
Επιβεβαιώθηκε το Watch Dogs 2
Εμένα προσωπικά μου άρεσε και το πρώτο, οπότε μάλλον θα το αγοράσω και αυτό.
It sounds like Assassin's Creed won't come out every year any more
Quote:
"The goal is not to automatically come back to an annual cycle, but to come back on a regular basis," Guillemot told investors yesterday (thanks, GamesIndustry.biz). "We can't say every year."
Αλλα επειδη τα λεφτα ειναι λεφτα, θα βγαζει εναλλαξ κανενα watch dogs και ετσι θα εχει ενα open world map cleaner καθε χρονο.
Και το pdf απο το χθεσινο investor day.
Other Ubisoft games may start using Massive's (Division) SnowDrop engine quite soon
Χτες το σκεφτόμουν αυτό και κοίταζα τις μηχανές που χρησιμοποιεί. Disrupt, Anvil, Snowdrop, Dunia, UbiArt...
Take-Two will be at E3 'in a big way'Quote:
Rockstar and 2K parent company teases "big" presence at this year's show.
source: videogamer.comQuote:
Take-Two Interactive will be at E3 "in a big way", CEO Strauss Zelnick has teased.
The boss of the entertainment giant, which owns Borderlands-publisher 2K Games and GTA-publisher Rockstar Games, chose not to reveal what it intends to announce at this year's show, but teased the company's presence in the latest issue of MCV, stating: "We will be there in a big way".
Take-Two's currently announced line-up includes just three games: Civilization Revolution 2 Plus, Battleborn and Mafia 3, all of which are due for release later this year. A new Borderlands title is in development at Gearbox, too (although it has yet to be formally revealed), while rumours persist of a remastered BioShock collection for PS4 & Xbox One.
Rockstar came close to making Grand Theft Auto: Tokyo
Quote:
Rockstar had plans to make Grand Theft Auto: Tokyo, and even carried out a reference trip for the game, techradar has learned.
Rockstar visited the Japanese capital several years ago to assess its potential for a full GTA game, but ultimately pulled the plug on the idea, according to a source close to the company.
Before working on a new game Rockstar carries out reference trips to take pictures, meet locals, and generally get a feel for the area
Our source said that Rockstar was "serious" about the idea of making a Tokyo version around the time of GTA 3 and Vice City, however the road system was seen to be problematic and became one reason the idea was canned.
Quote:
The source also revealed that preliminary work has begun on Grand Theft Auto 6, but said a location had not yet been settled on.
Πάντα έβρισκα ενδιαφέρουσα την προοπτική ενός GTA σε άλλη χώρα και κυρίως στην Ευρώπη, ευπρόσδεκτο και το Tokyo κι ας έχουμε δει Sleeping Dogs στο Hong Kong.
Θα προτιμούσα Ευρώπη παρά Τόκυο. Την Ιαπωνία την έχουμε δει πολλές φορές, όπως βέβαια και την Ευρώπη την έχουμε δει αρκετές φορές (δεν μιλάω μόνο για τα βιντεοπαιχνίδια), αλλά θεωρώ ότι η Ευρώπη θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερα αυτήν την περίοδο στο gta, με το προσφυγικό, την οικονομική κρίση και την άνοδο των εθνικιστών.
Η βάση του gta είναι η σατυρα της αμερικανικής κοινωνίας, οπότε δεν ξέρω εάν είναι καλή ιδέα να μετακομίσει σε άλλη χώρα.
Στάλθηκε από το iQ8125 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Slay.
ΗΠΑ και μόνο ΗΠΑ. Σε καθαρά προσωπικό επίπεδο πάντα, μου είναι η πιο γνωστή και οικεία κουλτούρα, καμία σχέση δεν έχω με οποιαδήποτε ευρωπαϊκή και φυσικά, απέχω έτη φωτός από κάθε τι ασιατικό, ιαπωνικό κλπκλπ.
GTA = Σάτιρα και γερές σφαλιάρες στο αμερικάνικο γίγνεσθαι!!!
Όχι, ο ήρωας που θα ήταν εγκληματίας (όχι όμως ακροδεξιός) θα συναντούσε χρυσαυγίτες και θα έβλεπες τον ήρωα να απαντά στην άρρωστη ιδεολογία τους. Όπως έγινε και στο gta v όπου συναντάς ακροδεξιούς (σε αποστολή τύπου strangers and freaks). Αν και ο ήρωας εκεί, όσο έπαιξα, δεν θυμάμαι να τους έδωσε κάποια απάντηση ή έστω κάποια "δυνατή" απάντηση.
Aς είναι εγκληματίας αρκεί να μην είναι ακροδεξιός δηλαδή και να απαντά στην άρρωστη ιδεολογία τους με το γεμάτο υγεία μυαλό ενός εγκληματία......anyway τους πρόσφυγες και την οικονομική κρίση πως τα χώσουμε μέσα και αυτά;;;
Στο gta v που ο Franklin είναι μαύρος, δεν θα μπορούσε να αντιδράσει σε κάποια ρατσιστική επίθεση εναντίον του;
Όσο για τους πρόσφυγες, θα μπορούσαν να βάλουν κάποιον πρωταγωνιστή να συνομιλεί με κάποιον άλλο χαρακτήρα και να λένε την γνώμη τους για τους πρόσφυγες. Η οικονομική κρίση είναι ακόμη πιο εύκολο πράγμα, μπορεί κάποιος χαρακτήρας να συμμετέχει μαζί σου σε μια ληστεία ας πούμε λόγω έλλειψης χρημάτων επειδή είναι άνεργος.
Μιλάμε για το GTA όχι για τη G20, σε ένα παιχνίδι που έχει κάνει τεράστια επιτυχία για την ελευθερία που σου δίνει να κάνεις ότι θέλεις σε όποιον θέλεις (σκοτώνεις στο ξύλο με ρόπαλο του μπέιζμπολ έναν μαύρο που παίζει να είναι πρόσφυγας και μετά τον ληστεύεις κιόλας αν θες) το να ψάχνουμε απαντήσεις-λύσεις σε ρατσιστικό, προσφυγικό και κρίση συγγνώμη αλλά κατά τη γνώμη μου είναι εντελώς άκυρο.
Θεωρώ ότι όπως το gta v σατύρισε το facebook και αυτούς που καίγονται στα online fps, έτσι μπορεί ένα gta VI να σατυρίσει τους ακροδεξιούς και να μιλήσει για την οικονομική κρίση. Επίσης, το ότι μπορείς να κάνεις ότι θες, δεν σημαίνει ότι θα αλλάξει η υπόθεση και οι διάλογοι μεταξύ των χαρακτήρων. Μπορείς να δείρεις όσους μαύρους θες, αλλά αν ο πρωταγωνιστής δεχτεί στο σενάριο ρατσιστική επίθεση, εσύ θα πρέπει να απαντήσεις.
Με πέθανες.....Αν και δεν απέχει από τη πραγματικότητά αυτό που είπες δυστυχώς. Τέτοια μυαλά κουβαλάνε έως εκεί φτάνει και η σκέψη τους, πέρα από τις ασυνείδητες λειτουργίες δηλαδή. (Εισπνοή - εκπνοή, περπάτημα κτλ )
Θα συμφωνήσω επίσης με τον Slay καλύτερα η σάτιρα της Αμερικανικής κουλτούρας που αποτελεί μια ατόφια κουλτούρα παρά της Ευρωπαϊκής που έχει πολλες χωρες με διαφορετικα ηθη και εθιμα και είναι σχετικά όχι τόσο γνωστά. Συγκριτικά πάντα με την Αμερική.
Δεν νομίζω πως θα μπορούσε η ιστορία των ηρώων να ξετυλιχθεί στη βάση όσων συμβαίνουν τώρα στην Ευρώπη, θα μπορούσαν να γίνουν απλά κάποιες αναφορές. Επειδή, λογικά, ο χάρτης θα είναι ακόμα μεγαλύτερος από τους V θα ήταν ωραίο project να γίνει ένα GTA στην Ευρώπη και να περιλαμβάνει τρεις μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες (π.χ. Λονδίνο, Παρίσι, Ρώμη) και στο στυλ του GTA να σατυρίζει άλλες πτυχές της κουλτούρας και της ιδιοσυγκρασίας κάθε χώρας. Μικρός είχα πάιξει λίγο το Getaway: Black Monday στο PS2 και μου φαινόταν πολύ εντυπωσιακό, στην τελική έχουμε δει την Ιαπωνία πολλές φορές στα video games όπως λέει και ο φίλος πιο πάνω (όχι πως αφορά το VI βέβαια).