ειναι λιγο αργο το forum σημερα ή μονο σε μενα συμβαινει?
Printable View
ειναι λιγο αργο το forum σημερα ή μονο σε μενα συμβαινει?
Όντως, ψιλοσέρνεται και βγάζει errors.
Ναι το ξερω παιδια , εχω ηδη στειλει ticket για το προβλημα.
Καλησπερες ρε παιδιά γιατί πρέπει να πάμε 50+ post για να ανοίξουμε topic? είχα πολλά στο μυαλό μου για συζήτηση άλλα δεν μπορώ να ανοίξω νήμα
δεν θέλω να με παραπονιάρης:blink: άλλα γενικά αυτό το μεσώ δεν νομίζω ότι βοήθεια και πολύ στην προστασία του forum από κακοήθης άτομα και θέματα αντίθετα κάνει λιγότερο φιλικό το forum σε νέους χρήστες
Το κακό είναι ότι είναι μόνο 50 και πολλοί προσπαθούν να τα φτάσουν σε μια μέρα γεμίζοντας το forum με άχρηστα ποστ και ξεθάβοντας θέματα από την εποχή του πηλού.
αν δεν υπήρχαν τα 50+ post ως περιοριστικός όρος δεν θα γινόταν αυτό που λες και αν ηταν με παραπάνω post το φαινόμενο θα ηταν πιο έντονο
Θα γεμίζαμε με οτι να'ναι threads όμως..Γιατί λογικό κάποιος που είναι καινούριος σε ένα forum ούτε τους κανόνες να ξέρει,ούτε να ψάχνει full αν έχει ανοιχτεί ένα θέμα οπότε θα βλέπαμε συνέχεια threads για τον οποιοδήποτε λόγο(δεν φορτώνει το save,δεν μπαίνει το ps3 internet κλπ) και θα γινότανε ένα χάος.
Εγώ δεν θυμάμαι αν οταν μπήκα στο forum είχε αυτόν τον περιορισμό γιατί ποτέ δεν παρατηρώ και το θεωρώ αυτονόητο ένα καινούριο μέλος να μην μπορεί να ανοίξει thread αμέσως.
Για μένα το σωστό είναι να κάνεις τα ποστ οπότε πραγματικά θέλει και όχι απλώς για να πιάσεις τα 50, έτσι θεωρώ οτι ο καθένας μαθαίνει καλύτερα το forum.
3 χρόνια που είμαι εδώ δεν έχει χρειαστεί να ανοίξω thread και μπαίνω και ποστάρω σχεδόν κάθε μέρα.
Το συγκεκριμένο forum είναι πραγματικά από τα καλύτερα που είμαι γραμμένος και θα ήθελα να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους mods για αυτό που έχουν πετύχει.(μην πάρετε και τα πάνω σας και μου κάθεστε μέτα όμως.. :P )
Επίσης μπορείς(αν δεν κάνω λάθος) να προτείνεις ένα θέμα να ανοιχτεί και αν όντως δεν υπάρχει κάτι παρόμοιο το ανοίγει κάποιο άλλο μέλος ή mod οπότε όλα μια χαρά μέχρι να πιάσεις τα 50 ποστ σου.
Για όλα υπάρχει λύση ;)
Ναι και εκτός ότι θα γινόταν το forum γιουσουρούμ θα βλέπαμε να ανοίγουν thread με θέμα "Θα φάω φασόλια σήμερα λέτε να κλάνω συνέχεια και να μη μπορώ να παίξω pro;;;"....να μας λείπει.Σε άλλο forum που πήγα να βάλω αγγελία είδα ότι το όριο ήταν 160 ποστ και μου κόπηκε αμέσως ο βήχας.....λες κάποιος να αρχίσει να ποστάρει για να φτάσει τα 160 και να μην τον καταλάβουν;;;.....εδώ με τα 50 και κάνουν μπαμ.
To ξέρω ότι σβήνονται εξάλλου άχρηστα είναι τα περισσότερα αλλά το κακό έχει ήδη γίνει δεν είναι λίγες οι φορές που έχω φύγει έχοντας δει ότι πρέπει να ψάξω ανάμεσα σε ένα κάρο βλακείες να βρω κάτι ενδιαφέρον.
Ίσως το ότι αγνοούν τις 2 εβδομάδες να κάνει ακόμα πιο αποτελεσματικό το ανέβασμα του ορίου των ποστ....σου λέω εγώ όταν είδα το 160 σε άλλο φόρουμ την ξέχασα την αγγελία και ας μη ξεκινούσα από το 0 σε ότι αφορά τα ποστ.
ο περιορισμός των 2 εβδομάδων νομίζω ειναι πιο λογικώς απο τον περιορισμό 50 post
Quote:
με το συμπάθιο αλλά αυτονόητο δεν είναι κανένα μεγάλο forum στην Ελλάδα δεν έχει κάτι τέτοιοQuote:
Εγώ δεν θυμάμαι αν οταν μπήκα στο forum είχε αυτόν τον περιορισμό γιατί ποτέ δεν παρατηρώ και το θεωρώ αυτονόητο ένα καινούριο μέλος να μην μπορεί να ανοίξει thread αμέσως.
ε δεν νομίζω να κάθετε ο άλλος να γράφει ''καλήμερα'' '' γεια '' για να πιάσει τα 50 πρέπει νάνε ζωώνQuote:
Για μένα το σωστό είναι να κάνεις τα ποστ οπότε πραγματικά θέλει και όχι απλώς για να πιάσεις τα 50, έτσι θεωρώ οτι ο καθένας μαθαίνει καλύτερα το forum.
γιατη μετα τα 50 post νομίζεις δεν μπορει να γυνή αυτό ? αν είναι ο άλλος noob θα είναι είτε έχει 50 είτε 150Quote:
Ναι και εκτός ότι θα γινόταν το forum γιουσουρούμ θα βλέπαμε να ανοίγουν thread με θέμα "Θα φάω φασόλια σήμερα λέτε να κλάνω συνέχεια και να μη μπορώ να παίξω pro;;;"....να μας λείπει.
anyway εγω όφειλα να πω την γνώμη μου σαν νέο μέλος
αν και ηξερα απο την αρχη οτι δεν θα άλλαζε κάτι
Προσωπικά μ'ενοχλεί η υπογραφή σου μ'αυτό το ''κωλοτρυπίδι εις το άπειρον''
@ 6xXx6
ξερεις ποσα τετοια... "ζωα" εχουν περασει απο εδω? Πολλααααααα....
χαχαχα οκ παω πασωQuote:
@ 6xXx6
ξερεις ποσα τετοια... "ζωα" εχουν περασει απο εδω? Πολλααααααα....
εγω απορώ πως σε αφήνουν και μιλάς έτσι με 3,751 post:scratch:Quote:
Προσωπικά μ'ενοχλεί η υπογραφή σου μ'αυτό το ''κωλοτρυπίδι εις το άπειρον''
Εγώ πάλι απορώ πως σε αφήνουν να έχεις τέτοια υπογραφή με 18 ποστ.
7 γραμμές ειναι άραξε εχω δει και μεγαλύτερα εδω μεσα
διακρίνω μια εχθρικοτητα σε πειραξε η υπογραφη και οχι η λεξει ''κωλοτρυπίδι'' μάλιστα...
και στην τελική δεν εχεις κανένα δικαίωμα να μου κάνεις παρατήρηση για τυπωτά
Με πειράζει το asshole που λέει και γράφει αυτός όντως είναι κωλοτρυπίδης με αυτά που έκανε.....άραξα.
Υ.Γ.: Mε google translator γράφεις;;;
όχι είμαι robot.....
δηλαδή απαγορεύετε να έχουμε και ''κακους'' χαρακτήρες από video game ως avatar/signature εεε?
συγνώμη δεν το έγραφε στους κανόνες...
νομίζεις ότι με ενδιαφέρει αυτό ??? εγω ουτε στα 1000 δεν θα ανοιξω topic
μην γινεσαι κακεντρεχεις