Originally Posted by
Brazhlias
Προσωπικα δεν μπορω με κανενα τροπο να δω τον συσχετισμο series S-παραγωγη ps4. Ειδικα οταν μιλαμε για 1 εκατομμυριο κονσολες, αριθμος που στα ματια μου φαινεται ελαχιστος. Τοσο μικρος αριθμος, που μπορει απλα και μονο να τον παραγουν για να υπαρχει στα καταστηματα στοκ με μηχανηματα που να εχει το brand PS, αφου το 5 εξαφανιζεται πριν φτασει καν στο ραφι.
Τοσο μικρος που μπορει να υπηρχαν στις αποθηκες της αποθεματα απο σκληρους και πλαστικα και σου λεει "απο το να τα πεταξουμε και αφου δεν κοβουν απο την παραγωγη του 5, καντα ps4".
Αν ηθελαν να χτυπησουν το series S, θα το εδιναν 2 κατοσταρικα με ενα παιχνιδι δωρο και μια προσφορα PS+ collection.
Απο εκει και περα, ξερουμε αριθμους για το series S, εστω και στο περιπου;Το ρωταω γιατι εχω τις αμφιβολιες μου οτι το S ειναι το κλειδι της επιτυχιας του xbox σε αυτη τη γενια. Εννοειται πως καποιους τους βολευει και οποιος το παιρνει καλα κανει, αλλα εχουν αναφερθει πολλες φορες οι λογοι που μπορει να ειναι πολυ φθηνη κονσολα, αλλα τα 200 ευρω με τον εναν ή τον αλλο τροπο τα χανεις απο αλλου.
Για μενα η επιτυχια της microsoft ειναι το gamepass. Εμενα για δικους μου λογους δεν με ψηνει, ομως αντικειμενικα ειναι τεραστια κινηση.