^^ Aυτο που νομιζω λες... για τις 21? :)
Printable View
^^ Aυτο που νομιζω λες... για τις 21? :)
χαχαχα οχι Val δεν λεω για το batman..!xaxaxax
για προσωπικο μου θεμα μιλαω..αλλα γελασα πολυ γιατι ξερω την αναμονη που εχεις για την ταινια...!!
^^Kαι φαντασου οτι θα πρεπει απο ολους εγω, αυτος που την περιμενει ισως περισσοτερο απο ολους... -τι τραγικη ειρωνια θεε μου- να την δω στις 27 του μηνα καθως απο αυριο και μεχρι τις 26 παω διακοπες...
ειναι να γελας ετσι...?
Παντως φανταζομαι ειναι καλο αυτο που σου ερχεται οποτε με το καλο!
Εγώ θα τη δω, μάλλον, την Κυριακη 26 του μήνα. Όχι η αγαπημένη μου μέρα για ταινία, αλλα δε γίνεται αλλιώς. Μετα θα πρέπει να περιμένω την επόμενη εβδομάδα.
thanx Val... :)
αν ειναι λεει?μια βδομαδα λειπει και μου φανηκε μηνας..!!
χαχαχ δεν πειραζει μολις την δεις ομως πιστευω οτι θα σε αποζημιωσει..!
Είναι κάτι φορές που νομίζεις οτι τα έχεις υπολογίσει όλα και έχεις φτιάξει το πρόγραμμά σου, και γίνετε κάτι αναπάντεχο και στα καταστρέφει όλα...
Μέσα τα κεφάλια πάλι...
3ημερο στην Σαλαμινα αυτο το Σ/Κ.Επισης σκεφτομαι πως να πω το σκυλακι που θα παρω...
ειμαι αναμεσα στα Ατλας-Κρονος-Νωε...θελω να του δωσω ετσι κανενα περιεργο..
Όπως και να το πεις, υγιες να είναι και να το χαίρεσαι!!!!!'
ονόμασέ τον Kratos (ή Ρέα αν είναι είναι θηλυκό) !
αν προκειται για κατι αγριο (ροντβαιλερ, πιτμπουλ, λυκο) δες κ τα Διας, Αδης, Εκτορας.
Αρχιμήδη; Πέλοπα; Πρίαμο; (λολ)
ίσως Ερμή; Κέκροπα; Δαναό;
Γκουσγκούνη; (εδώ σε πέτυχα?)
xaxaxaaxxaxaxa το τελευταιο all the money!!!!!!!!!!!!
με το Έκτορας όμως μπορεί να το γυρίσει σε "Βαλιανίτιδα" λολ
πέραν πλάκας, να τον χαίρεσαι τον κουταβάκο και εύχομαι πολλά χρόνια φιλίας, όμορφης σχέσης και μακροζωίας.
Να στεναχωρηθώ που γύρισα στη δουλειά μετά από τις διακοπές ή να χαρώ που έχω δουλειά;;;:scratch:......θα πάρω το 2ο για να μου κάτσει και πιο ωραία η επιστροφή......μόνος μου ρωτάω μόνος μου απαντάω.....άντε καλό (δύσκολο) χειμώνα σε όλους.:a055:
Καλωσηλθες Νίκο!!!
Όσο για το ερώτημα... Τι να πω... Αφού μας έφεραν στη θέση να κάνουμε τέτοια ερωτήματα...
1η φορά στη ζωή μου περίμενα με χαρά την επιστροφή στη δουλειά σήμερα.
ειλικρινά, από το Σάββατο με έπιασε μια ακατάσχετη "χαρά". Και τελικά, αυτό που μου το προκάλεσε, δεν είναι ότι είμαι εργασιομανής, ούτε ότι γουστάρω τα φραγκοδίφραγκα που μου δίνουν, αλλά το γεγονός ότι όντως έχω μια δουλειά - σε αντίθεση με πολλούς που δεν έχουν και παρακαλούν αφεντικά / στελέχη να τους εκμεταλλευθούν για ένα κομμάτι ψωμί.
Καλημέρα, καλό εργασιακό (και από πλευράς υγείας) Χειμώνα να έχουμε.
ψαχνω ενα τραγουδι ξενο ειναι..εχει βγει κανα 5αρι χρονια...δεν θυμαμαι τιποτα το μονο που θυμαμαι ειναι το βιντεο κλιπ που ειναι σε ενα δωματιο και εχει εναν καναπε..το οποιο δωματιο μεταμορφωνετε συνεχεια..
μπορει καποιος να βοηθησει?
τι ειδος μουσικης ειναι?
οπ το θυμαμαι αυτο ,ηταν μεγαλη επιτυχια!
Πωωωωωωωωω Κωστα μιλαμε εισαι θεος..αυτο εψχνα...αλλο κολλημα...
τοσο καιρο το ψαχνω..
χιλια ευχαριστω!!
^^Που το θυμηθηκες ρε φιλε αυτο;;!!
Χαχα!
Να σαι καλα!
Sent from my iPhone using Tapatalk
τρελο κολλημα με αυτο το τραγουδι..το ακουγα 500 φορες την ημερα..!!
Είδα τα δύο πρώτα Godfather. Να δω και το 3ο ή θα ξενερώσω ? :D
κατά πολλούς είναι το καλύτερο...
Εννοείται βλέπεις και το 3ο
Βασικά σκέφτομαι Λελε.. Απολύομαι σε κανά 10ωρο...
Εγώ στη "φανταρικη" σου ηλικία, ήθελα ακόμα 11 μήνες!!!!!
βασικά για εμάς, είναι ακόμα "νέος". λολ
Γιατί "αν δεν μπει ο άσσος - δεν φεύγει ο γράσσος" (άσσος = από τους 10 μήνες και μετά και γράσσος = ψαρίλα / noob / δεν μιλώ - μόνο ακούω και εκτελώ διαταγές, τρέχοντας κατά προτίμηση).....
πλέον είναι ξενοδοχείο / διακοπές ο στρατός. Καλύτερα να γίνει μισθοφορικός, όχι υποχρεωτικός......αλλά κανά 3 χρόνια όμως, με κανονική εκπαίδευση (και όχι όπως στην Ελλάδα όπου φαντάρος = συντήρηση στρατοπέδου).
αλλά ξέχασα, εδώ σε λίγο δεν θα έχουμε να φάμε, ενώ ήδη απαγορεύεται να αρρωστήσουμε αν δεν έχουμε χρήματα = ΙΚΑ (αν έχουμε είμαστε ΟΚ).....το στρατό θα καταφέρουμε να κάνουμε μη-υποχρεωτικό = μισθοφορικό.
Δεν μου λέτε, ασχολείται κανείς με comics εδώ μέσα. Θέλω να βρω ένα site ή μαγαζί για να αγοράζω κατά καιρούς κανά graphic novel.. Καμιά πρόταση?
Giannis 7 το Godfather 3 όντως είναι ο πιο αδύναμος κρίκος της τριλογίας, λόγω όμως της τελειότητας των προηγούμενων 2 (με την 2 να μου αρέσει περισσότερο! :O). Σαν ταινία κατά τα άλλα είναι εξαιρετική και κλείνει ωράια τον "Νονό".
Για ριξε μια ματια εδω. Νομιζω στελνουν σε ολη την Ελλαδα.