Μεγάλος "παίχτης" τελικά αυτός ο Γκοβού σε όλα τα club παίζει.:a055:
Printable View
Μεγάλος "παίχτης" τελικά αυτός ο Γκοβού σε όλα τα club παίζει.:a055:
Ναι, γιατι ειναι ο μονος...
Εγω απο την αλλη διαβαζω και ακουω οτι στις προπονησεις ειναι αψογος...αυτο με νοιαζει
Η ποινη ειναι εφεσιμη και λογικα θα "πεσει". Ανεξαρτητα απο αυτο, προπαγανδα στο φουλ φετος απο Ιουλιο μηνα οι γαυροι με εφημεριδες-ραδιοφωνα-sites, που παρεπιπτοντως καθε μερα πολλαπλασιαζονται. Πες πες πες ολο και κατι θα μεινει, αυτο ειναι το μοτο τους. Και οντως, καταφεραν να δημιουργησουν κλιμα απο Σεπτεμβρη μηνα, φυσικα η δουλεια τους γινεται μιας και στα βουβα εχουν μια χαρα διαιτησιες στο Καραισκακη μεχρι στιγμης, εχουν γλυτωσει και τιμωριες.
Μα ολα αυτα φιλε hakoo γινονται για το καλο του ποδοσφαιρου, να φυγει η σαπιλα και η παραγκα του Πατερα...Προσπαθει ο Μαρινακης να σωσει το ελληνικο ποδοσφαιρο και εμεις δεν τον αφηνουμε, ετσι δε λενε οι γαυροι?...
Tα αστέρια μας δεν έχει ακουστεί να βγαίνουν σώβρακα από το club με τα κλειδιά του μαγαζιού......άλλο ένα ποτάκι μέχρι τις 1-2 σε ρεπό και άλλο πίνω τον Βόσπορο και φεύγω τελευταίος.
Εσένα σε νοιάζει αυτό για ρώτα και τους ανθρώπους στην ομάδα......είναι θέμα πειθαρχίας στην ομάδα δεν είναι μόνο τι κάνει στις προπονήσεις και αν συνεχίσει έτσι σε λίγο δεν θα έχει συκώτι για προπονήσεις.
Καμία σχέση το θέμα Γκαλέτι μόνο η αγάπη σου για τους παίχτες μας θα μπορούσε να τα συνδέσει.
Δεν επιμένω ρε c το γύρισα στη πλάκα γιατί όντως ήταν άσχετη η απάντηση μου αλλά το μυαλό μου πήγε στον Γκαλέτι τι να κάνω αφού το γενικό ύφος των απαντήσεων σου με κάνει να σκέφτομαι έτσι.:makefun:
Nαι περασε και αυτο απο το μυαλο μου,αλλα επειδη και εγω σε ξερω προτιμησα να παρω την αλλη εκδοχη.:a050:
Μου το είπανε σήμερα και έλιωσα! Σίντνεϊ Καρντού!:pound:
Παει και ο Νινης...Λετο, Γκοβου πιθανοτατα εξω, προβληματα πολλα για το Σαββατο...
^Έτσι θα πάμε μου φαίνεται όλο τον πρώτο γύρο...
Έχετε τον σισέ δεν πειράζει:c030:Και με την άμυνα αυτή του πάοκ φαντάζει αδύνατο να μην βάλει γκολ.
kati akoygete oti o bgenopoulos .... poy fonaze na kleisoyn dyo gnostes fyllades.....etoimazei dikia toy fyllada sta protypa ths antipalhs fylladas¨o gayros¨ (k me analoh onomasia fysika)..... isxyei arage?