Το κατεβαζω και απλα το βαζω μεσα να βρει? Δεν θελει φορματ κλπ.. ετσι?
Printable View
^^
1) Format
2) Mac
:P :D χαχαχα ελα απλα κανω πλακα... :D
Καλα ξεμπερδεμματα...
^^ Παρτου Mac! :D
Επισης.... trojan? στο PC του μπαμπα?? Που γυρνοβολαει μεσα στο νετ?!? :D :P
just kidding ε! :D
εδω τα κινητα μας στελνουν δεδομενα στο "mothership" για εμας για το που βρισκομαστε και το τι κανουμε και εμεις οταν επεσε το psn καταλαβαμε οτι δεν ειμαστε ασφαλεις...ΕΛΕΟΣ
http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=502149
sorry κραταει στοιχεια απο γειτονικα wifi και κεραιες κινητης αλλα δυστηχως εχει ενα bug που τα κραταει και οταν εχουμε κλειστο το gps(location)...ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΡΗΚΑΝ ΤΟ BUG?
Τα ανδρικά ρούχα που πωλούνται στο site της peacocks υπάρχουν και στο peacocks που υπάρχει στο talos plaza στο Ηράκλειο Κρήτης;
to psn den mporei na ''ksana anebei'' xoris to store , to home ktl k me eleytherh syndesh ?. .... apla gia na paizoyme kana paixnidi online emeis poy den eoyme alla games ektos apo ena killzone3 k ena podosfairaki gia na pername thn ora mas...?
Ελευθερη εισοδο στα online games χωρις το store χλωμο...
dhladh?....psn = ps store?
οτι το κεφαλι μου εχει γινει κουρκουτι απο την σκεψη..!
Αυριο φευγω και γυριζω Οκτωμβρη...Θα την παλεψω...?
^^ Εξαρταται που πας φιλε...
Στην Κω για δουλειες...θα εχω και την γυναικα μαζι...
Ελα ρε φιλε... μια χαρα! Δεν χαιρεσαι που αλλαζεις παραστασεις??Μακαρι να πηγαινα κι εγω κι ας ηταν για δουλεια!
Χαιρομαι για τον ιδιο λογο που ανεφερες κι εσυ αλλα ελπιζω να προσαρμοστω γρηγορα.
Μια χαρα ρε συ! Νησακι, θα ηρεμησεις απο την καθημερινη τρελα, βρωμα και φασαρια των δρομων, εχεις και τη γυναικα μαζι, φιλε....θα περασεις μια χαρα... σε ζηλευω με την καλη εννοια παντα! Πιστευω οτι θα ειναι εξαιρετικα :)