Ακούει τους καταναλωτές όταν είναι πίσω στις πωλήσεις και όταν τρώει άγριο κράξιμο.
Printable View
Από το Αμερικάνικο ps blog
+ GrayGargoyle on November 11th, 2013 at 8:56 am said:
If PlayStation Plus members are not able to acquire a sparkling hunk of PlayStation 4 product this Friday or any Friday in the near future will they still be able to add Resogun and Contrast to their download history?
Apart from that, Ibb and Obb is one game Ive been looking forward to playing this month.
- http://a.psblogstatics.com/wp-conten...g?m=1359402625
+ Morgan Haro on November 11th, 2013 at 9:53 am said:
yep; you should be able to put them in your download list as a PS plus member when theyre available to download on the web store.
Είναι το ευχαριστώ στους Ευρωπαίους που τόσα χρόνια στηρίζουμε το playstation, Είναι κακό να σε θεωρούν σίγουρο πελάτη.
Χεχε, καλά θα ήταν να βάζαμε συν 14 μερούλες. :P
Για πρωτη φορα δινεται και psp game αν δεν κανω λαθος ετσι? Δεν νομιζω να εχουμε ξαναδει...
Δεν θα με χαλαγε να βαζουν κανενα διαμαντακι του psp κατα καιρους, μην αντικαταστησει ομως σιγα σιγα το vita game.
Εγώ, για να ειμαι ειλικρινής, δε θελω καθόλου PSP games, παρα μονο μια στο τόσο, ή, ακομα καλυτερα, σαν εξτραδακι. Έτσι μάλιστα. Οχι όμως να αντικατασταθεί το ενα Vita game με ενα του PSP, κάθε μήνα.
Απο το PsP αντικειμενικα το μονο παιχνιδι που θα σκεφτομουν ειναι το Ghost of Sparta.
Παλιότερα είχε δώσει αρκετά psp games αλλά δεν παίζονται στο Vita,
o χειρισμός είναι πρωτόγονος αφού δεν υποστηρίζει τον δεξιό αναλογικό μοχλό.
Υπάρχει καλύτερη έκδοση στο PS3, οπότε δεν λέει.
Με διάφορες δοκιμές που έκανα κατέληξα στο συμπέρασμα ότι τα plus δωρεάν παιχνίδια του PS4 δεν εμφανίζονται μέσα από το store του PS3.
Ως εκ τούτου για όποιον θέλει να κάνει purchased τα παιχνίδια του PS4, να προστεθούν δηλαδή στην download λίστα του
για να τα έχει διαθέσιμα όταν με το καλό πάρει PS4 κονσόλα
θα πρέπει να μπαίνει από το PC store όπου εμφανίζονται όλα ανεξαιρέτως τα παιχνίδια.
http://store.sonyentertainmentnetwork.com
Στα παιχνίδια του Vita δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά το store του PS3,
εμφανίζονται και μπορείτε να τα κάνετε purchased, παραμένουν ως έχουν δηλαδή.
Ναι ευτυχως ισχυει αυτο που γραφει ο odytsak, στο επισημο eu ps blog ρωτησε ενας:
I won’t be buying a ps4 until next year. Can I add the ps4 games to my download list so they can be downloaded once I own a ps4?
και η απαντηση απο Chris Howe ηταν:
PS4 games will only show up on the PS4 Store and web store.
You will be able to add these games to your download list via the web store but not via the PS3 store.
οποτε ειμαστε οκ!
Αυτό γίνετε και από τώρα ? η μπορούμε μετά από τις 29/11, γιατί δεν βλέπω κάτι στο EU Store για plus PS4.
Παντελή μετά τις 29/11 για εμάς.
Τις δοκιμές τις έκανα με το αμερικάνικο account μου αφού ότι ισχύει στην αμερική θα ισχύει κι εδώ στην ευρώπη από το λανσάρισμα και μετά.
ΟΚ Οδυσσέα, οπότε αν έχεις σκοπό να πάρεις ps4 πιστεύω για 13 μέρες να μην χρειάζεται να το κάνεις από το PC store αυτό.
Ξέρουμε τι θα μας έχει το EU plus στης 29/11 η είναι τα ίδια free με το US ?
Nαι για 13 μέρες δεν τίθεται θέμα, απλά το πόσταρα για τους μελλοντικούς κατόχους, είναι κρίμα να χάσουνε τζάμπα είτε τα παιχνίδια του PS4 είτε του Vita.
Τα free plus ίδια είναι, Resogun και Contrast.
και να δεις που θα μας τρολαρει η sony με game Δεκεμβρίου για ps4 το killzone...
Έχουν μπει στο store τα παιχνίδια του ps4
Τελικα αν κανω ps plus χωρις να εχω ps4 θα μπορω να κατεβασω και να κρατησω τα δωρεαν παιχνιδια?
Thanks.Μεχρι ποτε εχω διορια να κανω ps plus ωστε να εχω τα πρωτα παιχνιδια ps4?
Λογικά μέχρι τέλη Δεκεμβρίου.