οποιος σταματησε το homeland εκανε μεγαλη πατατα.. ειδικα τα δυο τελευταια επεισοδια ειναι κλασσικο Homeland.. δεν λεω κατι αλλο για τον φοβου του spoiler..
τελος και sons of anarchy.. επικο τελος και οπως αξιζε σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σειρα...!
Printable View
οποιος σταματησε το homeland εκανε μεγαλη πατατα.. ειδικα τα δυο τελευταια επεισοδια ειναι κλασσικο Homeland.. δεν λεω κατι αλλο για τον φοβου του spoiler..
τελος και sons of anarchy.. επικο τελος και οπως αξιζε σε μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ σειρα...!
Το homeland είναι πολύ καλό.περιμένω να δω πως θα το κλεισει την αλλη βδομάδα.όσο για το sons δεν έχω κατασταλάξει αν μου άρεσε η όχι όπως τελειωσε.
To sons of anarchy το σταματησα στο 3 episode περιπου γιατι πραγματικα με κουραζε σε βαθμο αηδιας.
Σημερα θα το ξαναδωσω μια ευκαιρια , και θα προσπαθησω να το τελειωσω .
Ειδα καλες κριτικες παντως γενικα στο συνολο της 7ης season.
απιστευτη σειρα το sons of anarchy. μολις τελειωσα το 1ο της 3ης σεζον και εχω παθει πλακα με ολα αυτα που γινονται!
υπέπεσε στην αντίληψή μου μια μινι-σειρά ονόματι "Ascension". Αν διάβασα σωστά, πρέπει να αποτελείται από 3 επεισόδια, της μιας ώρας έκαστο.
Η υπόθεση, αποφεύγοντας να διαβάσω ιδιαίτερα μην φάω σπόιλερ, αφορά έναν φόνο μιας γυναίκας (δεν διάβασα περαιτέρω την διασύνδεση αυτού με το πλοτ), η οποία πυροδοτεί μια σειρά από γεγονότα.........ενώ παράλληλα το στόρυ διαδραματίζεται γύρω από μια αποστολή για την ανακάλυψη ενός νέου κόσμου (πλανήτη; ), με σκοπό την επιβίωση του ανθρώπινου είδους.
Ενδέχεται να τα έχω καταλάβει κάπως κουλουβάχατα είναι η αλήθεια, καθώς στο tv.com δεν έχει περιγραφή, ενώ στο imdb έχει την παρακάτω:
"A young woman's murder causes the subjects of a century-long mission to populate a new world to question the true nature of the project as they approach the point of no return."
Μόλις κατέβασα το 1ο επεισόδιο. Ακολουθεί το 3ο και τελευταίο, αλλά κάπως έχω μπερδευτεί με τις ημερομηνίες: υποτίθεται ότι ήδη έχουν προβληθεί τα πρώτα 2 (αλλά βρίσκω μόνο το 1ο) και σήμερα θα προβληθεί το 3ο, άρα αύριο θα υπάρχει στα "γνωστά" μέρη.
Από πλευράς κριτικής πάντως στο imdb, στο τέλος της σελίδας, διαβάζω ότι πρόκειται για boredom festival. Ο τύπος που έγραψε την κριτική αναφέρει ότι δεν είδε πουθενά ηθοποιία, σασπένς, επιστημονική φαντασία, δράση, πλοκή...πανάθεμά με τι σκατά κατέβασα να δω αναρωτιέμαι; :P Λέτε να είναι καμιά τρελή φόλα; Το φελέκι μου μέσα!
On another note, έχω δει τα πρώτα 6 επεισόδια του Constantine. Μέτριο. Το supernatural στοιχείο είναι πολύ πεζό, η υποκριτική είναι μεταξύ μέτρια / καλή, δηλαδή με σκαμπανεβάσματα (όταν αρχίζει τα λατινικά / Mayan / διάφορες γλώσσες spells ο πρωταγωνιστής, κρατιέμαι μην γελάσω), εντούτοις κάποια εφφέ είναι καλούλικα, αλλά σε γενικές γραμμές δεν κλ@νει μια μπροστά στην ταινία Constantine με τον Κιανού Ρηβς.......και να φανταστείτε ότι και αυτή την έκρινα κάπως "καλούλικη", καθώς με είχε ελκύσει το theme της και την είδα (supernatural).
άντε να δούμε τι θα δούμε (με το Ascension)...
Κάθε επεισόδιο είναι "διπλό μάλλον", γι αυτό αύριο θα δείξει το 3.
http://en.wikipedia.org/wiki/Ascensi...es%29#Episodes (μην διαβάσεις τι γράφει, απλά δες τα Episode No.)
Το είδα και εγώ κάπου αλλά γενικά αυτά με καινούργιους πλανήτες/dystopian future με ξενερώνουν από τότε που είδα το Terra Nova οπότε δεν ασχολήθηκα.
Καλημέρεν!
ε, δεν το περίμενα. Στα πρώτα 15-20 λεπτά μου κρατούσε το ενδιαφέρον σχετικά καλά. Μέχρι τα 45 λεπτά, ναι μεν κρατούσε ενδιαφέρον, αλλά κατιτίς λιγότερο. Και προς τα τελευταία 10 λεπτά, ομολογώ πως αυξήθηκε..................αλλά: στις τελευταίες σκηνές (plot twist) χέστηκα πάνω μου, έκπληκτος! Δεν το περίμενα. Τόσο πολύ, που σήμερα με το που σηκώθηκα από το κρεββάτι άνοιξα υπολογιστή μπας και έχει "ανέβει" το 2ο επεισόδιο (τζίφος)! Δυστυχώς δεν μπορώ να πω τίποτα, γιατί θα είναι μεγκα-σποιλερ.
Αυτό που εκτίμησα δεόντως, είναι η σημασία στην λεπτομέρεια, κυρίως για την τεχνολογία των 60ς. Εν γένει η παραγωγή βρίθει ότι έπεσε πολύ χρήμα.
(είδα και έναν από τους αγαπημένους μου κwλους, αυτόν της Number 6 από το Galactica - η γυναίκα δεν παίζεται, πάντα κατά τα δικά μου γούστα.)
Προτείνω λοιπόν την σειρά, επειδή είναι μια σύντομη (3 επεισόδια 1 ώρας το καθένα = 3 ωρίτσες συνολικά) και ευχάριστη ανάπαυλα, τώρα που είμαστε σε περίοδο mid-season από τις βασικές σειρές που παρακολουθούμε.
EDIT: ανέβηκε και το 2ο επεισόδιο.
για όσους χρησιμοποιούσαν το eztv και τελευταίως δεν μπορούν να το επισκεφθούν, γιατί έχει "πέσει" (άμεση συσχέτιση με το κλείσιμο του pirate bay)...
...μπορούν να ακολουθήσουν αυτόν τον σύνδεσμο: https://eztv.unblocked.pw/
Το Banshee το εχει παρακολουθησει καποιος να πει εντυπωσεις?......βλεπω σχετικα καλες βαθμολογιες στις κριτικες
Ο Χρήστος Βασιλόπουλος http://www.imdb.com/name/nm2064865/?ref_=rvi_nm
Πολύ καλή σειρά!
Κατάφερα και είδα τα 3 τελευταία επεισόδια του walking dead που δεν είχα δει.
Spoiler!
επιτέλους! το https://eztv.it/ είναι και πάλι online!