Απο αυτο το μαγαζι εχει αγορασει κανεις;
http://www.playnaut.com/el
Απο οτι βλεπω στη διευθυνση ειναι απο Κυπρο! Σιγουρα θα εχει αγορασει καποιος απο εκει. Ειναι γρηγορο;
Απο αυτο το μαγαζι εχει αγορασει κανεις;
http://www.playnaut.com/el
Απο οτι βλεπω στη διευθυνση ειναι απο Κυπρο! Σιγουρα θα εχει αγορασει καποιος απο εκει. Ειναι γρηγορο;
Μια φορά έχω παραγγείλει από κει και σε 2 εργάσιμες μου είχε έρθει
ας αναφέρω και εγώ τα τελευταία μου stats....
Λοιπόν
- 28/3 παραγγελία από theHut το Tomb Raider Trilogy , το παρέλαβα 7/4
- 28/3 παραγγελία από theHut το The Fight ΑΚΟΜΑ ΤΙΠΟΤΑ !
- 2/4 παραγγελία από play.com δύο AC Brotherhood τα παρέλαβα σήμερα 13/4 και τα δύο
- 5/4 παραγγελία από zavvi.com το Damnation το παρέλαβα σήμερα 13/4
συμπέρασμα ? χάος , άλλα που φύγανε νωρίτερα ακόμα να έρθουνε , το Play βελτιώθηκε αισθητά αφού είναι η 2η φορά που μου τα στέλνει στις 10 μέρες , με το zavvi είναι τζόκερ καθαρά τι θα γίνει αφού μου ήρθε τώρα σε μόλις 8 μέρες και άλλες φορές κάνει και μήνα !
Το μυστήριο είναι με το theHut που από τις 28/3 έχει έρθει μόνο το ένα από τα δύο !
**Επίσης και τα 2 AC Brotherhood που μου ήρθαν από το Play (είχε γίνει η παραγγελία την Πρωταπριλιά που έβγαλε προσφορές , αυτά ητανε στα 17€ !!) δεν είχανε την γνήσια ζελατίνα με την κορδέλα του playstation αλλά μία κοινή ζελατίνα , προφανώς και τα κλείσανε μόνοι τους !
μου έχει ξανατύχει από αγγλία κυρίως σε παιχνίδια της Konami (Pro & Castlevania) να μην έχουν καθόλου ζελατίνα αλλά αυτό ποτέ !
Τα έχει αγοράσει αλλος από το play ?
απο το play νομιζω οτι και καποιος αλλος εχει κανει παραπωνα απο εδω
ειχε πει οτι μεσα ηταν βρωμικο το κουτι απο φαγητα και τετοια και το γυρισε πισω
Zavvi:
Vanguish 30/3
Prince Of Persia Trilogy HD 1/4
ήρθαν και τα δύο με χαρτάκι να πάω να τα παραλάβω στις 11/4
παιδια ειναι καθαρα θεμα ΕΛ.ΤΑ και μονο. Παραγγελια απο ebay με tracking number φευγει απο Καλιφορνια Δευτερα 4/4, Πεμπτη 7/4 πρωϊ(08:30) εχει φτασει στο Βενιζελος και 11:30 πρωϊ Πεμπτης εχει φυγει απο ΚΔ Ρουφ για το Ν. Ηρακλειο που μενω...Ξερετε ποτε το πηρα; Σημερα το μεσημερι 14/4(της επομενης Πεμπτης απο την αφιξη του στην Ελλαδα, 7 μερες δηλαδη). Το πακετο εκανε 3-4 μερες Καλιφορνια-Αθηνα και 7 μερες Ρουφ-Νεο Ηρακλειο. Το λεω στην υπαλληλο στο ταμειο και μου λεει "τι να σας πω...Θεμα ταχυδρομου..Την επομενη φορα, αν εχετε tracking number και βλεπετε οτι εχει φτασει σε εμας, ελατε και χωρις το χαρτακι...."
Υ.Γ. : Επειδη καθε μερα κοιτουσα την αλληλογραφια για την ειδοποιηση, δεν παιζει να ειχε ερθει νωριτερα. Εν τω μεταξυ, ο ξεδιαντροπος ο ταχυδρομος μου αφησε το χαρτακι σημερα, με ημερομηνια παραλαβης για τις 8 του μηνος!!!! (δηλαδη την προηγουμενη Παρασκευη)..Ελεος...Αυτα για να μην τα ριχνουμε ολα στα ξενα καταστηματα.. Απο τη στιγμη που γινονται dispatched ολα ειναι στο χερι του θεου Ελληνα ταχυδρομου...
kserete an to play.com stelni controlles ektos agglias? sigkekimena thelo to navigational controller gia to move ke ine se arketa kali timi
Αμα σκεφτεις οτι οι ταχυδρομοι δεν ειναι μονιμοι και ειναι με 8 μηνες με συμβαση και μετα τους διωχνουν και αντε παλι να ψαχνουν δουλεια... ειναι η ψυχολογια χαλια! Τωρα θα μου πεις, οκ, απο τη στιγμη που ειναι να κανεις μια δουλεια να τη κανεις σωστα, θα συμφωνησω.
γενικά ναι ,
αλλά αν έχεις λογαριασμό στο play μπορείς να κάνεις την παραγγελία να δεις αν θα στην προχωρήσει , συγκεκριμένα αν δεν το στέλνει Ελλάδα , στο 2ο βήμα που έχει την δνση σου και τα στοιχεία σου θα το έχει με κόκκινα γράμματα και θα λέει ότι πρέπει να βάλεις άλλη δνση !
αλλιώς θα το προχωρήσει κανονικά .
ekana tin paragkelia ke ekana kanonia check ou, elpizo na to stilun! pantos ine poli kali timi sta 22 euo peipu gia to navigation contoller gia osus endiaferonte
εκανα την 2η παραγγελια μου παλι απο το play.com
πηρα το god of war collections στα 22.49 €
το παραγγειλα εχτες κατα της 7 το απογευμα
και πριν λιγο εγινε και dispatch τωρα περιμενουμε
τον ταχυδρομο.
απορια πολυ γρηγορα δεν το εκαναν dispatch ?
μαλλον πολυ μεγαλη αναγκη θα εχουν τα χρηματα.
όχι , νορμάλ είναι ,
στο Play και εφόσον το έχουν stock , φεύγει την επόμενη μέρα , νομίζω πιο παλιά μου έχει τύχει να φύγει και την ίδια μέρα , αν την κάνεις πολύ νωρίς .
πάντως αυτό δεν λέει κάτι , όλες οι καθυστερήσεις που έχουν γίνει , από αγγλία φεύγουν κανονικά στην ώρα τους , μακάρι να μην αργήσεις να το παρεις στα χέρια σου !
εγώ ακόμα περιμένω από το theHut από τις 28/3 ενώ μου έχουν έρθει μετέπειτες παραγγελίες από Play & Zavvi ! αλλά και από το theHut την ίδια μέρα...
εχει κανεις κωδικο για zavvi???
ξερει κανεις αν κραταει μεταφορικα και εαν ναι, ποσα???
Thanx in advance...
1016-0XJ3-HWPB
κωδικος για zavvi 10% off
οι κωδικοι δεν ειναι μοναδικοι?
παιζει τιποτα κ για blah?
υπάρχει άλλος κωδικός για zavvi ή theHut που να περισσέυει ?
Αν μπορεί να βοηθήσει λίγο,
Συνήθως για games αγοράζω απο game.co.uk /ebay
Έχω προσπαθήσει να αγοράσω κάτι απο amazon.co.uk (game )
και επανειλημμενα καταλήγω στο ''cannot be shipped to the selected address''.
Αν θα μπορούσε κάποιος να ρίξει λίγο φώς γιατί δεν μου φένεται λογικο.
Το παιχνιδι το στελνει το Amazon ή καποιος τριτος πωλητης?