^^ να πας να το δεις! εμένα μου αρεσε παρα πολυ.
^^ να πας να το δεις! εμένα μου αρεσε παρα πολυ.
^^ για να φωναζεις παει να πει οτι οντως ειναι καλο..!χαχαχαχα
πες μου ομως λιγο τι ειδος ειναι??
επιστημονικης φαντασιας??
Επιστημονικης φαντασιας ειναι ναι, θυμιζει Goonies αλλα οχι τοσο παιδικο. Πολυ καλο.
λιγο Goonies, λιγο E.T, λίγο Cloverfield.
^Και λίγο close encounters.
Καταπληκτικο το Rango... πραγματικα δεν το περιμενα τοσο καλο...ευχαριστω και παλι Παυλο!
ειδικα μια σκηνη ειναι απλα μαγικη με εκπληκτικη μουσικη.
Εξαιρετικο καστ, εξυπνο χιουμορ και εξυπνη πλοκη.
Γιατι οι καλυτερες ταινιες του Χολυγουντ τελευταια ειναι σχεδον ολες animated???
to katebasa k ego meta thn protroph toy dragon .....me thn proth eykairia tha to do.....h alhtheia einai oti pote den moy ekanan ''klik'' ta hollywoodiana animated ,elktos kapoion eksaireseon ,k gia ayto ta apofeygo....alla to sygkekrimeno moy ekane klik logo toy post toy dragonpaul....
Eγω τωρα το εβαλα να κατεβαινει.. Κανονισε Παυλο :P
Ειδα το Harry Potter εχθες...Το περιμενα παρα πολυ καιρο σαν φαν που ειμαι.Δεν ξερω ρε παιδια αλλα μου αφησε μια γλυκοπικρη γευση.Υπερβολικο hype κατα την γνωμη μου.Θα του δωσω μια ευκαιρια ακομα οταν βγει σε dvd.
Καποιες ερωτησεις...!
Spoiler!
Και μια ερωτηση για Transformers...
Spoiler!
Θα σου απαντουσα στην ερωτηση για transformers αλλα δεν ξερω να βαζω spoilers οποτε ακυρο. :(
^Val, το How to Train your Dragon για μενα ειναι απο τα καλυτερα animated που υπαρχουν. Προσωπικα το λατρεψα παρα πολυ και πριν παω να δω την ταινια περιμενα κατι μετριο. Τρομερη λεπτομερια στους χαρακτηρες, πολυ ωραιο story,γρηγορη ροη, χιουμορ, πολυ ωραιες ατακες. Και πανω απ' ολα...Dreamworks ;) Παντως θα σου προτεινα αν την δεις, ΜΗΝ την δεις με ελληνικη μεταφραση γιατι προσωπικα δεν μου αρεσε τοσο πολυ...
Α,sorry τοτε. :/
Παντως κριμα που πρεπει να περιμενουμε μεχρι το 2014 για το 2ο...
Το Rango ήταν πολύ καλό. Νομίζω εχω πει την γνώμη μου για αυτην εδω μέσα όταν την είδα σινεμα.
Αγαπημένη σκηνη φυσικα ενα συγκεκριμένο cameo.
Εν απουσία λοιπόν για φέτος κάποιας critically acclaimed pixar ταινίας (το cars2 δεν αφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σ όλους, αν και προσωπικα μ αρεσε πάρααα πολυ) ισως παίξει δυνατα για το οσκαρ animated ταινιας.
^^ Ακουσα τις κριτικες για το Cars2 και απογοητευτικα η αληθεια ειναι.... το πρωτο το λατρεψα, αλλα να βλεπεις ταινια πιξαρ και να εχει τοσο χαλια κριτικες, νομιζω ειναι πρωτη φορα στα χρονικα. Γιατι δεν πηρε μετριες κριτικες πηρε κακες... :(
Ισχύει, αλλα δεν είχαν ενθουσιαστει ετσι και αλλιως με το πρώτο μέρος και αρκετοι θέλουν η Pixar να σταματήσει να ασχολείται με sequels (ένας λόγος αυτός πιχι). Ακόμα και εγω που λάτρεψα το 3ο Τοy Story ξενέρωσα μόλις έμαθα για το 4ο μέρος το 2014.
Αν σ άρεσε η πρώτη και βρεις ευκαιρία να την δεις σινεμα να πας. Είναι δύσκολο να μην σ αρεσει αν αγαπας ηδη τους χαρακτήρες.