υπαρχει η απλή έκδοση ps4 4.10 ευρώ γερμανος λεχαινα τηλ 26230 23819 για οποιον ενδιαφερεται
Printable View
υπαρχει η απλή έκδοση ps4 4.10 ευρώ γερμανος λεχαινα τηλ 26230 23819 για οποιον ενδιαφερεται
Παιδιά όποιος παραλάβει μεγάλο πακέτο από Public αυτήν την εβδομάδα ας ενημερώσει μαζί και με το πότε έκανε την παραγγελία να έχουμε μια ιδέα και εμείς που το παραγγείλαμε αργά
Sent from my iPad using Tapatalk
Παιδιά δεν θα πιστέψετε την γκαντεμιά μου!!!
Χθες το απόγευμα παρέλαβα από το Γερμανό την καινούρια κονσόλα (η πρώτη τα έπαιξε ξαφνικά και δέχτηκαν να την αντικαταστήσουν) μετά από 1,5 μήνα αναμονή. Την πάω σπίτι όλο χαρά, τη συνδέω και... BLUE LIGHT OF DEATH!!!!!
Δοκίμασα τα γιατροσόφια της Sony από το site τους αλλά τίποτα... Πόσο γκαντεμιά μπορέι να έχω; Δύο κονσόλες και οι δύο προβληματικές στο ίδιο άτομο!!! Με διαφορετικό πρόβλημα βέβαια αλλά τι πιθανότητες έχει να γίνει αυτό; Κανονικά η Sony πρέπει να μου δώσει βραβείο παρηγοριάς!
Σκέφτομαι ειλικρινά να μην ασχοληθώ άλλο, να την πετάξω από τον τρίτο και να ανεβάσω το βίντεο στο YouTube!!!
πιο ΓΚΑΝΤΕΜΗΣ δεν γινεται, μην σου δωσανε την ιδια !χαχα
Πω ρε φιλε...εσυ εισαι να πας σε κηδεια να τους πεις και του χρονου... :(
Υπομονη παλι, τι αλλο να κανεις!
Όχι, είχα κρατήσει το serial και το τσέκαρα. Άλλωστε η πρώτη είχε άλλο πρόβλημα...
Σκέφτομαι μήπως κατά την αποστολή από τα κεντρικά στο Γερμανό εδώ, συνεργάζονται με καμιά μεταφορική της πλάκας και τρώνε κοπάνημα οι κονσόλες. Βέβαια σημάδια δεν έχει το κουτί αλλά ποτέ δεν ξέρεις...
- - - Updated - - -
Το μόνο που ελπίζω τώρα είναι ότι η cometron θα είναι πιο γρήγορη στην επισκευή από την αναμονή για καινούρια...
Γιατι επισκευη ρε συ? Καινουργια κονσολα πληρωσες και ουσιαστικα δεν εχεις παιξει καν!
Γιατί αν περιμένω άλλον ένα μήνα και, δε λέει...
Προσφατα καπου διαβασα οτι η νομοθεσια αναφερει 15 μερες ως μεγιστο χρονο αντικαταστασης!
Παρε ενα τηλ στη ΓΓΚ και θα σου το πουνε και οι ιδιοι! Γενικα τριξτους λιγο τα δοντια!
Εντάξει ούτε τηλέφωνο την cometron δεν έχω πάρει ακόμα, ελπίζω να μη χρειαστεί να φτάσω μέχρι ΓΓΚ.
Ε τώρα θα σου σκάσει πιο γρήγορα κονσόλα
2 στα 2 , πιο γκαντέμης δεν γίνεται :)
Μακάρι να είναι κάτι απλό και να στο φτιαξουν στο service , αν και όπως λενε τα παιδια κανονικα θα πρεπει να σου δωσουν αλλη κονσολα.
Λογικα η cometron( μεσω sony ) δεν θα επρεπε να εχει εξτρα κονσολες για μεση αντικατασταση ;
Άσχετο εργαζομαι σε εταιρεια ταχυμεταφορων στην Ροδο και ανα 2-3 μερες περιπου βλεπω να ερχονται κονσολες απο service.
Μου είπαν απο τα Public οτι δεν ειμαι σε αυτήν την παρτίδα με το μεγάλο πακέτο και οτι θα ειμαι μαλλον στην επόμενη όπου δεν ξέρουν ποτε θα έρθει. Αλλα ντα λον. Μου είπε οτι απο χθες οι παραγγελίες για το μεγάλο πακέτο μοιράζονται και ο αλλος προχθές μου είπε οτι θα έρθουν 31 Ιανουαρίου. Οτι να ναι πραγματικα
Το παλικαρι μου θυμιζει εμενα οταν ειχα 360 που το ειχα στειλει 2 φορες μεσα σε 2 μηνες.
Ενταξει βεβαια εσυ εισαι πιο ατυχος γτ δεν την εχεις βγαλει απο το κουτι και ειναι καμενη.
Παντως με το βιντεακι που λες θα βγαλεις και κανα φραγκο :P
- - - Updated - - -
Μεχρι να ερθει καινουργια παρτιδα στο μεγαλο πακετο, το killzone θα εχει δωθει δωρεαν στο plus, η καμερα θα πωλειται στα 40 ευρο και το χειριστηριο αλλα τοσα.
Σε συμβουλευω να πας για το απλο.
Καλα για το χειριστήριο δεν ξέρω αλλα για τα αλλα παιζει. Θα περιμενω την Παρασκευή και θα τους ξανα πάρω που λογικα θα εχουν εξυπηρετηθεί όλες οι παραγγελίες να μου πουν. Άμα μου ρίξουν άκυρο θα το ακυρώσω και θα την πάρω μαζι με το inFamous τον Μάρτιο (ο λόγος που παίρνω PS4 απο τώρα)
Τι να κάνω, ρε παίδες, ευχαριστώ κατ' αρχάς για τη συμπαράσταση!
Μίλησα με cometron και μόλις είπα για το BLOD το πρώτο που με ρώτησε ήταν αν έχει άλλα κομμάτια το κατάστημα να την αλλάξω αμέσως αλλά δυστυχώς δεν υπάρχει ούτε άδειο κουτί, όχι κονσόλα...
Έτσι πριν λίγο παραδόθηκε στην ACS με προορισμό Cometron και αναμένουμε για μια ακόμη φορά!!!
Υπομονη φιλε...
Ειναι μια διαδικασια που δεν θελει να την περασει κανεις.
Ετυχε σε σενα και μακαρι η επομενη που θα ερθει να ειναι διαμαντι και να την ευχαριστηθεις.
Γιατί αγχώνεσαι με το μεγάλο πακέτο; Το killzone θα το βρεις και 20€ σε λίγο καιρό το έχει πολύς κόσμος από το Launch κ θα αρχίσει να το ξεφορτωνεται μόλις βγουν νέοι τίτλοι. Για την κάμερα δε νομίζω ότι είναι απαραίτητη ακόμα και σίγουρα θα βγει πακέτο με κάποιο παιχνίδι που θα την εκμεταλευεται.
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
καλημερα με πηραν σημερα απο κωτσοβολο και μου ειπαν οτι πεμπτη μετα τις 5 παραλαμβανω.Για παραγγελιες που εγιναν μεχρι 15/12 θα φερει κομματια. Παντα μιλαμε για το μεγαλο bundle.