Κλως να σου ερθουν ολα... εμεις σημερα παμε για Α' επιπεδου και εχω πολυ αγχος!
Printable View
Ευχαριστώ φίλε! Να μην έχεις καθόλου άγχος. . Το μόνο που έχω να σου πω είναι να απολαμβάνεις κάθε στάδιο αυτής της διαδικασίας γιατί ο καιρός περνάει κ τώρα με το παιδί δεν θα καταλάβεις πότε γεννήθηκε πότε μεγάλωσε κλπ κλπ. Όλα να πάνε καλά σου εύχομαι. Οφτοπικ τέλος θα μας κράξουν, Λολ
Στάλθηκε από το GT-N7100 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Baby Launch Thread το κανατε.....αχχαχααχαχ...καλως να τα δεχτειτε, να σας ζησουν....
....καλως να τα δεχτειτε και οσοι παρετε κονσολα σημερα και αυτες τις μερες.
Ακουω οτι εχουν φερει αρκετα κομματια και ειναι καπως καλυτερα τα πραγματα.
επικοινωνησε κανεις με κωτσοβολο για να δουμε αν ηρθαν τα μεγαλα bundle??
Μεθαύριο παραλαβή όπως μου είχαν πει και την προηγούμενη εβδομάδα. Δεν ξέρουν ακόμα με λίστες αναμονής κτλ ποιοί καλύπτονται και ποιοί όχι οπότε ή να πάρω τηλέφωνο κατά τις 14:00 - 15:00 ή να περιμένω να με πάρουν αυτοί. Αν δεν καλύπτεται κάποιος, περιμένουν άλλο bundle χωρίς την κάμερα με χειριστήριο και παιχνίδι αλλά ακόμα δεν υπάρχει τελική ενημέρωση για αυτό. Εγώ προσωπικά αν δεν καλυφθώ θα κάνω αλλαγή σε απλή κονσόλα και τα extra θα τα βρώ από αλλού.
Μολις μιλησα με Κωτσο.Η κοπελα μου ειπε οτι απο σημερα μεχρι κ τεταρτη θα παραλαμβανουν κομματια απο τη Σονυ.Σημερα ηρθαν καποια λιγα κομματια απο το μεγαλο απλα δε καλυφθηκε ακομα η παραγγελια μου.10/12.Υπομονη παιδες.Πιστευω οτι μεχρι παρασκευη θα εχουμε το μεγαλο στα χερια μας.
Καλησπέρα παιδιά , εγώ αύριο κάνω παραλαβή από Κωτσόβολος , το 510 είχα κάνει προ παραγγείλει αρχές Δεκέμβριος !!!!
Καλοριζικα , αντε να ερθουν και τα δικα μας.
Υ.Γ μολις μιλησα με e-shop , αυτοι ακομα δεν εχουν παραλαβει τιποτα :(
Όχι εγώ πήρα τον προϊσταμενο , απο 1-6 Δεκέμβριος είχα κάνει προ παραγγελία
Εγω πάντως παίρνω στο 210 2899999
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Ειναι προσωπικό του, παρόλο που είχα τα μέσα δεν με εξυπηρέτησε τότε που το θελα... Δεν πειράζει καλοδεχουμενο και τωρα
Ευχαριστω, και σε ολα τα παιδιά να το πάρουν όσο πιο γρήγορα γίνεται , απλά το έγραψα ώστε να ενημερωθείτε για τα πακέτα των 510€
Όσοι έχουμε μείνει εδω μεσα το μεγάλο πακέτο περιμενουμε και μάλιστα από Κωτσόβολο!
το πρόβλημα είναι οτι καθε φορά ο καθε υπάληλος σου λέει και κατι διαφορετικό. εγω που μίλησα με κωτσόβολο μου είπαν οτι παρέλαβαν σήμερα όπως και αύριο και οτι κατα πάσα πιθανότητα δεν θα καταφέρουν να τους καλύψουν όλλους. όσοι ειναι να το πάρουν θα ξέρουν μέχρι παρασκευή. ενω την προηγούμενη εβδομάδα μου είπαν οτι τελικά θα τους κάλυπταν όλους.
Εγω πάντως το παρηγγηλα τέλος δεκεμβρη,μαυτη τη λογική ειναι πιθανό να μη παραλάβω :(
Πητα κωτσο τα ιδια μου ειπαν.Το κακο με αυτους ειναι οτι στο θεμα των προπαραγγελιων δεν ενημερωνονται αυτοι που μιλαμε εμεις.Ηαποθηκη λεει τα βγαζει με το που κανει παραλαβη.Επισης δε μπορουν να δουν σε ποια σειρα προτεραιοτητας ειναι ο καθενας απο μας.Μεχρι τεταρτη οποιος δεν εχει ενημερωση να τους παρει τηλ αλλιως δε βγαινει ακρη.Υπομονη