Πριν ακριβως απο 5 λεπτα εκανα ενοχληση σε 2 εκπροσωπους, και μου ειπαν ακριβως οι 2 το ιδιο
Οχι μονο τσιρκο αλλα για τα πανηγυρια ειναι η φαση
Printable View
Τέλος πάντων, εγώ δεν ξαναπρήζω τα παιδιά που σηκώνουν τα τηλέφωνα, δε φταίνε σε κάτι. Και λίγο να καθυστερήσει δε χάθηκε κι ο κόσμος. Απλά μου φαίνεται τρελό να θες να τους δώσεις λεφτά επιτόπου και να σου λένε όχι όχι, να έχεις μετρητά.
Εγώ παιδιά είμαι αντικαταβολή (παράδοση σπίτι) και δεν με πήραν ποτέ για προκαταβολή ούτε για να πληρώσω όλο το ποσό.
Μάλιστα εγώ φοβούμενος τους έχω πάρει απο μόνος μου και για να δώσω προκαταβολή και για να πληρώσω. Στην 1η περίπτωση μου είπαν όχι, όχι δεν χρειάζεται γιατί έχετε αντικαταβολή. Στην 2η μου είπαν και μένα οτι αν πληρώσω θα χάσω τη σειρά μου.
Δεν με έχουν πάρει κανένα τηλ και βλέπω που αρχίσαν και παίρνουν τηλ και ανησυχώ να πω την αλήθεια...
Ξανακάλεσα και μου είπαν πάλι τα ίδια και να μην ανησυχώ και οτι λογικά θα παραλάβω... Αλλά αν δεν παραλάβω δεν θα ησυχάσω...
Δεν τα λενε καλα τα πραγματα
Απο το σαββατο εχουν ξεκινησει τα τηλεφωνα και ενημερωνουν οτι πρεπει να εξοφληθει ολοκληρο το υπολοιπο ποσο, για να μην χαθει λενε η σειρα προτεραιοτητας.Το ιδιο εγινε και σε 2 φιλαρακια μου.Τους πηραν και τους ειπαν ακριβως το ιδιο
Ειχαν δωσει και οι 2 προκαταβολη απο την πρωτη ημερα, με παραδοση σε καταστημα της περιοχης τους
- - - Updated - - -
Ααααα εμ για αυτο.
Οπωτε αλλιως πρεπει να γινεται η ενημερωση για την δικη σου κατασταση.Οποτε κομπλε
Υπομονή λαέ.
Θα έρθουν τα πλειστεσια.
Παρέλαβε ο Κωτσόβολος...
https://youtu.be/exadfltwf_Y
:O Εσύ το τράβηξες wolf?
Μην πέσετε να με φάτε!
Πλάκα έκανα δεν είναι δικό μου το βίντεο [emoji1787]
Που είναι το -rep [emoji2957]
Στάλθηκε από το AC2003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ένα ban παρακαλώ στον Κο Wolf για τρόλινγκ :P
Βρε εγώ δεν στέλνω επίτηδες. Παρα μονο αν μου το ζητήσει κάποιος με dm .
Φυσικά το έστειλα σε όλους τους φίλους κατω στην Ελλαδα μέσω whatsapp etc.
Εδω σκέφτηκα λογο τις διαφορας θα είναι Ultimate tease ..
Επίσης δεν έχει πλάκα αν δεν μοιράζεσαι την χαρά..
Ξέρεις για μένα είναι ωραίο όλοι να το δείτε και να έχετε την εμπειρία που έζησα εγώ παιδιά..και ζω ακόμα.
Περιμένω πως και πως να γίνει released στη Ελλάδα να κάνουμε κουβέντα.
Valkyre
Χαχαχα
Drop test λεει...
Λοιπόν δοκίμασα χθες και ακούμπησα λίγο τα πλαϊνά πλαστικά..
Τα κούνησα να δω που λένε βγαινουν εύκολα ( δεν έχω δει βίντεο) και λίγο κουνήθηκε το ps5 και είχα μούδιασμα στο σώμα...που να του κάνω ντροπ τεστ δεν μου πάει η καρδια...
Wolf δεν υπάρχεις...χαχα
Να κανω εγω μια "ασχετη" ερωτηση? θα κανουμε καποια στιγμη ΜΑΖΙ (καποιοι) καποια μανουρα στην ΣΟΝΥ γιατι "σπαει" την ευρωπαικη οδηγια για 2 χρονια εγγυηση στις ηλεκτρονικες συσκευες..που ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ απ'οτι ξερω? Καποια ερωτηση στην Προστασια του Καταναλωτη ή κατι τετοιο?
Ειτε φτιαχνεται πιο ευκολα ενα petition κ κανουμε register, ειτε φτιαχνει καποιος επιστολη κ βαζουμε ολοι τα ονοματα μας.
Νομιζω οτι αν το κυνηγήσεις το θεμα ειναι ουτως η αλλως υποχρεωμένη να σε καλύψει.
Εγω μια φορα ειχα προβλημα με iPhone που επίσης έδινε ενα χρονο και μολις τους ειπα οτι θα το κυνηγήσω το θεμα μου έκαναν αμεσα αντικατάσταση συσκευής στον Ενάμιση χρονο.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αναρμόδιοι και ολίγον ανύπαρκτοι θα έλεγα. Σε απλή συσκευή με 2ετή εγγύηση που χάλασε το περιστρεφόμενο στην βάση καλώδιο (γνωστό σφάλμα το οποίο ΔΕΝ κάλυπτε η εγγύηση - κι ας μην το έγραφε στο χαρτί) στους 7 μήνες και οι σκρουτζέμπορας/***εισαγωγέας μετά την καταγγελία μου επειδή δεν τίμησαν την εγγύηση, επειδή επέρριψαν την ευθύνη στην χρήση και καλά για χαλασμένο καλώδιο (το οποίο είναι άψογο ακόμη και σήμερα, χωρίς κανένα σημάδι ή φθορά μές στην αρχική συσκευασία στην διάθεση όποιου θέλει να το δει) στο τέλος μετά και τις "απαντήσεις" τους...
@@
Έπρεπε να το πάω δικαστικά λέει για μία βλακεία των 32 ευρώ. Εμ, εκεί πατάνε έκτοτε ουδέποτε αγορά οιασδήποτε συσκευής από τη ***εταιρεία αυτή (είχα την "τιμή" να αναγκαστώ να πάω και στο service τους και να δω τα χάλια τους) και το ***μάγαζο κι ας έχει συχνά χαμηλότερες τιμές σε κάποια προϊόντα που με ενδιέφεραν.
Όλα αυτά για συσκευή με γνωστό πρόβλημα προφανώς αφού στο παρελθόν αγορασμένο από Κώτσο μας έλεγαν βάλτε την εγγύηση και μας το άλλαζαν συνεχώς (3 φορές μέχρι που η τελευταία άντεξε έως πέραν των εγγυήσεων), έκανα την βλακεία λόγω έλλειψης και κοντινής εορτής να το πάρω από το ***σκρουτζομάγαζο λέω 2 χρονάκια έχει εγγύηση, μέσα σε αυτά αν χαλάσει θα μου το αλλάξουν ή όσο και να αντέξει μετά δεν πειράζει. Έκανα και αναφορά στο σκρουτζ, το οποίο ουδέποτε την ανάρτησε ούτε για το προϊόν, ούτε για το κατάστημα. Μετά αγοράσαμε άλλη παρόμοια συσκευή λίγο πιο ακριβή από πολύ γνωστή εταιρεία και μαντέψτε 4 χρόνια μετά δουλεύει άψογα και είναι ακόμη σαν καινούργια. Αλλά δεν έφταιγε η συσκευή, εμείς είμασταν άχρηστοι σαν χρήστες γιατί δεν ξέρουμε να χρησιμοποιούμε μία απλή συσκευή.
Έκτοτε δίνω κάτι παραπάνω για αγορές από μεγάλες αλυσίδες όπως Κώτσο+Πλαίσιο που έχουν τιμήσει τις εγγυήσεις και αλλαγές όποτε χρειάστηκε και έχω το κεφάλι μου ήσυχο.
Τώρα για το θέμα 2ετή εγγύηση Sony συσκευών, λογικά είναι ενάντια στους Νόμους και τις Ευρωπαϊκές Οδηγίες, το έχουμε πει και ξαναπεί, αλλά τι κάνει συνολικά το κράτος; Απλά αδιαφορεί αντί να παρέμβει σε κάτι προφανές από μόνο του. Εδώ θα μου πεις δεν τηρούνται σε καθημερινή βάση άλλοι Νόμοι που σχετίζονται άμεσα με την ανθρώπινη ζωή (βλ. παραβίαση ερυθρού σηματοδότη μπροστά ή από περιπολικό ή παρκάρισμα/κατάληψη πεζοδρομίων που σε αρκετές περιπτώσεις έχει οδηγήσει σε ατυχήματα όπως προ ολίγων χρόνων στην Πέτρου Ράλλη), είχαν μία σκασίλα για την Sony/Apple/etc και τις εγγυήσεις τους.
Θυμάμαι λάθος ότι κάποια στιγμή γύρω στο 2018 έδιναν 2ετή εγγύηση στα PS4; Το θυμάμαι γιατί είχε χαλάσει το δικό μου που το πήρα το 2017 και είχε ένα χρόνο και κοιτούσα ότι μετά το άλλαξαν σε 2 χρόνια.
Μιλησα με Γερμανο. Η ενημερωση που εχουν ειναι οτι οι προπαραγγελιες θα φυγουν αυριο στις 18. Αυτο μονο. Αν ειμαι στους τυχερους ή οχι δεν ηξερε να μου απαντησει.
Δεν μπορώ έξω πια να βγω
Μέσα κλεισμένος λόγο καραντίνας ζω
Με καλούν οι φίλοι για ένα ποτό
Μα μένω μέσα μπας και σε βρω
Και ρωτάω φίλους αν σε δουν
Να με πάρουν να μου το πουν
Μα εγώ εσένα περιμένω
Ένα μήνυμα Κωτσοβολε να στείλεις που πεθαίνω
Ένα μήνυμα σου περιμένω
Κινητό και facebook ανοιγμένο
Στις ειδοποιήσεις σε ζητάω
Και παντού σΆ αναζητάω
Ένα μήνυμα σου Κωτσοβολε περιμένω
Κολλημένος στις οθόνες μένω
Να κοιμάμαι στο γραφείο
Και να ονειρεύομαι να μιλάμε εμείς οι δυο
Ένα μήνυμα σου περιμένω
Κολλημένος στις οθόνες μένω
Όμως άδικα εγώ προσμένω
Πάρε ένα τηλέφωνο γιατί χωρίς PS5 δεν μένω
Μα οι ωρες όλο και περνάνε
Και εγώ πάλι μόνος μου χωρίς κονσόλα θα μαι
ΣΆ ένα δωμάτιο κλειστός για καιρό
Ένα σημάδι σου προσμένω για φως
Το εκαψα λιγο το ξερω :D:D
^^ Aν το εγραψες εσυ, προσωπικα respect και κυνηγησε το το αθλημα παιζει και να το εχεις! :P
OK, κάποιοι δεν πάνε καλά μου φαίνεται και μόνο ένα φάρμακο μππορεί να τους βοηθήσει:
Spoiler!
:ice: :ice: :ice:
Δεν το εγραψα εγω, ειναι τραγουδι κανονικο αλλα απο την απαλεψιά ειπα να του κανω κατι αλλαγες :D
Δώδεκα κι ούτε ένα τηλεφώνημα! :P
https://www.youtube.com/watch?v=ZwGMHyErJeM
Μπορεί η προπαραγγελία να πάει κατά διαόλου, αλλά ο τζαμπέ αντάπτορας για την κάμερα έφτασε.
Ναι γιατί το PSVR στο PS5 παίζει μόνο με την PS4 camera.
http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/14806-PlayStation-VR-Virtual-Reality-Headset?p=687393&viewfull=1#post687393
Είναι μόνο αν έχεις PSVR όμως βλέπω. Εγώ που έχω σκέτη κάμερα τίποτα ε;
preorder απο Κωτσόβολο 17/09/2020 16:39 , μου είπανε θα παραλάβω κανονικά 19/11 και απλα να περιμένω sms απο courier για την ώρα παράδοσης. Για να δούμε...
Τζάμπα δεν στο στέλνουν αλλιώς, ναι. Δίνεις serial number του μηχανήματος για να στη στείλουν.
Τώρα τι να σου πω, το αν θα λειτουργεί η κάμερα με τον αντάπτορα σαν να έχεις την νέα δεν το γνωρίζω. Όταν με το καλό έρθει το PS5 θα μάθουμε. Παίζει να βγάλουν τον αντάπτορα και για αγορά στο μέλλον.
Καλεσα και εγω πριν απο λιγο τον Κωτσοβολο γιατι ειχα ενα θεμα με την μεταφορα των χρηματων απο λογαριασμο σε λογαριασμο ( χρειαζονταν 2-3 μερες να φανουν ) και μου ειπαν οτι αυριο φευγουν με κουριερ και πεμπτη παραλαμβανω.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Παιδιά όσοι έχετε κάνει παραγγελία ηλεκτρονικα από Κωτσοβολο ακόμα αναμονή διαθεσιμότητας σας βγαζει;