Στράτος, ασυζητητί!
Ποντάρω μια ουζοκατάνυξη!:a022:
Μόνο αν ανοίξουν οι ουρανοί έχετε μια ευκαιρία, ειδεμή....:a045fgf:
Printable View
Στράτος, ασυζητητί!
Ποντάρω μια ουζοκατάνυξη!:a022:
Μόνο αν ανοίξουν οι ουρανοί έχετε μια ευκαιρία, ειδεμή....:a045fgf:
Ένα εικοσαρικάκι άνετα… Για βάθρο.. 4 επιλογές, σε δυάδες για να έχουμε πιθανότητα τουλάχιστον να πάρουμε πίσω τα λεφτά μας…
Λοιπόν, για δύο ζητούμενα… ένα 1.20, ένα 1.65, κι ένα 1.80 είναι μια σχετικά ασφαλής επιλογή… αν έρθει και το τρίο.. ουυυ τρεις δυάδες κοντά στο x2 και στο x3.. να η απόσβεση… για τέταρτη επιλογή, βάζεις κι ένα 3.30… :c030: έτσι, για την κονόμα ρε παιδί μου… :c025:
:a050:
Καλημερα.Ημερα αγωνα σημερα.START YOUR ENGINES κυριοι.Αρη παμε γερααααααααα:drive:.Και προσοχη τη νυχτα,πρεπει να εχεις τα ματια σου ετσι:a038-1:
Ζαλίστηκα ...:a045:
Τρέχεις στο Nordschleiffe ... Τρελέ!
Εγώ παιδιά μου :a045fgf: δεν μπορώ να πέσω κάτω από τα 8:00:00 + και τρέχω off line γιατί βαριέμαι να κάνω έναν ολόκληρο γύρο για να χρονομετρηθώ ... Να υποθέσω ότι πρέπει να προσθέσω και κανά ... μισάωρο στο γύρο άρα έχουμε 38:00:00. Που' σαι Agriniotis, ξέρεις κανά καλό παιγνίδι με λέξεις που να μπορούμε να παίξουμε άμα παρκάρουμε εκεί στην έξοδο μετά τα pit ???
PS: Τουλάχιστον θα φάω μόνο έναν γύρο ...
Ανυπομονώ για το βράδυ.
Αν και από προηγούμενα πρωταθλήματα η μεγάλες πίστες
δεν ενδείκνυνται για σκληρές μάχες, ελπίζω να απολαύσω έναν
αγώνα με έντονο συναγωνισμό για όλες τις θέσεις του βάθρου
από όλα τα παιδιά.
Η πίστα έχει τεράστιο πλουραλισμό σε όλο το μήκος της
κάτι που σε κρατεί σε εγρήγορση μονίμως.
Καλό αγώνα σε όλους και προσπαθήστε, κυρίως, να το απολαύσετε.
Και μια ευχή...
Είθε να ανοίξουν οι ουρανοί!
Εγω κατι ακουσα για φαγητα και κοτοπουλα γυρους και παιχνιδια με λεξεις...δεν μου τα ειπατε αυτα νωριτερα.
Καλο αγωνα παιδια!
καλημέρα ...να που μου βγηκε κάτι απρόοπτο ...είπα και εγώ δεν θα τριτώσει ? .....γύρο στης (11.20) με (11.30) πρέπει να φύγω για τα κτελ ...έρχετε ο γιος μου από τρίπολη .....οπότε εάν είναι δυνατόν να το ξεκινήσουμε νωρίτερα ..(15) η (20) λεπτά ...θα προλάβο ίσως ...αν όχι .....καλό αγώνα να έχετε !
Ημερα αγωνα σημερα σε μια θρυλικη πιστα θα γινει φοβερος αγωνας,προσπαθηστε οπως μπορειτε σημερα να μπουμε πιο νωρις για να προλαβει και ο Στρατος.Επισης ανετα θα ποντερνα στο 2.00 του αδερφου μου πολυ καλη αποδοση!!!!χρονος που κανω με φθαρμενα λαστιχα 7.52.....
Καλο αγωνα και ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ.
http://www.youtube.com/watch?v=iGsTcmLG7dU
Αν γυρίσω νωρίς και προλάβω να κάνω μπάνιο τις μικρές, να πλύνω τα πιάτα, να σκουπίσω, να σφουγγαρίσω, να τους φτιάξω γάλα και μετά να πλύνω και τα μπιμπερό και τα τζάτζαλα μάτζαλα θα προσπαθήσω και εγώ να μπω νωρίτερα...
Αναρωτιέμαι, ποιος κάνει κουμάντο σε αυτό το σπίτι ...-_-
Τι έγινε ρε παιδιά, βρέχει??? Α... όχι ... με φτύνουν ...
kalh epitixia se olous tous odigous tha mpw tora gia tin proti dokimi. paidia exw kati provia paidakia na ta bgalo na ksepagosoune gia na prisoume oloi mazi pou tha brethoume stin kantina????
mesa gia tin wra!! misi wra prin??
manoli sketi KA kai VLA to Video sintekne!
Άιντε, καλή επιτυχία σε όλους (εκτός από τα Τουρμποστρούμφς, τους Νίντζας, τους Φουριόζους και τους Στίκοι Μπαντίτες - ξέχασα κανένα? :pound:)
Καλημερα σε ολους.Μπραβο Στρατο για τη νικη χθες.Οσο για μενα τι να πω.Βαρεθηκα να παλευω και πανω που παω καλα να κανω κατι τρελες εξοδους τελειως ακυρες.Οσο και να μουτζωνομε δεν αλλαζει αυτο με τιποτα.Ο geopan και η ομαδα του θα παρουν τους βαθμους της 10ης θεσης.Παμε για τον επομενο σε μια πιστα που εμενα πρωσοπικα με δυσκολευει.Την Δευτερα ο επομενος και απο εδω και περα Δευτερα-Πεμπτη χωρις αλλες αλλαγες.
Καλημέρα σε όλους, συγχαρητήρια Στράτο κ Τουμπανάκια, Νίκος, Μανώλης. Για την Πέμπτη δεν ειμαι σίγουρος το ξεκαθαρίζω, ο λόγος δουλειά... :a057:
Μπράβο στον Στράτο, κυρίως για το come back και όχι τόσο για την νίκη μια και ήμουν βέβαιος για το αποτέλεσμα.
Ο Μανώλης (Toumpas_) έκανε πράγματι έναν αγώνα σε υψηλό επίπεδο με εξαιρετικά περάσματα.
Το ίδιο και ο Νίκος που όμως μάλλον έχανε την αυτοσυγκέντρωση του και με διάφορες εξόδους
έχασε πολύ χρόνο και ουσιαστικά έμεινε εκτός διεκδίκησης της νίκης.
Ο Στέλιος έκανε ουσιαστικά έναν μοναχικό αγώνα όπως και σχεδόν όλοι καθότι είναι τόσο μεγάλη η πίστα
που μάχες ουσιαστικά υπάρχουν μόνο με το χρονόμετρο.
Ο Γιώργος LeParanoik με εντυπωσίασε με την κατάκτηση της 5ης θέσης και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός
και υπομονετικός στο ξεκίνημα μάλλον θα πλασαριζόταν πιο ψηλά.
Ο Agapoulas ενώ ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο τέλος του πρώτου γύρου απλά εξαφανίστηκε, γιατί όμως φίλε μου;
Είχες και το ρυθμό και το set up για κάτι πολύ καλύτερο.
Ο Αλέξανδρος έκανε έναν πολύ καλό αγώνα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός θα ήταν σίγουρα αρκετά υψηλότερα.
Ο Μανώλης ( Redweed ) θα πω ξεκάθαρα ότι ήταν η αρνητική έκπληξη για μένα.
Περίμενα να πάει πολύ πιο δυνατά και να παίξει για το βάθρο αλλά παρατηρώντας τον έχω την εντύπωση
ότι δεν ξέρει καλά την πίστα και υποψιάζομαι ότι είχε λάθος set up και ήταν πιο σκληρή η ανάρτηση του.
Ξέρω όμως ότι θα πάρει την νίκη που του αξίζει σε άλλο αγώνα, σύντομα.
Πάντως για μένα που παρακολουθούσα τον αγώνα μέσω της ζωντανής χρονομέτρησης ήταν χάρμα οφθαλμών!
STR, Toumpas_ & Toumpasn πράγματι έδωσαν μάχη στα χρονόμετρα με απίστευτα κοντινούς χρόνους σε κάποια sectors.
Ανυπομονώ για τον επόμενο...
Παρεμπιπτόντως τον στοίχημα από που τον εξαργυρώνω, οέο;:a014gth:
Μαγικές επιδόσεις από τους πρώτους, συγχαρητήρια παιδιά. Εγώ μπορώ να πω ότι για πρώτη φορά σε όσους αγώνες συμμετείχα σπάστηκα, όχι τόσο για το αποτέλεσμα που ούτως ή άλλως ήταν αναμενόμενο, όσο για την παντελή αστάθεια στο γυρολόγιο μου και στα εντελώς αβίαστα λάθη μου, που μου στοιχίσανε στον συνολικό μου χρόνο πάνω από ένα λεπτό.
Έκανα βέβαια και την επιλογή να τρέξω με Racing medium και ένα πιτ στοπ, αλλά πιστεύω ότι αν κράταγα ένα σταθερό ρυθμό στα 8:05 - 8:10 θα έκανα πολύ καλυτερο συνολικό χρόνο και τουλάχιστον θα ήμουν πιο κοντά στον team mate μου.
Επί τη ευκαιρία τι παθαίνεις ρε Νικόλα (Πεταλούδας)??? Σε απόλυτη ταχύτητα πιστεύω ότι είσαι κοντά με τους Τούμπες και Στράτο, αλλά σε διάρκεια ...
Συμπερασματικά, μετά και από αυτόν τον αγώνα, πιστεύω ότι είμαι πιο πολύ επιβάρυνση παρά προσθήκη στο πρωτάθλημα. Ίσως να είναι πρόσκαιρο το συναίσθημα λόγω της κακής επίδοσης και σίγουρα δεν συζητάω το ενδεχόμενο της αποχώρησης, αλλά όσο να 'ναι αισθάνομαι άσχημα όταν βολοδέρνω στις πίστες και να μην προσφέρω έστω και ψήγματα στοιχειώδους ανταγωνιστικότητας.
Peace...
@Geopan973
Φίλε Γιώργο το πρόβλημα, όπως και όλων μας άλλωστε κάποτε, είναι ότι δεν έχεις μάθει τα μικρομυστικά των πιστών για καλύτερα περάσματα.
Αυτό σε συνδυασμό, πιθανώς, με ανεπαρκές σετάρισμα, κάνουν τη ζωή δύσκολη σε όλους ειδικά όταν ανταγωνίζεσαι απέναντι σε σαφώς καλύτερους.
Το μυστικό όλων των επιτυχημένων όμως, φίλε Γιώργο, είναι ότι δίνουν σημασία στην ήττα. Σκύβουν το κεφάλι, αναλύουν τα λάθη τους και βλέπουν
στο βίντεο τις γραμμές των ταχύτερων και προχωρούν μπροστά βήμα βήμα. Εξάλλου ακόμη και αν σου δώσει κάποιος ένα set up αυτό δεν σημαίνει αυτόματα
ότι θα σε βολέψει αλλά το ότι πρέπει να αρχίσεις να καταλαβαίνεις τι περίπου θέλεις από την συμπεριφορά του αυτοκινήτου και να το τροποποιήσεις κατάλληλα
για να μπορείς να το πας εσύ. Προσπάθησε να συμμετέχεις περισσότερο σε προπονήσεις και να ρωτάς για οτιδήποτε. Όλα τα παιδιά έχουν δώσει αξιόπιστα δείγματα
συνεργασίας και αμέριστης βοήθειας προς όλους και μην ξεχνάς ότι όταν ξεκινάς από κάτω ο μόνος δρόμος είναι επάνω...:a068:
Καλημέρες σε όλους!!
Πολύ καλός αγώνας, σε μία από τις καλύτερες πίστες... Στράτο, μπράβο ρε... άπιαστος...
Βασικά, μπράβο σε όλους... παίδες, το κλίμα στη παρέα είναι τρομερό, και αυτό είναι πολύ ωραίο συναίσθημα...!!! :)
Τώρα, για μένα... τι να πω.. καταβάλω τιτάνιες προσπάθειες (κατά τη διάρκεια του αγώνα) να μην ξενερώσω με μένα.. κι αυτό που με κρατάει, γερά όμως, είναι (εκτός της παρέας μπλα μπλα..) η προοπτική βελτίωσης, η πιθανότητα απόκτησης σταθερότητας/διάρκειας... Χθες ας πούμε, ενθουσιάστηκα με την εκκίνησή μου. Παραλήρησα με την προσπέραση που μου έκανε ο Νίκος στην πρώτη αριστερή, στο τοιχάκι, και μου έκλεψε την τρίτη θέση (που το έχωσες το αυτοκίνητο ρε θηρίο λέμε... :blink: Όχι πόρτα, ούτε καν χαραμάδα δεν ήταν αυτό που σου άφησα, κι όμως το εκμεταλλεύτηκες άψογα...), και είχα 1584 σφυγμούς σε όλο τον πρώτο γύρο κρατώντας καλά την τέταρτη θέση, όχι πολύ μακρυά από τους 3 πρώτους, και με σκοπό να επιτεθώ στον Νίκο στην πρώτη ευκαιρία... ένα λάθος στο τέλος της ευθείας ήταν αρκετό να χάσω 5 θέσεις (!!!)... ε, από κει και πέρα ήταν ο γνωστός συνδυασμός "γρήγορος ρυθμός-λάθος/γρήγορος ρυθμός-λάθος/γρήγορος ρυθμός-λάθος" κοκ...
Δεν πειράζει όμως... αν δεν "ενοχλώ" στην πίστα τους υπόλοιπους, απλά πορώνομαι για την συνέχεια... Νομίζω πως αρχίζω και βάζω καλά στο κεφάλι μου την ιδέα, απλά θα μου πάρει λίγο χρόνο να αλλάξω συνήθειες του στυλ "δεν πάω καλά; restart και πάμε πάλι"... Δεν κολάει αυτό σε αγώνες, και είμαι διατεθιμένος να το παλέψω κι όπου βγει...
Kalhsperaaa Bravo se olous ton nikiti ton iksera apo ton prohgoumeno agona.. ;P
den tin ksero kala tin pista prospathisa polu fanike oti an ixa kalo rithmo isos kai na pernousa kanenan.
BRAVO STO STRUMF PAME OMADAAA
proti dokimi stin paliopista 1.32.2kati
πολύ σωστός ο Ηλίας ......όντος Γιώργο το σημαντικότερο είναι μετά από κάθε συμμετοχή στα πρωταθλήματα αυτά ..να αισθανεσαι πως έχεις προσθέσει σε εμπειρίες και γνώσεις .....σιγά σιγά θα έρθουν και τα καλύτερα αποτελέσματα ................προσπάθησε να έρχεσαι στις προπονήσεις όσο πιο συχνα μπορείς
Μπραβο Στρατο πολυ καλος και φοβερο comeback!!!!μετα απ΄ολα αυτα τα λαθοι.Εγω αν ειχα την παραμικρη ευκαιρια να παρω την νικη θα ηταν εαν ημουν αλανθαστος σε ολον τον αγωνα κατι που το καταφερα για 7μιση γυρους πριν βγω σε μια στροφη που δεν το περιμενα με τιποτα οτι θα ηταν αυτη,περασα τοσα και τοσα μες την νυχτα και βγηκα σε αυτην την υπουλη,κακια,κακασχημη στροφη.
Αδερφε μπραβο πολυ καλη αποδοση εαν δεν ειχες κανει και εσυ λαθοι θα ησουν μπροστα απο εμενα.
Μπραβο σε ολα τα παιδια ηταν πολυ ωραιος αγωνας.
Αγαπουλα σου λειπει η σταθεροτητα και αυτο το αποκτας με τους αγωνες αλλα και με τις προπονησεις μαζι με αλλους ωστε να μην αγχωνεσαι οταν κυνηγας η οταν σε κυνηγανε.
Συντεκνε το στοιχημα το εξαργυρωνεις απο τις καντινες τοσα λεφτα εβγαλαν εχθες.
Ομαδαρααααα μπραβο τωρα παμε για το 1-2 στο Tokyo.
καλησπέρα ......ευχαριστώ παιδιά !.......τι να πω για αυτόν τον αγώνα ...τα είχε όλα !.....πολύ καλή αρχή .......παιδιαρώδη λάθη στην συνέχεια προσπάθεια για ανακαμψη ..και νέα λάθη ....και μετά μια τιτάνια προσπάθεια να επανέλθω η οποία ευτυχώς στέφθηκε στο τέλος με επιτυχία .........πολύ γρήγοροι ο Νίκος αλλά και ο Μανώλης χάρη στους οποίους ο αγώνας εγεινε πολύ δύσκολος για μένα ....μπράβο στα παιδιά ! ....μπράβο και σε όσους κατάφεραν να παλέψουν μέχρι τέλους σε μια από της δυσκολότερες πίστες του κόσμου ...:a020:
Η επομενη ειναι Tokio??? χεχεχε
Aντε τη γλιτωσατε, φευγω:P
Ασε τωρα που πηρε μπρος ο Στρατος μην τον κανω κομπλεξικο και το παρατησει το παιχνιδι τωρα...
Καλησπερα.Ανανεωθηκαν βαθμολογιες-αποτελεσματα-στατιστικα-στιγμες αγωνα-ειδησεις.Οι εικονες απο τις στιγμες των προηγουμενων αγωνων μπαινουν σε αρχειο γιατι το καθε ποατ με αφηνει να βαλω 25 φωτο.Καλο ειναι αν τις θελετε να τις αποθηκευετε ή αν καποιος δεν τις προλαβε να του τις στειλω με email.Να μην χανετε τις ειδησεις.Ο Νικολας κανει τρομερη δουλεια.Ο επομενος αγωνας ειναι 38 γυροι.
Επισης να πω και εγω την γνωμη μου για τα πιο πανω ποστ του Γιωργου(geopan973) και του Νικου(petalouda).Φιλε Γιωργο δεν εισαι καθολου επιβαρυνση στο πρωταθλημα,ισα ισα που ολοι σας ο καθενας ξεχωριστα μας τιμα που συμμετεχει.Να ξερεις οτι μεσα απο ενα πρωταθλημα (κατα την γνωμη μου παντα) αποκτας πρωτα απο ολα φιλιες,δευτερον ψυχαγωγια και τριτον εμπειριες για να γινεις καλυτερος.Θα σου δωσω ενα μεγαλο παραδειγμα.Πριν 2 χρονια οταν ελαβα μερος στο πρωτο πρωταθλημα ειμουν ισαξιος με εσενα.Μετα απο τοσο καιρο πιστευω να βλεπεις καποια διαφορα.Ολα ειναι θεμα εμπειριας και τιποτε αλλο.Απλα δεν το βαζεις κατω.
Φιλε Νικολα εχεις πιασει το νοημα πολυ καλα.Εγω προσωπικα εχω εντυπωσιαστει με τις επιδοσεις σου στα ελευθερα δοκιμαστικα.Εισαι πολυ καλος αλλα οχι σταθερος.Αυτο βασιζετε μαλλον στο υπερβολικο αγχος μεσα στους αγωνες σου.Σε καταλαβαινω απολυτα γιατι το εχω και εγω σε μικροτερο βαθμο.Χθες παραδειγμα ισως να εχασα και μια διεκδηκηση νικης και να φταιει αυτο.Σε ακυρο σημειο-ακυρη εξοδο και παπαλα τα ονειρα πρωτιας.Αυτο που προσπαθω να κανω και στο λεω σαν συμβουλη(αρχιζει και πετυχαινει γιατι βλεπω σε εμενα προοδο)ειναι οτι μεσα στον αγωνα δεν βλεπεις κανενα παρα μονο το αμαξι σου.Δεν σε απασχολει ποιος ειναι μπροστα σου ή πισω σου.Και το κυριοτερο δεν παταμε ποτε τον καθρευτη για να δουμε πισω μας συνεχεια και χωρις λογο.Αν το φτιαξουμε και οι δυο μας αυτο τοτε θα δουμε εναν διαφορετικο Νικο μεσα στους αγωνες.
Δεν το παιζω δασκαλος(αλλωστε και ποιος ειμαι εγω να το κανω)απλα πιστευω οτι παντα μεσα απο αποψεις και συμβουλες γινομαστε ολοι καλυτεροι.ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ και παντα πρωτα απο ολα η διασκεδαση.
χαχα ζηλευω την παρεα σας.Ραντεβου το Σεπτεμβρη εντος παιχνιδιου!
red, άδειασε το inbox σου...
Και γενικώς, όλοι παιδιά, αδειάστε το inbox σας, να μπορείτε να δεχθείτε πμ...
Καλημερα.Ημερα αγωνα σημερα.START YOUR ENGINES κυριοι:drive: