παντως ειλικρινα αυτος ο ραικονεν φαινεται δεν την παλευει...ενταξει μπορει το αμαξι να μην βρισκεται στην καλυτερη του κατασταση αλλα μου δεινει την εντυπωση οτι βαριεται...τουλαχιστον ο κακομοιρης ο μασσα δειχνει οτι το παλευει...
Printable View
παντως ειλικρινα αυτος ο ραικονεν φαινεται δεν την παλευει...ενταξει μπορει το αμαξι να μην βρισκεται στην καλυτερη του κατασταση αλλα μου δεινει την εντυπωση οτι βαριεται...τουλαχιστον ο κακομοιρης ο μασσα δειχνει οτι το παλευει...
Ναι ο Ραικοννεν μου την εχει σπασει απιστευτα ο γυφτος.Αμα βαριεται ας το πει να σηκωθει να φυγει στην τελικη...
kala tha me trelanete .diladi pisteyete oti variete kai kani agraia.ayta einai senaria epistimonika paidia .ton xalai alo ena pagosmio protathlima diladi
Δεν ασχολειται SQP.Απλα δεν ασχολειται.Τον χαλανε πολλα πραγματα στη φορμουλα 1.Ειναι εκκεντρικος.Δεν του αρεσουν οι δημοσιογραφοι , δεν του αρεσουν οι προπονησεις , δεν του αρεσουν τα ταξιδια.Δεν ειναι επιστημονικα ολα αυτα.
Ειναι γεγονος και το εχει δηλωσει και ο ιδιος.Αυτο ειναι απαραδεκτο απο πλευρας του.
Και το αποδεικνυει ολο και περισσοτερο καθε φορα.Δεν πηγαινει σε αρκετες δοκιμες , γενικα δεν ακολουθει το προγραμμα που θα επρεπε να ακολουθει ενας σοβαρος οδηγος F1.
Αυτο μην το αρνεισαι σε παρακαλω.Εκτος και αν θες να μου πεις οτι ο Ραικκοννεν ηταν παντα της κατηγοριας αυτης που βρισκεται τωρα , δηλαδη 6ος...
Δεν λεω οτι ειναι ο καλυτερος οδηγος ολων των εποχων , αλλα 6ος δεν ειναι.Τωρα εγινε επειδη εχει αρχισει και συμπεριφερεται σαν τεμπελης.Και εγω δεν μου αρεσει να βλεπω καποιον να συμπεριφερεται ετσι και ελπιζω μα τω θεω να μην παρει πρωταθξλημα και να σηκωθει να φυγει.
Καλά μην τον βγάλουμε και άχρηστο βρε Δημήτρη 3ος είναι στην βαθμολογία και έχουμε 8 αγώνες ακόμα,είναι μέσα στο παιχνίδι του τίτλου και όποιον και να ρωτήσουμε σε ποιόν θα πόνταρε τα λεφτά του για το πρωτάθλημα μεταξύ Μάσσα που είναι 2ος και Ράικκονεν που είναι 3ος ξέρουμε την απάντηση.
Σίγουρα δεν είναι και ο πιο κοινωνικός και βγάζει μια βαρεμάρα αλλά δεν παύει να είναι από τους καλύτερους που τρέχουν αυτή τη στιγμή και το να λέμε "να σηκωθεί να φύγει" μόνο κακό θα κάνει στην Φερράρι.
Είναι οδηγός με κύρος και μια μεγάλη ομάδα σαν την Φερράρι τέτοιους οδηγούς θέλει.
Eγώ, παρά την άποψη του Valkyre, εξακολουθώ να θέλω πλέον, τον Αλόνσο στη Φερράρι και τον Κίμι σπίτι του.
Ο Αλόνσο είναι κ@λοχαρακτήρας, όπως κ@λοχαρακτήρας είναι ΚΑΙ ο Χάμιλτον.Απλά είναι λίγο πιο κόσμιος ο Χάμι.Θέλω τον Αλόνσο γιατί είναι εγωπαθής, εγωιστής και πολύ εγωκεντρικός.
Εχει δλδ όλα τα χαρακτηριστικά που είχε ένας άλλος παλιοοδηγός, δεν ξέρω αν τον θυμάστε, Μίκαελ Σουμάχερ λέγεται(Best of the best για εμένα).Με συνεργασίες μεταξύ οδηγών δύσκολα κερδίζονται πρωταθλήματα, και δη αυτά των οδηγών, στα οποία προσωποποιείται η F1.
Αν έρθει ο Αλόνσο στη Φερράρι, θα πρέπει η ομάδα να κάνει ό,τι ξέρει καλύτερα: Να δώσει ένα σούπερ μονοθέσιο και να χωρίσει τους οδηγούς της σε 1ο και 2ο.Η F1 είναι αντρικό σπορ και ΔΕ χωρούν ευγένειες.
Μην ξεχνάτε, ο Αλόνσο έκανε μπάχαλο τη ΜακΛάρεν γιατί ο Ρον Ντένις ήταν ανίκανος να τους μαζέψει.Σε τελική ανάλυση, ο Αλόνσο είχε 2 πρωταθλήματα, ο Χάμι τίποτα.Απλά πάνω στην ανάγκη του Ρον Ντένις να επαληθευτεί για την επιλογή του ''γιου'' του, Χάμιλτον, έριξε πολλές φορές τον Αλόνσο.
Και αν ο Αλόνσο σας φαίνεται πολύ κ@λόπαιδο, δείτε λιγάκι τα πρωταθλήματα του '94 και '95 με Benetton-Schumacher. ;)
ontos stin ferrari teriazi o alonso me n1 kai n2 kathara omos
Νικο , εχω πει πολλες φορες οτι ο Ραικοννεν ειναι μεγαλο ταλεντο.Αχρηστος οδηγος δεν εγινε ξαφνικα , ουτε και ξεχασε να οδηγει.
Απλα δεν εχει την διαθεση και αυτο ειναι ηλιου φαεινοτερον.Ο ανθρωπος δεν νοειται να πηγαινει για πρωταθλημα και να παλευει εδω και 2 μηνες για την εκτη και πεμπτη θεση.
Δεν εχει διαθεση , δεν φερνει αποτελεσματα , δεν πηγαινει στις δοκιμες , δεν προσεχει την φυσικη του κατασταση , γενικα δεν ενδιαφερεται.
Μια ομαδα θελει εναν Ραικκονεν σαν και τον περσινο ή σαν τον Ραικκονεν στην αρχη της σεζον.Εναν Ραικκονεν των τελευταιων 2 μηνων , οχι δεν τον θελουμε , καλυτερα να φυγει και να ασχοληθει με τα κοτερα που τοσο θελει.Εγω θελω οδηγους οι οποιοι πρωτα απο ολα εχουν διαθεση να οδηγησουν και να προσπαθησουν.
Και οσο μετριος οδηγος και αν ειναι ο Μασα , εγω του βγαζω το καπελο γιατι βαζει τα δυνατα του και ειναι αφωσιομενος στον στοχο του.Ολα και ολα , ναι ο Μασσα ειναι η μετριοτητα οσον αφορα το ταλεντο , αλλα ο ανθρωπος πορσπαθει και τον τελευταιο καιρο εγω βλεπω Μασσα να φερνει βαθμους και Ραικκονεν να σκεφτεται κοτερα!
ελεος ρε φεραρι...ελεος...αντε ξεκολιαρη βρετανε γελα τωρα...
Με τι να γελάει ρε c με το ότι στα καλά καθούμενα του έσκασε το λάστιχο και από σίγουρα 2ος τερμάτισε 5ος;
Άτυχος ο Χάμιλτον άτυχος και ο Μάσσα μέσα στο παιχνίδι είναι αυτά.
Το κακό ήταν ότι πάλι είδαμε έναν βαρετό αγώνα με τις καλύτερες στιγμές να είναι ένα προσπέρασμα στην αρχή,ένα σκασμένο λάστιχο και ένα σπάσιμο κινητήρα........αααα και κάτι φωτιές στα pit-stop.:(
paidia molis epestrepsa apo thalasa,pu eixa pai apo tin xenera mu,kai diavazw kati trela (efga molis o hami epathe lastixw)tha karafliasw prepi naginan orgia ston agona.tha do to vradi tin ekpompi na do tin xenera tus xaxxax
Ποιά όργια όλος ο αγώνας ήταν αυτά που είπα πιο πάνω μόνο το σπάσιμο του κινητήρα έχασες.:giggle:
Το ειπα η Ferrari κανει τα παντα για να παρει πρωταθλημα αυτος ο αντιπαθητικος Αγγλος!
Κιμι ξυπνα ξημέρωσε!
Λιγο πιο γρηγοροι να ειμασταν θα το περναμε το πρωταθλημα με μια μονο νικη!
Παμε δυνατα Κουμπιτσα ακομα προλαβαινουμε!
o ligoteros atixos telika itan o ham.,gia na dume twra stin pista mesa se poli pws volevete i ferrari?an kai sto monako kala ta pige mu fenete?
πόσο κακία κουβαλάτε μερικά άτομα.......έλεος
mipos eisai thriskeytikos ++++++++++++++++++++++++++
Αλόνσο στη Ferrari του χρόνου το θεωρώ δεδομένο(αν και θα τον προτιμούσα στη Renault ως οπαδός των 2...) Αν και δεν είδα τον αγώνα ο Φερνάντο 4ος άρα πρέπει να έκανε καλό αγώνα...
Οτι ηταν η Ferrari παλια απο πλευρας αξιοπιστιας κινητηρα ειναι η Mclaren πλεον τα τελευταια χρονια, και αντιστροφα.
Εμεις οι Mclaren fans δεν ξεχναμε τις παμπολλες χαμενες νικες λογω σπασιμο κινητηρα...Τι να πρωτοθυμηθω? Αυστραλια 99? Ιμολα 99? Αυστραλια 2000? Νurburgring 2003? Και παρα πολλες αλλες φορες. Και φυσικα το αποκορυφωμα, Ισπανια 2001: Χακινεν τελευταιος γυρος εγκαταλειψη, Σουμι νικητης...
pio thimase inianapolis stin plati tu mika
ναι συμφωνω αλλα αλλο ειναι να εισαι δευτερος και τελικα να καταληγεις 5ος-6ος και αλλο να εχει κριθει ο αγωνας και να παιρνεις νικη και 3 γυρους πριν το τελος να σου σκαει ο κινητηρας...θα μπορουσε να του εσκαγε το λαστιχο σε καμμια αποτομη στροφη πανω στα κερμπ και να τον βλεπαμε πανω στις μπαριερες αλλα ηταν τυχερος και τελικα συνεχισε, ενω στον βραζιλιανο δεν εδωσε περιθωρια αντιδρασης....ποιος ειναι ο ατυχος λοιπον?
Βλέπει Αλόνσο η Honda
Το όνομα του Φερνάντο Αλόνσο είναι το πλέον "καυτό" στο μεταγραφικό παζάρι της Formula 1. Οι φήμες γύρω από τον Ισπανό και συμφωνία με την Ferrari για το 2010 είναι πλέον καθημερινότητα αλλά η Honda είναι αυτή που φαίνεται διατεθειμένη να τον αποκτήσει για τον επόμενο χρόνο.
Click here to find out more!Σύμφωνα με την "Gurdian" οι Ιάπωνες θέλουν να αποκτήσουν τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή στην προσπάθειά τους να φτιάξουν μία ανταγωνιστική ομάδα. Σε περίπτωση που ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, θα εισπράξει 9,5 εκατομμύρια ευρώ.
Ο Ρούμπενς Μπαρικέλο έφτασε στα ηλικιακά του όρια και θα αποχωρήσει από την Honda στο τέλος της σεζόν. Ιδανικός αντικαταστάτης του Βραζιλιάνου για τους Ιάπωνες είναι ο 27χρονος Ισπανός.
"Ο Φερνάντο είναι ένα θαυμάσιος πιλότος και θα ήταν φανταστική προσθήκη για οποιαδήποτε από τις κορυφαίες ομάδες", δήλωσε ο γενικός αρχηγός της Honda , Νικ Φράι.
Η πορεία του Αλόνσο τα τελευταία χρόνια είναι πτωτική αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι καλός οδηγός. Προσπάθησε να ανακτήσει το χαμένο έδαφος με την επιστροφή του στη Renault αλλά η Γαλλική ομάδα δεν δείχνει ικανή να τον βοηθήσει και ο ίδιος σκέφτεται ήδη την αποχώρηση.
auto24.gr
Εγω θα ελεγα οτι ο Χαμιλτον ηταν τυχερος μεσα στην ατυχια του και οτι ο Μασα ηταν ο γακντεμης του αγωνα μεχρι αηδιας.Εβλεπε νικη και πρωτοπορια στο πρωταθλημα και αντ αυτου κατεληξε στο τελος να εχει μεγαλυτερη διαφορα. λολ :D
Αλλα ενταξει ολα αυτα ειναι μεσα στους αγωνες.Τι νακανεις , και η τυχη παιζει τα παιχνιδια της.
Τωρα το μονο που μενει ειναι να μην τους παρει απο κατω εντελως και να συνεχισουν να πιεζουν για το καλυτερο.
Το Ευρωπαϊκό Grand Prix φέτος πάει για πρώτη φορά στη Βαλένθια.
Quote:
Γύρω από το λιμάνι
Η απόφαση της FIA να αναθέσει τη διεξαγωγή του Ευρωπαϊκού Grand Prix στην πόλη της Valencia πάρθηκε με γνώμονα τη δημοφιλία του αθλήματος στην Ισπανία, ιδιαίτερα μετά τα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα του Fernando Alonso. Η συμφωνία υπογράφηκε την 1 Ιουνίου του 2007 και θα ισχύει μέχρι το 2014. Οι ελεύθερες δοκιμές της Παρασκευής θα είναι η πρώτη φορά που ένα μονοθέσιο Formula 1 θα διανύσει τη διαδρομή μήκους 5,44 χιλιομέτρων, οπότε και οι 25 στροφές θα αρχίσουν να αποκαλύπτουν τα μυστικά τους στους πιλότους. Τα επίπεδα πρόσφυσης, η ιδανική γραμμή αλλά και όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που θα βοηθήσουν στις ρυθμίσεις των μονοθεσίων αποτελούν άγνωστο παράγοντα για όλους, οπότε σημαντικότατο ρόλο θα παίξουν η προσαρμοστικότητα, τόσο των μονοθεσίων όσο και των πιλότων, ενώ οποιοδήποτε ατύχημα θα κοστίσει πολύτιμο χρόνο «αναγνώρισης» του εδάφους για τις κατατακτήριες και, φυσικά, τον αγώνα.
Πηγή
Στο παρακάτω video μπορείτε να δείτε έναν γύρο της πίστας της Valencia από onboard πλάνα μονοθεσίου Formula 3:
[youtube]LAzqDuWNa2M[/youtube]
mpoym mpam kalo to raikonen,me ayton xemperdepsame pame gia ton masa twra ,an tu rixune kamia pinula wpos ton xamilton ston epomeno agona kala thane an kai den ton poli piseyw kapia mal tha kani se kapio agon kai aytos
Πολλές φορές οι οδηγοί έχουν έρθει δίπλα-δίπλα στα πιτ και ποτέ δε δόθηκε ποινή.
Ας δώσουν χρηματικό πρόστιμο, όπως γίνεται με τα όρια ταχύτητας.Γρηγορότερες οι Ferrari, εξίσου αναξιόπιστες βέβαια.
Σταθερός ο Χάμι, από το κακό στο χειρότερο ο Κίμι.
Oπως τα είπα. ;)
http://f1.gpupdate.net/en/news/2008/...ith-reprimand/
Felipe Massa escaped from investigation in the European Grand Prix with just a stern reprimand from stewards looking into his release from his second pit stop when the Ferrari came out side by side in the pit lane with Adrian Sutil's Force India.
Massa has been fined 10,000 Euros, but no penalty has been applied to his race time, as some speculation hinted may be the case.
The decision from the stewards confirms the race result in which Massa's win took him into second place in the championship, six points behind Lewis Hamilton.
τα πολλά τα λόγια της Ferrari τόσα χρόνια τώρα της τρώνε τα "σωθικά"
Forza Massa και ας λετε οτι θελετε.Ο Ραικκοννεν φετος με την συμπεριφορα του δεν αξιζει πρωταθλημα.Και αν στον τελευταιο αγωνα ειναι Χαμιλτον ή Ραικκοννεν , εγω που ειμαι Φερραρι θα υποστηιξω Χαμιλτον.
Ο Ραικκονεν απλα δεν του αξιζει να παρει πρωταθλημα φετος.Ο Μασσα το θελει , και το παλευει.
αν δεν κάνω λάθος όλα τα "σοβαρά" ατυχήματα στα pit τα έχει κάνει η Ferrari
χιχι χιχιχ χιχιχ :p
όταν λέμε σοβαρά εννοούμε να χτυπήσει κάποιος από το pit team, σπασμένο πόδι, χέρι και πολλά άλλα. ;)
Kαλά που γίνονται και αυτά και βλέπουμε κάτι γιατί οι αγώνες έχουν καταντήσει τελείως αδιάφοροι από πλευράς θεάματος.:(
http://www.youtube.com/watch?v=IY0jmjv_Th0
χαχαχαχαχαχαχ
Είναι ξεκάθαρο και δίκαιο! Ο Στέφανο Ντομενικάλι, με δηλώσεις του στην εφημερίδα «Gazzetta dello Sport», ξεκαθάρισε πως η Ferrari θα στηρίξει πλήρως τον Φελίπε Μάσα στην προσπάθεια που κάνει να στεφθεί φέτος Παγκόσμιος πρωταθλητής, διαβεβαιώνοντας πως το ίδιο ακριβώς θα πράξει από την πλευρά του και ο Κίμι Ράικονεν.
Και αυτό δεν μπορεί να θεωρηθεί παράλογο, αφού ο Βραζιλιάνος δείχνει να είναι πιο σταθερός και αποφασισμένος να «παλέψει» για τον τίτλο από τον team-mate του, ενώ συνάμα ο νεαρός πιλότος βρίσκεται στη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών, έχοντας μόνο έξι βαθμούς διαφορά από τον Λούις Χάμιλτον (70 βαθμούς), σε σχέση με τον «Ιceman» (57 βαθμούς).
Βέβαια, μαθηματικά ο Ράικονεν έχει ακόμη ελπίδες να υπερασπιστεί τον τίτλο του, αλλά ο Ντομενικάλι δεν μπορεί να ρισκάρει τη στιγμή που απομένουν έξι Grand Prix για να ολοκληρωθεί η φετινή σεζόν.
«Αν χρειαστεί, ο Κίμι θα βοηθήσει τον Φελίπε. Μιλήσαμε γι’ αυτό στο ξεκίνημα της σεζόν. Αλλά πέρα από αυτό, ας δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα», ήταν τα πρώτα λόγια του διαδόχου του Ζαν Τοντ και συνέχισε:
«Θα αντιδράσει o Κίμι, σύντομα θα είναι δυνατός και πάλι, γνωρίζει πώς να διαχειρίζεται την κριτική και τους πολέμιούς του. Δεν είναι ικανοποιημένος με τον τρόπο που μπαίνει στις στροφές το μονοθέσιο. Θα το ήθελε περισσότερο επιθετικό και αυτό τον επηρεάζει. Είναι στο χέρι μας να τον βοηθήσουμε να το ξεπεράσει».
Ξαναλεω .... Forza Massa.
Forza Hami :P