Οκ το έφτιαξα. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!
Printable View
Οκ το έφτιαξα. Ευχαριστώ για την βοήθεια!!!!
καμια διευθυνση αμερικης για να κανω κ εκει κανα account?
thanks man
Παιδια δεν εχω παρει ποτε κατι απο το ps store αλλα σκεφτομαι να βαλω χρηματα να παρω.Αν αγορασω απο το Αμερικανικο account θα εχω καποιο προβλημα?Επισης αν παρω ενα pack για καποιο game απο εκει και το game ειναι ευρωπαικο θα ειναι ενταξει?Στο Αμερικανικο εχει τα διπλασια..Επισης με prepaid μπορω να βαλω χρηματα?
Όχι μην πάρεις dlc κλπ από το Αμερικάνικο αν το παιχνίδι είναι Ευρωπαϊκό γιατί δεν θα σου παίξει άσε που απ'ότι λένε (δεν το έχω δοκιμάσει) πλέον δεν μπορείς να αγοράσεις από το Αμερικάνικο παρά μόνο με psn card σε $.
Α,οκ!Καλα που ρωτησα!Με prepaid μπορεις να αγορασεις?Βαζεις τα χρηματα στο wallet και κανεις αγορα μετα?
καλησπερα παιδια και καλη χρονια σε ολους!θα ηθελα να κανω 2 ερωτησεις:1)γιατι δεν εχει στο ελληνικο playstation store αλλα και στο αμερικανικο καποια γνωστα παιχνιδια οπως το nba2k11?(ισως επειδη το συγκεκριμενο πουλαει ετσι και αλλιως και δεν τους συμφερει να το βαλουν στο store λογω μειωμενη τιμης?)2) εχω αγορασει κανονικα απο το ελληνικο store αλλα εφτιαξα και 2ο αμερικανικο λογαριασμο επειδη το us store εχει περισσοτερα παιχνιδια..ομως δεν μπορω να αγορασω με την ιδια καρτα(eurobank prepaid)..γιατι?(ισως δεν δεχετε ελληνικες καρτες οπως λεει ο παραπανω φιλος?)ευχαριστω εκ των προτερων!
PlayStation Store expected back online next Tuesday
Quote:
Sony has notified its developer and publisher partners that the PlayStation Store is scheduled to relaunch next Tuesday, May 24, according to a memo obtained by Gamasutra. In the message, PSN content manager Jack Osorno details plans to update the Store twice weekly -- on Tuesdays and Fridays -- for two weeks in order to speed up the release of content that's been delayed due to the outage.
Next Tuesday's update will include content originally scheduled to be released on April 26, while an update on Friday the 27th will bring releases previously planned for May 3. Updates on May 31 and June 3 will comprise the remaining content intended to be published throughout the rest of May. By the regularly scheduled June 7 update, the Store is expected to be up to date.
"If there are concerns, we are willing to consider adjusting the release date of your content on this schedule," Osorno notes. "Adjustments will be made on a case by case basis." (The memo does not address any other kind of adjustment that might be made to appease concerns.)
While the launch date for the "Customer Appreciation Program" wasn't noted (this was a memo to devs and pubs, remember?), the choice of two free games is expected to be made available "shortly after PlayStation Store is restored," for a limited time, according to an announcement earlier this week.
Ελεος...τη μερα που γραφω
paidia pote 8a gyrisei to pss?(ps store)
Στο δρομο ειναι... εχουν πει μεχρι τις 31 Μαιου. Για σημερα το περιμενα αλλα δεν το βλεπω γιατι δεν εχω δει καποια επισημη ανακοινωση. Μεχρι την αλλη Παρασκευη, 31 θα εχει ερθει.
euxaristw ek va8o0s kardias
Τιποτα, να σε καλα φιλε παναθηναικε. Υπομονη λιγο ακομα...
Λεφτα να βγαζουμε ωστε να μπορουμε να αγοραζουμε :)
Αν και με το welcome back οτι πρεπει θα ειναι τα δωρεαν παιχνιδια και ο ενας μηνας plus.
Φανταζομαι οτι εκτος απο το welcome back το PS Store θα ειναι εντελως αναννεομενο μετα απο τον τοοοσο καιρο που ειναι κατω, με ολοκαινουργια παιχνιδια, αλλα και DLC's. Ανυπομωνω να δω τι αλλο καινουργιο θα εχουν βαλει.
να ρωτησω, μεχρι ποσους φιλους μπορω να εχω στη friend list μου?
εχς βαλει 16 και δεν μαφηνει να βαλω αλλους.
αυτο δεν το σκεφτικα οτι μπορει να παιζει.