Υπαρχει δυνατοτητα να κατεβαζω παιχνιδια (και αν γινεται να επιλεξω 2,3 μαζι) και να συνεχιζουν να παιζουν τα παιδια?
Γιατι τωρα πρεπει το βραδυ να το αφηνω ανοιχτο συνεχεια για να κατεβασει!:a057:
ευχαριστω για την απαντηση σου!
Printable View
Ότι μπορείς μπορείς αλλά εγώ έχω μια άλλη απορία (δεν ρωτάω εσένα γιατί μάλλον δεν θα το γνωρίζεις μια και μπήκες τώρα στο club).....γιατί πολλές φορές ενώ έχω κάνει pause για να δω πόσο έχει κατέβει δείχνει σταματημένο και γράφει "pending" αντί "downloading" και πολλές φορές εκεί που παίζω μου δείχνει ότι κατέβηκε αυτό που είχα βάλει να κατεβαίνει;;;;....offtopic αλλά μια και το έφερε η κουβέντα είπα να ρωτήσω.
Pending γίνετε νομίζω οταν το παιχνιδι εχει on line συνδεση
Θα το τσεκάρω.....thanx.;)
Ναι αλλα πως γινεται να κατεβαζει και να το παω στο κεντρικο μενου και να ξεκινησω ενα παιχνιδι..
Και μια of toppic ερωτησει: Πρεπει να ειναι ανοιχτο το ps3 για να φορτιζουν τα χειρηστηρια,γιατι δεν λεει να ειναι ανοιχτο συνεχεια για αυτον τον λογο.
Sorry για μια ασχετη ερωτησει
Ναι πρεπει να ειναι ανοιχτο,αλλιως στον υπολογιστή ,οταν βαζεις να κατεβει κατι,εισαι κανονικα στο menu του ps3,δν χρειάζεται να βγεις απο πουθενα,δοκιμασε να κατεβασεις κατι κ θα καταλαβεις
Όταν το βάλεις να κατεβαίνει κάτω θα σου εμφανίσει σαν επιλογή το αν θες να κατεβαίνει στο background το επιλέγεις βγαίνεις από το store και κάνεις ότι θες.
Ναι μόνο με ανοιχτό φορτίζουν αλλά να ξέρεις μπορείς να τα βάζεις και στο pc όπου υπάρχει usb δηλαδή.
Τελικά δεν παίζει ρόλο πως παίζεις (on ή offline) αλλά τι παίζεις (μικρό όπως ένα psn παιχνίδι ή μεγάλο όπως το Killzone).
Στο Killzone 3 μου έκανε pending στο single ενώ στο Tomb Raider Underworld κατέβαζε κανονικά οπότε έχει να κάνει με το πόσο "τραβάει" το παιχνίδι που παίζεις την ώρα που κάνεις και download μαζί.
Κάποια παιχνίδια και κυρίως αυτά που υποστηρίζουν online λειτουργίες συνήθως σταματάνε τα background downloads και τα βάζουν σε αναμονή (pending) μέχρι να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί τους. Κάποια άλλα ακόμη και όταν δεν έχουν online, υποχρεώνουν το μηχάνημα να σταματήσει τα downloads κυρίως επειδή κάνουν χρήση του σκληρού δίσκου (cache κλπ) οπότε τα downloads επειδή επιφορτίζουν με επιπλέον εργασία το μηχάνημα και το καθυστερούν. Συνήθως κάποια από αυτά μπορείς να τα ξεγελάσεις όταν αφού ξεκινήσεις το download κάνεις sign out από το PSN ή αλλάξεις λογαριασμό id (αφού συνεχίζει το background download και από άλλα accounts). Όταν έχεις downloads εμφανίζεται ένα εικονίδιο σαν βελάκι στο Network (download manager) εκεί μπορείτε να αλλάξετε και την σειρά που θα κατέβουν (αν έχεις κάποια μικρά, κάνεις παύση προσωρινά κάποιο μεγάλο που προηγείται μέχρι να ολοκληρωθούν αυτά).
http://manuals.playstation.net/docum...ackground.html
Παιδες τα παιχνιδια που δινουν δωρεαν καθε μηνα για τα μελη (αν δεν κανω λαθος) στελνουν καποιο μηνυμα,email , σαν ενημερωσει η πρεπει να ξαχνουμε εμεις ?
Τα βρίσκεις με το εβδομαδιαίο update για το οποίο μπορείς σε κάποιο site να δεις τι θα μπει μερικές ώρες πριν μπει τώρα αν είναι κάτι extra όπως πχ μια beta μόνο για τους plus γι'αυτό μπορεί να σου έρθει κάποιο e-mail αλλιώς μπαίνε στο forum για να μαθαίνεις.:)
Battle Fantasia (Free)
Fatal Inertia (Free)
Hamsterball (Free)
Mahjong Tales: Ancient Wisdom (Free)
Supersonic Acrobatic Rocket Powered Battle Cars (Free)
Far Cry 2 (Free)
:f045::f045::f045:
Μας τρέλανε αυτή τη βδομάδα το plus.
Blame πουρέιτζερ.
http://playstationlifestyle.net/2012...nch-is-here/4/
Ναι στο Αμερικάνικο αλλά ελπίζω και στο Ευρωπαϊκό να δώσουν τα ίδια.
Καλυσπέρα σε όλους !!!
Καινούργιος στο forum! :a057:
Έχω 2 accounts, ενα ελληνικό και ένα αμερικάνικο. Στο ελληνικό έχω ενεργοποιούμενο τo playstation plus, το αμερικανικό το έχω μόνο για να κατεβάζω demos. Όταν λήξη η συνδρομή μου στο ps+ ότι έχω κατεβάσει free από το Ps+ θα σταματήσουν να λειτουργούν μέχρι να κάνω ανανέωση. Επειδή παρατηρώ ότι στο αμερικάνικο Ps+ έχει μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά και οι τιμές λόγω ισοτιμίας είναι φτηνότερες, σκεφτόμουν να κάνω λογαριασμό Ps+ εκεί και έχω μερικές ερωτήσεις
Άμα κάνω συνδρομή στο αμερικάνικο ps+ , ότι έχω ήδη κατεβάσει από το ελληνικό ps+ account θα συνεχίσουν να λειτουργούν? (θα γίνουν extent για όσο διάστημα διαρκεί η συνδρομή μου στο αμερικάνικο ps+) ?
Θα μπορώ να χρησιμοποιώ το αμερικάνικο account μόνο για να κατεβάζω, και στην συνέχεια ΜΟΝΟ το ελληνικό για να παίζω τα ps+ παιχνίδια που έχω κατεβάσει από το αμερικάνικο account? (βασικά θέλω να χρησιμοποιώ το ελληνικό account για τα thropies) ?
Με ελληνική πιστωτική κάρτα θα μπορώ να κάνω αγορές από το αμερικάνικο store, ή κάνει έλεγχο την (προφανώς fake) αμερικάνικη διεύθυνση που έχω δηλώσει και δεν δέχεται η πιστωτική την συναλλαγή? (διάβασα στο "Ότι χρειάζεται να ξέρετε για το Playstation Store!" topic οτι γίνετε απλά ρωτάω μήπως έχει αλλάξει κάτι και δεν ισχύει πλέον)
Εάν έχω σαν default account τον ελληνικό κάθε φορά που ανοίγω το playstation, το αυτόματο download και η αυτόματη αποθήκευση των saves στο online space θα γίνετε από τον αμερικάνικο account αυτόματα?
Κάποιος άλλος εδώ στο forum που έχει δοκιμάσει το ίδιο να μου πει τις εντυπώσεις του?
Ευχαριστώ πολύ !
Καλησπέρα και καλώς ήρθες.
Όχι βέβαια αφού πας σε άλλο plus (αμερικάνικο).
Ναι το μόνο που δεν μπορείς να παίξεις αν δεν είσαι στο ίδιο account είναι οι trial εκδόσεις των παιχνιδιών και βέβαια τα dlc αν δεν είναι αμερικάνικο το παιχνίδι που έχεις.
Για τα άλλα δεν είμαι σίγουρος γι'αυτό δεν σου απαντώ.
Για να σας λυθουν ορισμενες αποριες παρτε μια official απαντηση
http://community.eu.playstation.com/.../td-p/14724573
συνήθως έτσι είναι...
να μην πούμε για την τιμολογιακή πολιτική μεταξύ ΗΠΑ-Ευρώπης...
GTA4 Complete Edition στις ΗΠΑ 28$ ή αλλιώς 21€...στην Ευρώπη 28€..!
αυτό το κάνει γενικότερα η Sony όπως και άλλες εταιρίες (Apple etc.)...
π.χ. Sony PS3 στις ΗΠΑ 299$ ή αλλιώς 227€...στην Ευρώπη 299€..!
αυτά είναι...