Σε ευχαριστώ antoniss για τις οδηγίες !!!!
Μόλις τελειώσει "ΤΟ ΝΗΣΙ" (αδυναμία της γυναίκας!!! ) θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω....
Printable View
Σε ευχαριστώ antoniss για τις οδηγίες !!!!
Μόλις τελειώσει "ΤΟ ΝΗΣΙ" (αδυναμία της γυναίκας!!! ) θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω....
Δουλέψανεεεεεεεεεεεεε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ουαουυυυυυυυυυυυ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστώ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
καλα ρε παιδια δεν εχει Βαγγελη????
Κάποια νέα έκδοση στα ελληνικά δεν παίζει να βγει? Στα αγγλικά υπάρχει για movies/tv, sports, national geographic κλπ...
[quote=Panws;276593]ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!ΜΟΛΙΣ ΠΗΡΑ ΤΟ ΒUZZ..ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΠΑΩ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΩ ΤΑ BUZZERAKIA Μ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ....Μ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΓΛΩΣΣΑ...ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ...Μηπως πρεπει να κανω καποιο Update???Please οποιος ξερει ας βοηθησει....
ναι αμα δεν στο εβγαλε στην αρχη πρεπει να κανεις update
εμενα με την μια μου τα βρηκε τα ασυρματα εχεις αν ναι εχουν ενα κουμπακι διπλα που σπρώξτε το προς τα επανω και μετα πατα και ενα κουμπι που εχει στον ανταπτορα.και το sixaxis το χρησιμοποιείς μονο για να μπεις στο παιχνιδι απο το xmb και πουθενα αλλου. απλα το λεω :p
[quote=Panws;276610]Να πω εγώ κάτι που μπορεί να συμβαίνει χωρίς παρεξήγηση αλλά το είχε πάθει μία φίλη μου οπότε δεν το θεωρώ απίθανο. To USB receiver το έχεις συνδέσει στο PS3?
YΓ. Επίσης έχε υπόψην για το μέλλον οτι απαγορεύονται τα Caps στο forum.
Καλώς ήρθες πάντος φίλε!
sorry για τα Caps...Εχω κανει ολα τα παραπανω αλλα τιποτα...Φυσικα και εχω βαλει το Usb adapter αλλα τζιφος..και μου λεει οτι εχω κανει ολα τα update του PS3...Παντως μπορει να ειναι ελατωματικα τα χειριστηρια η το Usb adapter....
Μήπως έχεις την παλιά έκδοση των buzzers που χρειάζεται χειροκίνητο συγχρονισμό?? αν έχουν ένα κουμπάκι απο τα δεξια(η αριστερα δεν θυμάμαι) σημαίνει πως έχεις την παλιά έκδοση και πρέπει να τα συγχρονίσεις εσύ! Άν τα buzzers δεν έχουν τίποτα είναι η καινούρια και συγχρονίζοντε μόνα τους οπότε μάλλον είναι προβληματικά! Επίσης αν δεν το έχεις κάνει διάβασε όλο το thread μπας και βρείς κάποια άλλη λύση!
ναι εχει ενα κουμπακι δεξια που λεει Power kai lock...ξερεις μηπως πως μπορω να τα συχρονισω;;Sorry αν σας επριξα αλλα παλεβω απο το απογευμα..
Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί εγώ έχω την καινούρια! αλλά φαντάζομαι πως το γυρνάς στο power!! ψάξε και στο thread λογικά θα έχει υπάρξει παρόμοιο περιστατικό και θα βρείς την λύση
edit: δες εδώ http://www.ps3forums.gr/vb/showthread.php?t=5210&page=5 και το ποστ #93
Άν πάλι δεν μπορείς κοίτα και τις οδηγίες χρήσης
δεν χρειαζεται να ανατρεξεις τοσο πισω... μια σελιδα πριν και ποστ #280
Παιδια κατι ακυρο!Πριν λιγο καιρο αγορασα το παγκοσμιο και ολα οκ!
ομως δεν μπορω να μπω στο online mode...μεχρι σημερα που ελεγε οτι δεν μπορει να συνδεθει στο psn και ξαφνικα σημερα που εβγαλε οτι πρεπει να κανω αναβαθμιση!
κανω την αναβαθμιση και οταν παω να μπω online Μου γραφει οτι οι servers του buzz δεν ειναι διαθεσιμοι!!!
τι να κανω??και κατι τελευταιο...Βρισκεις Online αλλους παικτες η ειναι δυσκολο να πετυχεις??
ευχαριστω εκ των πρωτερων
οκ παιδια το ελυσα το θεμα!κατι αλλο!πως μπορεις να δημοσιευεις οτι επαιξες στο facebook?
πηγα στο Psn account Μου κια εβαλα τα στοιχεια του προφιλ μου στο fb αλλα δεν γινεται τιποτα!δεν μου βγαζει την επιλογη στο μενου του buzz ωστε να κανω δημοσιευση στο fb
τι να κανω?
εχεις βαλει στην κονσολα να δημοσιευονται τα τροπαια στο φεις ;
ναι ολα τα εχω βαλει on!
αλλα δεν μου βγαζει την επιλογη οταν τελειωνω το παιχνιδι να τα δημοσιευω
Τα τρόπαια αν έχεις βάλει τα στοιχεία σου και έχεις επιλέξει στα settings να δημοσιεύονται, δημοσιεύονται αυτόματα.
Αν θες όμως να δημοσιεύσεις και τα results συγκεκριμένου παιχνιδιού δυστηχώς ατύχησες καθώς η Ελληνική έκδοση δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα... Ωραία πράγματα ε; :(
Οχι παιδια δεν δημοσιευεται τιποτα!Και βασικα στο μενου του μπαζ δεν εχει να δεις τα τροπαια σου!!!
πως τα βλεπεις???
Επιστρέφω και εγώ με νέα απορία :)
Βλέπω πως από ebay βρίσκεις buzzers ενσύρματα για ps2 με λιγότερα από 10 ευρώ. Επειδή θα ήθελα να τα κάνω 8 τα buzzer μου, είναι 100% συμβατά με το ps3 ή άδικα χαίρομαι? Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις.