Ωραία ερώτηση.Λοιπόν, υπάρχουν διάφοροι τρόποι.Ας πούμε οτι είσαι ο target μου, έχεις τον doctor και εγώ τον executioner.
Περίπτωση Α:Δεν υπάρχουν άλλοι doctors τριγύρω, οπότε έρχομαι και σε σκοτώνω.
Περίπτωση Β: Υπάρχει άλλος ένας ή και περισσότεροι doctors εκεί, διαλέγω έναν στην τύχη, σκοτώνω τον npc και εσύ παίρνεις το lure bonus και έχεις έναν ασσασσίνο λιγότερο κατόπιν σου.Εμένα μου δίνει καινούργιο contract.
Περίπτωση Γ: Υπάρχει άλλος ένας ή και περισσότεροι doctors εκεί, είμαι κοντά σου και μέχρι να βρω ποιος είσαι εσύ με έχεις καταλάβει και πατάς το Ο, μου κάνεις stun και παίρνεις το αντίστοιχο bonus.
Περίπτωση Δ: Πας και ανακατεύεσαι με το πλήθος, όμως εγώ σε έχω δει την στιγμή που πας να κρυφτείς και έρχομαι και σε σκοτώνω.
Περίπτωση Ε: Είσαι ανάμεσα από 4 γιατρούς.Αν δεις το screenshot που έχω ανεβάσει έχω την ability morph.Αυτό μετατρέπει τους κοντινούς npcs στην δικιά σου αμφίεση.Έρχομαι κοντά στο group που είσαι, πατάω το morph και όλοι γίνονται executioners εκτός από εσένα.Σε σκοτώνω.Αν όμως έχεις για παράδειγμα την ability smoke bomb και προλάβεις να την πετάξεις με κοκκαλώνεις για λίγο (όπως στο sp) και πατάς το Ο για να μου κάνεις stun.
Περίπτωση ΣΤ: Είμαι σχετικά κοντά αλλά δεν ξέρω ποιος είσαι,Την ώρα εκείνη περνάει ο στόχος ο δικός σου.Κάνεις ένα τσακ και τον σκοτώνεις.Ε, έχω δει ποιος είσαι.
Όταν πεθαίνεις ενώ είσαι κρυμμένος το παιχνίδι σου λέει πως σε βρήκε ο pursuer σου.
To gameplay σου δίνει πολύ μεγάλη γκάμα κινήσεων και στρατηγικών ανάλογα με το στυλ που σου ταιριάζει και την περίσταση.
Edit: Το "έρχομαι και σε σκοτώνω", δεν είναι τόσο απλό αφού με κυνηγάνε και εμένα.Ξέρεις πόσες φορές με έχει κάνει το παιχνίδι να παραμιλάω?Είμαι μια ανάσα από τον στόχο- κλάσματα δευτερολέπτου και ενώ λέω "σ'έχω ρε φούστη" πετάγεται ένας κ*****ς από το πουθενά και με καθαρίζει!LOL!Ή το να κυνηγάει τον ίδιο στόχο και άλλος.Και ενώ είμαι δίπλα, μια ανάσα, προλαβαίνει και όχι μόνο τον σκοτώνει αλλά παίρνει και το bonus proacher επείδη μου τον έκλεψε ενώ ήμουν κοντά.