Hak, υποθετω για λιγο ακομα, αλλα για κοιτα και εδω μηπως σε βοηθησει περισσοτερο.
Printable View
Hak, υποθετω για λιγο ακομα, αλλα για κοιτα και εδω μηπως σε βοηθησει περισσοτερο.
Εφόσον είναι στον μήνα, μπορείς να σταματήσεις ή να δίνεις για καμιά δεκαριά μέρες ενδιάμεσα από τα γεύματα.
Οι γατοτροφές της Λίλας:
Orijen: Η μεγαλύτερη περιεκτικότητα σε κρέας, αποκλειστικά φρέσκου και όχι κατεψυγμένου.Κατά την γνώμη μου, η καλύτερη γατοτροφή.Το μείον της είναι η έλλειψη ποικιλίας και εξειδικευμένων τροφών.
Royal Canin: Ό,τι καλύτερο για το γαστρεντερικό των φίλων μας με πολύ μεγάλη ποικιλία.Το πρώτο συστατικό είναι κρέας
Science Plan: Λύση για κάθε ιδιαιτερότητα που τυχόν μπορεί να έχουν οι φίλοι μας.Η επίδρασή της φαίνεται στο τρίχωμα: Βελούδο που λάμπει!
Ο συνδιασμός των παραπάνω γατοτροφών αποτελεί εγγύηση.
Νίκο, την ωρα που διάβαζα το post, σε φανταζόμουν να κρατάς στο χέρι τις τροφές και να τις παρουσιάσεις με πάθος πωλητή!!!!! LOLOLOLOLOLOLOLOLOL!!!!!!!
Ήρα (Φεβρουάριος 2005 - Ιούνιος 2012)
http://farm5.staticflickr.com/4149/5...4bb6725f_m.jpg
Hra by litanies, on Flickr
Το σκυλί το έβλεπα τα καλοκαίρια για 1-2 εβδομάδες, λόγο δουλειάς και επειδή η μάνα μου μένει Κρήτη και εγώ Πάτρα.
Πέρσι το καλοκαίρι, λόγο ανεργίας, έκατσα όλο το καλοκαίρι κάτω. Οπότε και δεθήκαμε. Το καλοκαίρι, γέννησε και 3 σκυλάκια τα οποία δόθηκαν σε οικογένειες. Ο χειμώνας με βρίσκει στην Πάτρα και αυτό το καλοκαίρι για άλλη μια φορά στη Κρήτη.
Την βρήκα και πάλι να έχει γεννήσει 2 σκυλάκια αυτή την φορά. Συνολικά είχε κάνει 3 ή 4 γέννες όποτε και αποφασίστηκε μετά την λοχεία να γίνει στείρωση. Η στείρωση έγινε το σκυλί δεν ξύπνησε ξανά.
Λυπάμαι πραγματικα!!!!!
Εγω που ειμαι ασχετος απο ζωα γενικα να ρωτησω: τι μαλακια παιχτηκε και δεν ξυπνησε το σκυλι ποτε;
Μαλακας ο κτηνιατρος;
Τι μπορει να παει στραβα;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Αυτο ειναι το θετικό της υπόθεσης.
Μη στεναχωριεσε Αντωνη.
Παντως δε θα επρεπε να δει το σκυλι ο κτηνιατρος πριν το ναρκωσει, εαν εχει κατι;
Τι ετσι παμε να του βαρεσουμε ενεση;
Sent from my iPhone using Tapatalk
μα ο ίδιος της είχε δώσει μια αγωγή με χάπια επειδή έχανε αίμα...
το ήξερε το πρόβλημα αλλά είπε ότι αφού μετά την αγωγή σταμάτησε να χάνει αίμα είμαστε εντάξει...
εδώ σ ανθρώπους γίνονται τέτοια πράγματα δεν θα γίνονται και στα ζωάκια?
PS: last photo of her:
http://farm8.staticflickr.com/7239/7...34f935fc_m.jpg
Ira by litanies, on Flickr
Δίπλα μας μένουν μόνιμα ένα ζευγάρι Άγγλων εδώ και δυο χρόνια και μόλις το μάθανε μας έφεραν λουλούδια....
http://farm8.staticflickr.com/7084/7...6f8a5738_m.jpg
Dog House by litanies, on Flickr
Σα δε ντρεπονται οι απολιτιστοι Αγγλοι,να σου φερουν και λουλουδια...
Χαθηκε να ειχες γειτονα καναν απογονο της αριας φυλης να σου κανει το βιο αβιωτο επειδη εχεις ενα σκυλο?Να παραπονιεται επειδη γαυγιζει ο σκυλος και δεν τον αφηνει να κοιμηθει?Να παραπονιεται γιατι ο σκυλος κανει την αναγκη του και μυριζει?Και στο τελος να χαιρεται γιατι βρηκε την ησυχια του?
Πραγματικα υπεροχη κινηση των γειτονων σου...faith in humanity restored... just a little bit... και φυσικα συλληπητηρια για την σκυλιτσα... :(
μα όταν βλέπεις ότι κάθονται και ξεδιαλέγουν τα σκουπίδια έτσι ώστε να πετάξουν σε μπλε κάδο ανακύκλωσης αυτά που είναι για εκεί και περπατάνε 10 λεπτά για τον πιο κοντινό,μπλε, κάδο...όταν πάνε κάθε χρόνο και καθαρίζουν μαζί με άλλους κατοίκους την θάλασσα όταν οι ίδιοι δεν κάνουν μπάνιο...
μαθαίνουν ελληνικά και ειδικά για την σκύλα την αγαπούσαν, της έφερναν παιχνίδια, πλαστικά κόκαλα κλπ κλπ
την ημέρα που το μάθανε, επειδή βλέπανε την μάνα μου να κλαίει, και επειδή ήθελαν να τις πουν πολλά, μου τα λέγανε εμένα και τα μετέφραζα γιατί θέλανε να καταλάβει η μάνα μου ακριβώς τι ήθελαν να της πουν μιας και τα ελληνικά τους είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο, όχι ότι δεν μπορείς να συνεννοηθείς μαζί τους και στα ελληνικά :)
Ολα βαινουν καλως με το γατι, το πηγα και κτηνιατρο την Τριτη και μου ειπε μερικα πραγματα. Κατ' αρχας εκανα μ@λακια που του εδινα γαλα σε σκονη (ειχατε δικιο all along, αυτος ο βλακας στο pet shop μου ελεγε ο,τιναναι), του πηρα κονσερβα και του δινω γυρω στα 50 γραμμαρια τη μερα, ετσι μου ειπε η γιατρος (btw μου φαινεται λυσσαει της πεινας ρε παιδια και θελει εξτρα), για εμβολια ειναι νωρις ακομα μου ειπε, σε 2 βδομαδες περιπου θα κανει. Μονο το αντιπαρασιτικο μου εδωσε να του δινω μια φορα τη βδομαδα. Σταματησε εντελως να κανει φασαρια το βραδυ, ο,τι κανω κανει βασικα. Καθομαι και διαβαζω? Καθεται κι αυτο πανω μου ησυχο. Κοιμαμαι? Κι αυτο το ιδιο.
Το μοναδικο προβλημα ειναι οτι δεν τα κανει στο χαλικακι του και μου τα κανει εξω ρε γαμωτο, ακολουθησα τη συμβουλη του Desmond στην πισω σελιδα αλλα τζιφος, νομιζει οτι η πορτα ειναι χεστρα :hysterical:
Και κατι τελευταιο που μου εχει κανει εντυπωση, νερο ρε παιδες πινει απο ελαχιστο μεχρι καθολου. Ειναι φυσιολογικο αυτο? Του το αλλαζω καθε μερα και βλεπω την σταθμη σχεδον στα ιδια, wtf?
Μην τρελαίνεσαι.Με το που τα κάνει, το πιάνεις αυστηρά απο τον σβέρκο και το αυτί με την μουσούδα χαμηλά και το βάζεις κατευθείαν στην αμμολεκάνη.Μια δυο τρεις, που θα πάει?Ακόμα καλύτερα αν το προλάβεις να το βάλεις όταν είναι έτοιμο μέσα στην αμμολεκάνη.
Οι γάτες στην φύση το περισσότερο νερό το προσλαμβάνουν μέσω της τροφής τους.Δυστυχώς οι κροκέτες έχουν πολύ μικρό ποσοστό νερού.Επίσης είναι και λίγο περίεργες.Δεν θέλουν το νερό πολύ κοντά με το φαϊ τους.Η δικιά μου θέλει να της το αλλάζω 4-5 φορές την ημέρα γιατί της βρωμάει το χλώριο.Επίσης δεν πίνει από κεραμικό ή γυάλινο μπωλάκι, αλλά μόνο από ανοξείδωτο.Α, και πίνει συνήθως με το πόδι και όχι με το στόμα!Θα την βρεις την φόρμουλα, μην ανησυχείς.
Όσο προχωρά η ζωη μαζι με το γατακι, θα δεις ότι "συνδέεται" μαζι σου και προσαρμόζει την καθημερινοτητα του στη δικη σου και vice versa. Όταν θα περάσει λίγος καιρός ακόμα, δε θα πιστεύεις το πόσο θα έχετε συνδεθεί. Τώρα...
Για το ότι δεν τα κάνει στην άμμο, δε ξέρω να σου πω κάτι, θα δω, όμως, τι μπορω να μάθω. Προσωρινά, κανε -αν δεν το έχεις κάνει ακόμα- αυτο που σου είπα. Πάρε το χέρι του και καντο να σκάψει την άμμο. Οι γατες, όταν γεννιούνται τα μωρά τους, αναλαμβάνουν να τα κοινωνικοποιησουν τους πρώτους 2-3 μήνες. Ένα απο αυτα που τους μαθαίνουν, ειναι και το όλο θέμα με την άμμο. Στη δικη σου περίπτωση δεν έγινε έτσι και γι'αυτο έχεις αυτο το θέμα. Όμως, όταν το δεις κάποια στιγμη να ειναι έτοιμο να "κερασει", βάλτο γρήγορα στη λεκάνη και ασε να δεις τι θα κάνει. Θεωρώ πως αν τα κάνει εκει μέσα, μετα θα τα σκεπάσει κιόλας. Οι γατες ειναι ΠΟΛΥ καθαρά ζώα και δεν ανέχονται άσχημες οσμές, ακόμα κι αν αυτές προέρχονται απο τις ίδιες. Μια, δυο, τρεις, θα το μάθει. Trust me on this one.
Για το φαΐ τώρα... Εγώ τον δικο μου τον είχα πάρει όταν ήταν 2μιση μηνών και πάντα είχα φαγητο στο μπολακι του. Οποτε ήθελε πηγαινε και έτρωγε. Ο κτηνιατρος δε μου είχε μιλήσει ποτε για προγραμμα στο φαγητο.
Για το νερο, προσπάθησε να του το αλλάζεις περισσότερο απο μια φορα τη μέρα. Επαναλαμβάνω, οι γατες δεν ανέχονται οτιδήποτε βρωμικο.
Thanks guys, το ακαταπαυστο χεσιμο εν τω μεταξυ συνεχιζεται :a050: