Απο amazon.co.uk το LBP μου ήρθε σε 3 εργάσιμες με τελική τιμή 56€.
Απο amazon.co.uk το LBP μου ήρθε σε 3 εργάσιμες με τελική τιμή 56€.
to motor2 mou irthe simera apo game , ekane arivos 3 ergasimes apo tin paraskeyi to mesimeri , pou egine dispatched i paragelia ,taxitatoi kai me poli kali siskeyasia kai extra katalogo paixnidion
Timi den mas eipes?
38 λίρες (49 ευρώ) χωρίς voucher, 35 (45 ευρώ) με voucher αν δεν κάνω λάθος...
34,99 + 2,90 royal mail = 37,90 Λιρες
46,71 χρεωσαν τελικα στη καρτα , το πακετο ηταν πληρες ,με 2 διαφημιστικους τιμοκαταλογους ,καλη συσκευασια και την κλασιικη αποδειξη με καρτα επιστροφης αν υπηρχε προβλημα , παντως αξιζει το κοπο να επιλεγεις μαγαζι με καλες αποστολες και να εχεις στη πορτα σου γρηγορα το παιχνιδι , το Blah νομιζω εχει μια λιρα φτηνοτερη στα εξοδα ταχυδρομειου , θα το δοκιμασω και αυτο ακουσα καλα λογια
A έπεσε η λιρα στα 1,23 (απο 1,28) ευρώ. Πολύ ωραία! :D
perimenoyme isotimia.....makari...!!!!!!!!!!!!!!
Στο xe.com βγάζει την ισοτιμία ακόμα χαμηλότερα, στα 1.19563
Edit: Είναι live τιμές έτσι; Τι ώρα βγαίνει η ισοτιμία;
το game.co.uk εχει μεταφορικα ?
Και εγώ όπως και άλλα παιδιά από εδώ μέσα, το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Υποτίθεται το play το έχει στείλει εδώ και 10 μέρες, αλλά ακόμα δεν το έχει πάρει κανεις. Μας δουλεύουν ομαδικώς μου φαίνεται....
Η στρατηγική του Play είναι πρώτα να εξυπηρετεί τις προπαραγγελίες που είναι μέσα στο όρια του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά τις παραγγελίες της χώρας, και μετά τις προ-παραγγελίες των υπολοίπων χωρών, πόσο μάλλον της Ελλάδας.
Χαρακτηριστικά, είχα θυμάμαι παραγγείλει το Forza Motorosport 2 στις 6 Ιουνίου (κυκλοφορύσε στις 8) και έλαβα το δέμα δυόμιση εβδομάδες μετά (και μες τον Ιούλη, με 40 βαθμούς Κελσίου εγώ να παλεύω με εγώνες 60+ γύρων :D )
Ki ego pou peira to MGS4 mou irthe meta apo 14 meres!!!!!!!
Opote mi frikareis!! :)
Δεν φρικάρω απλά είναι κοροιδία απο μεριάς του play. Αφήστε που σήμερα έριξε την τιμή του lbp και εμείς που το προπαραγγείλαμε, ΚΑΙ πληρώνουμε παραπάνω ΚΑΙ δεν το έχουμε πάρει στα χέρια μας ακόμα. Κομμένο το play από δω και πέρα, καναδάς και πάλι καναδάς...
εγω απο καναδα παραγγειλα το LBP και το Naruto , το ειχα εξω απο την πορτα μου σε 5 ακριβως μερες μαζι με το σαββατοκυριακο !
Αυτο που μου αρεσει στο site απο τον καναδα , ειναι η αμεση ενημερωση μεσω email ...
γιατι δεν φτιαχνετε ενα thread, να βαζουμε φωτο με τα κουστουμια που εχει ο καθενας μας δημιουργησει στο Suckboy του