Για κάποιον λόγο δεν ξετρελάθηκα με το The OA. Καλό αλλά μέχρι εκεί.
Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να έχω 5.1 στο netflix?
Printable View
Για κάποιον λόγο δεν ξετρελάθηκα με το The OA. Καλό αλλά μέχρι εκεί.
Πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση για να έχω 5.1 στο netflix?
Eιναι απο την σεναριογραφο και πρωταγωνιστρια του Αnother Earth και επισης σεναριογραφο και πρωταγωνιστρια του The OA. Εχει πολυ συγκεκριμενο τροπο γραφης η συγκεκριμενη κοπελα σε ολα της τα εργα (στα οποια και παιζει) και παντα ολα στο τελος παροτι κλεινουν την ιστορια την οποια σου ειπαν, σου αφηνουν χωρο να την ερμηνευσεις οπως εσυ νομιζεις. Προσωπικα μου αρεσει πολυ η δουλεια της, και αν σας αρεσε το The OA και το Another Earth, προτεινω να δειτε και αλλες δουλειες της συγκεκριμενης.
Οσο για την θεωρια μου για το τελος:
Spoiler!
Φυσικα ειναι ξεκαθαρο οτι ο καθενας ερμηνευει το τελος οπως θελει , το ιδιο εχει δηλωσει κ η ιδια σε συνεντευξη της. Σου γραφω τη δικη μου αποψη οχι για να σε πεισω μιας κ στην αρχη πιστευα το ιδιο ακριβως με σενα απλα το ξαναειδα , το εψαξα και κατεληξα στα εξης:
Spoiler!
Έχω αρχίσει και δεν βρίσκω value στο Netflix, είναι καιρός τώρα που μπαίνω να βρω κάτι να δω, κ καταλήγω να το κλείνω μετά από λίγο και να πηγαίνω να βλέπω καμιά κατεβασμένη ταινία/σειρά. Ελλάδα απ ότι έχω καταλάβει είμαστε λίγο ριγμένοι απο περιεχόμενο ?
??? Ριγμενοι ειμαστε σε σχεση με Αμερικη , αλλα οτι δεν βρισκεις το βλεπω περιεργο εκτος αν βλεπεις ολη μερα Netflix και τα ειδες ολα. Ειδικα στις σειρες εχει απειρες καλες
Το ιδανικό πράγμα που έχει το netflix είναι οτι σου δείνει πολλές επιλογές σε πράγματα που δεν ήξερες καν οτι είναι καλά/αξίζουν.
Αν ψάχνεις μόνο συγκεκριμένα πράγματα τότε ναι δεν έχει κάτι να δεις. Αλλά υπάρχει πάρα πολύ υλικό με αξιόλογες ταινίες/σειρές που πιθανόν να μην γνωρίζεις καν!
Ναι η αλήθεια είναι όταν το έβαλα είδα κατι ωραία documentaries, και ταινίες κλπ. απλά τώρα έχω πάθει αυτό που λέω παραπάνω, μπαίνω και βγαίνω...
Εγώ, έχω άλλο πρόβλημα. Δεν προλαβαίνω να δω αυτά που βρίσκω στο Netflix. :P
Από ταινίες η αλήθεια είναι πως δεν ασχολούμαι, αλλά από σειρές έχει πολύ ενδιαφέρον υλικό και έχω αρκετές στη watchlist. Χρόνο να βρω θέλω μόνο :P
Βαζουν υποτιτλους γενικοτερα στις ταινιες/σειρες ή εχει παγώσει το πράγμα;
εγώ ότι βλέπω με αγγλικούς είναι
Ολο και κατι βαζει . Η γυναικα μου ξεκινησε το The 100 και ειχε κανονικα ελληνικους. Αλλα και αυτη τωρα πια -ενω ηταν αρνητικη- βλεπει χωρις προβλημα με αγγλικους.
Ειλικρινά δε μπορώ να αντιληφθώ όσους λένε οτι δεν έχει υλικό το Netflix.... Προσωπικά δεν προλαβαίνω να δω όσα έχει.
Btw, δοκιμάστε "Santa Clarita Diet" και "Riverdale". Πολύ καλα και τα δυο!!!!
Αντε μπας και βαλουν ελληνικα και κανω και εγω συνδρομη. Δεν ειναι και τοσο καλα τα αγγλικα μου για να πω οτι τα καταλαβαινω και ολα μια χαρα.
6 παιδικες ταινιες με ελληνικο audio (Polar Express και The Ant Bully οι γνωστες) και περιπου 238 αρχεια (σειρες και ταινιες) με ελληνικους υποτιτλους.
Βάλανε το American Crime Story: The People v. O.J. Simpson
Δεν έχει ελληνικά αλλά όποιοι δεν το έχετε δει, δείτε το.