Aν τα καταφερα να ανεβάσω φωτογραφία, να ΄μια κι εγω!
[IMG]http://s18.postimg.org/hfw5nqosl/image.jpg[/IMG]
Printable View
Aν τα καταφερα να ανεβάσω φωτογραφία, να ΄μια κι εγω!
[IMG]http://s18.postimg.org/hfw5nqosl/image.jpg[/IMG]
Καλησπέρα!
Η ώρα της παρουσίασης και του δικού μας logo έφτασε...
Η ονομασία της ομάδας λίγο τροποποιείται... και γίνεται:
HP hooligaNS
http://i1332.photobucket.com/albums/...o.jpg~original
:k020::k020::k020:
Εμείς πως θα κάνουμε logo με εσάς τους techno freaksπου έχουμε μπλέξει..;
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλησπερα!
Ευχομαι σε ολους καλη επιτυχια στο νεο πρωταθλημα! Σιγουρα θα παρακολουθω ολα τα αποτελεσματα των αγωνων!!!
Ποτε αρχιζετε?
Attachment 4152
... ενα στα πολυ γρηγορα και απο την ομαδα μας ...
Γιωργο ριξε μια ματια εδω Attachment 4153
... αν και δεν νομιζω οτι θα κανω και τιποτα σπουδαιο ... δοκιμασε και συ και πες ... (δεν μπορεσα να το στειλω σε μηνυμα , οποτε sorry παιδες...)
epp kalhmera sas! ti wraia logo einai auta??
kalhmera
Γειά σου ρε Γιωργάρα με τα logo σου!!! Γαμάτο!!! Πολύ με άρεσε.
Καλό και το setup του Praiano, ο Laurent πάντα κάνει συντηρητικά στησίματα που ταιριάζουν στην οδήγησή μου, συνήθως... Δεν το δοκίμασα ακόμα, ελπίζω σύντομα.
Δεν είναι εντελώς μ@7@&!@ αυτή η παπαριά που κάνανε με τα κάμπερ, BTW?
Και λίγα λες περί κάμπερ, Γιώργο!
Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
gt re paidia ti egine me ta kamper??
Αυξάνοντας τη γωνία κάμπερ σε οποιοδήποτε άξονα χάνεις πρόφυση! Σε αγωνιστικά σύγχρονα αυτοκίνητα δύσκολο να υπάρχει μηδενική γωνία κάμπερ, τουλάχιστον όχι σε αυτά που στρίβουν...
Αφου δεν μπορω να προπονηθω αυτες τις μερες ειπα να ασχοληθω με....
Attachment 4161
5 ομαδες εχουν φτιαξει logo.Αν κανουν και πι υπολοιπες 3 θα τα βαλουμε ολα μαζι στο πρωτο ποστ.Μπραβο Γιαννη.Πολυ ωραιο
Sent from my iPhone using Tapatalk
Κι αν κάνετε και την καλή, και βγάλετε μια φωτογραφία το αυτοκίνητό σας μαζί με τον οδηγό, στο φωτογραφικό ταξίδι, τη στέλνετε εδώ: nmn.racing.federation@gmail.com.
Αν στείλετε όλοι, θα προστεθούν και αυτές στα συγκεντρωτικά...!!
Το δικό μας logo θα αποσυρθεί, θα βελτιωθεί και θα επανέλθει στο πλέον αρμόζον ύφος!
Γκρρρρρρρρρ! :weights:
Καλησπέρα! :)
Διορθώθηκε η διεύθυνση email στο πιο πάνω post, και μπήκε η καινούρια: nmn.racing.federation@gmail.com.
Σ' αυτο λοιπόν το mail μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας.
Γενικώς, σε αυτό το mail μπορείτε να στέλνετε ότι άλλο αφορά τη διοργάνωση!! :a020:
Επίσης, το καλεντάρι είναι ενημερωμένο σχετικά με τις λεπτομέρειες του 1ου αγώνα!!!
Σύντομα θα ολοκληρωθεί με τις λεπτομέρειες όλου του προγράμματος!!
καλησπερα παιδια επιτελους αγορασα και εγω το gt6 η καινουρια μου id xristos_L_B_F κανε καποιος add γιατι δεν τα πολυ καταφερνω.Αν καποιος αποσυρθει δηλωνω συμετοχη αλλιως θα μπαινω να σας βλεπω εν ωρα δρασεις
Τα πιτ στοπς στο silverstone θα εχουν πολυ ενδιαφερον, οι γυροι ειναι τοσοι που νομιζω οτι θα δουμε διαφορες στρατηγικες. :bike:
Αυτο που μου αρεσει περισσοτερο και εχω αγωνια ειναι οτι ακομα και με τον Πανο δεν εχουμε αποκαλυψει τις στρατηγικες μας ο ενας στον αλλο!!!