Μέσω Gaikai από το 2015, αν έχεις καλή γραμμή κοντά στους servers και πληρώνεις συνδρομή...
Ψηφιακά cross-buy (Flower, Flow) υπάρχουν ήδη για το PS4 πάντως.
Printable View
Ειναι πραγματικα τραγικο γιατι εχω περι τα 30 παιχνιδια και μαλιστα ακριβοπληρωμενα παιχνιδια τα οποια δεν μπορω να τα παιξω στο ps4... Με λυπει πολυ αυτο το γεγονος!
Το πούλησες το PS3; Δεν αξίζει IMHO... ειδικά λόγω PS+.
Οτι δεν θα έπαιζε παιχνίδια του PS3 ήταν γνωστό από καιρό και πλέον είναι λίγο πολύ στάνταρ και αναμενόμενο οι νέες κονσόλες να μην παίζουν τα παιχνίδια της προηγούμενης. Γι' αυτό το λόγο έχω κρατήσει (σχεδόν) όλες τις παλιές κονσόλες μου από το Mega Drive μέχρι σήμερα!
Αν υποστηριζε BC πως θα πουλουσε ψηφιακα παιχνιδια προηγουμενης γενιας η GAIKAI?
καλά δεν είναι έτσι κιόλας. Emulate τον CELL δεν τον κάνεις έτσι εύκολα (λέγε με hardware του PS4)........μην σου πω "ούτε καν".
ε, βάλε και το γεγονός πως το PS3 είχε GPU από nVIDIA, ενώ το PS4 έχει AMD/ATI........ε, αρχίζει και φαίνεται το "γιατί" δεν γινόταν -πέραν των τεχνικής αδυναμίας- να έχουμε backwards compatibility. Η nVIDIA δεν δίνει το δικαίωμα στην Sony να γίνει emulate το τσιπάκι της, ιδιαίτερα τώρα που το PS4 φοράει AMD/ATI cpu + gpu.
ήταν που ήταν στραβό το κλήμα (CELL = τρελός υπερυπολογιστής για να το κάνει emulate) το έφαγε και ο γάιδαρος (η nVIDIA δεν δίνει δικαιώματα).
βασικά, ήταν κάτι αναμενόμενο (το ότι δεν θα έχουμε BC) αρκετό καιρό πριν φτάσει το PS4 στα χέρια μας. Με το που διέρρευσαν τα πρώτα specs πριν 2 χρόνια περίπου, όσοι γνωρίζαμε λίγο τα τεχνικά, καταλάβαμε "bye bye BC" για πάντα.
και για gaikai, δεν κρατώ την ανάσα μου...........άλλωστε και η Σονυ έχει πει "μέσα στο 2014 (έτσι αόριστα) θα ξεκινήσει δειλά-δειλά η υπηρεσία gaikai ΜΟΝΟ στις ΗΠΑ αρχικά και στην πορεία βλέπουμε αν και που θα επεκτεθεί".
ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.
Παιδιά στο live with playstation σχεδόν το 90% των βίντεο δεν το δείχνει (streamαρει) οταν παταω με Χ πάνω στο thumbnail του εκάστοτε κλιπ. Το χει παρατηρήσει κανείς και στο δικό του;
Να ρωτήσω παιδιά,μήπως ξέρετε πότε θα υπάρχουν apps για το PS4 σε μας εδώ στην Ελλάδα?Λέει στο εξωτερικό ήδη υπάρχουν πολλά apps για το PS4 όπως BBC,sports....κτλ κτλ αλλά για Ελλάδα τίποτα ακόμη.Ξέρει κανείς τίποτα?
Πρωτο κρασαρισμα σημερα ενω επαιζα FIFA...και μαλιστα δεν εκλεινε καν με παρατεταμενο πατημα του power button οπως το ps3, αναγκαστηκα να το βγαλω απο το ρευμα.
Εγώ έφαγα το πρώτο error μετά από ώρες killzone μου πέταξε μπλε οθόνη (θυμήθηκα τα windows lol) όπως είναι τα μενού του ps και έλεγε ένα error code και έγραφε αν ήθελα να το κάνω report στη σονυ μέσω psn, και λέω πάει κρασαραμε χάσαμε και το save θα με βάλει κανένα safemode ? και τελικά απλά με πέταξε στο κεντρικό μενού φόρτωσαν όλα και μόλις πάτησα να ξαναπαίξω killzone συνέχισα κανονικά από κει που με είχε κόψει το error και συνέχισα το παιχνίδι κατευθείαν στο ψητό.
Το ιδιο πρεπει να επαθα και εγω με το knack, πηγα να δω screenshot και εβγαλε λαθος, αλλα τελικα οντως μετα μπηκα στο παιχνιδι εκει που το αφησα, παντως οπως το ειδα σημερα με δισκακια, οταν κανει Install πηδιεται το συμπαν, αργει πολυ περισσοτερο, κανει κοψιματα ο ηχος εαν παιρνεις απο οπτικη 5.1 και γενικα ειναι προβληματικο, εαν γινει το install ολα μετα νερακι οπως πριν.
Εγώ προς το παρόν γλύτωσα το δίλημμα καθώς η κονσόλα τα έφτυσε και την επιστρέφω αλλά με την εμπειρία μου από τους υπολογιστές δεν αποδίδει να κάνει εγκατάσταση και να κάνω κάτι άλλο ταυτόχρονα.
Κάνει install με το που μπει το δισκάκι μέσα άσχετα αν θα παίξεις καθόλου ή όχι.
πλακα κανεις...δεν το ηξερα
Έτσι ακριβώς. Αν ακούσεις προσεκτικά το drive στην πρώτη εισαγωγή του δίσκου, θα το διαπιστώσεις και μόνος σου.
ερωτηση,εγω το εβαλα και το εβγαλα καπακια,αυτο δεν εχει ως συνεπεια να δημιουργηθει καποιο λαθος στην εγγραφη, για το μελλον το λεω
Το πιθανότερο είναι να διακόπηκε το install και να ολοκληρωθεί την επόμενη φορά που θα το βάλεις.
ναι αλλα το αρχειο ας πουμε που εγραφε εκεινη την στιγμη δεν γινετε corrupted λογικα...αν περναει 1-1 τα αρχεια