Αυτά είναι...
Ακόμα και μία στραβή, να μετατρέπεται σε ευκαιρία για ένα βήμα παραπέρα, ένα σκαλί καλύτερο πρωτάθλημα...
Σκαλί το σκαλί.. θα φτάσουμε στην κορυφή της σκάλας...!!!
Τα σέβη μου μεσιέ ’λεξ.! :d055:
Printable View
Αυτά είναι...
Ακόμα και μία στραβή, να μετατρέπεται σε ευκαιρία για ένα βήμα παραπέρα, ένα σκαλί καλύτερο πρωτάθλημα...
Σκαλί το σκαλί.. θα φτάσουμε στην κορυφή της σκάλας...!!!
Τα σέβη μου μεσιέ ’λεξ.! :d055:
Οι ομάδες, και τα χρώματά τους:
http://imageshack.us/a/img199/3773/2tdc.jpg
Οι ονομασίες είναι αυτές που αναγράφονται μέσα στο παιχνίδι.
Έχουμε πλέον, νομίζω, όλοι αρκετό χρόνο ώστε να βάψουμε και να έχουμε έτοιμα τα αυτοκίνητά μας για τον κάθε αγώνα...
Αν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα στο να βρει κάποιο χρώμα, ή αν νομίζει πως δεν έχει, ή δεν μπορεί να έχει, την απαραίτητη ποσότητα χρωμάτων για να καλύψει όλους τους αγώνες, τότε μπορεί εύκολα να το γράψει εδώ, και το ίδιο εύκολα μπορώ εγώ (και είμαι σίγουρος κι άλλοι μαζί με μένα...) να στείλω χρώματα σε όποιον χρειαστεί... :a020:
Και κάτι ακόμα..
Είναι κάτι που δεν μπορεί να προκαλέσει πρόβλημα βεβαίως βαβαίως.. και είναι κάτι απλό επί της ουσίας, αν το έχεις κάνει έστω και μία φορά...
Απλά μπορεί να αποβεί χρονοβόρο, (με το να χρειαστεί πλήθος μηνυμάτων στην αίθουσα), τη στιγμή που αν είναι σαφές σε όλους, δεν θα πάρει πάνω από μερικά δευτερόλεπτα να ολοκληρωθεί, και μάλιστα σωστά...
Επειδή θεωρώ σχεδόν βέβαιο ότι θα μας χρειαστεί... για αυτό θα παρακαλούσα για μία διευκρίνηση από τους πιο έμπειρους σχετικά με τη "Διαδικασία Επανεκκίνησης"... Ένα how to...
Από την αίθουσα, μπαίνουμε στην πίστα (στα πιτς).. και;; περιμένουμε εκεί; ξεκινάμε; πώς κινούμαστε, ώστε να σχηματιστεί το σωστό "τρενάκι", και να δοθεί εκκίνηση με την σωστή κατάταξη που σχηματίστηκε στην κανονική πρώτη εκκίνηση του αγώνα;;
Αν δεν κανω λαθος και αν κανω να με διορθωσει καποιος γιατι δεν θυμαμαι καλα,μπαινουμε στην πιστα ολοι ελευθερα και παμε ο ενας πισω απο τον αλλον αναλογα με τις θεσεις των κατατακτηριων και δινεται η εκκινηση του αγωνα.
Καλημερα ολη μερα.Για την επανεκκινηση μπαινουμε ολοι μεσα στη πιστα και δεν καθομαστε στα πιτ αλλα παταμε ελευθερο αγωνα σαν να παμε να κανουμε χρονο και τοποθετουμαστε στη πιστα πισω απο το αμαξι που ηταν μπροστα μας στην εκκινηση.Τωρα αν αυτο εχει παει καπου στη μεση της πιστας ψαχνουμε να τον βρουμε.Γι αυτο καλο θα ειναι παντα να θυμομαστε πια θεση ειχαμε στην εκκινηση γιατι στο προηγουμενο πρωταθλημα παρατηρηθηκε και αυτο το φαινομενο.Ειναι πολυ απλο.
Υ.Γ Rolling start το εψαξα και δεν υπαρχει εκτος απο τις Αμερικανικες πιστες.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ΚΑΛΗΜΈΡΑ .......εάν λοιπόν αποφασιστεί επανεκκίνηση και πρωτα αντιμετωπιστεί η αιτία που την προκάλεσε, μπαίνουμε στην πιστά και περιμένουμε λίγα δεύτερα στα (PIT) μέχρι να μπούνε όλοι .... αφού δώσει το σύνθημα ο Αλέξανδρος , μπαίνουμε στην πιστά με αργό ρυθμό και με την σειρά που είχαμε κατά την πρώτη εκκίνηση .......μόλις μπει και ο τελευταίος ...δίνει εκκίνηση ο Αλέξανδρος και έτσι θα έχουμε την σωστή σειρά όπως προέκυψε από της κατατακτήριες ........αυτά !.....ναι και ο Μανώλης ,και ο Νίκος το ίδιο γράφουν αλλά ας το έχουμε πολλές φορές γραμμένο για να γίνει απολύτως κατανοητό :scratch:
Πολύ χρήσιμο που το διευκρινήσατε αυτό παιδιά γιατί εγώ δεν το ήξερα. Μου γλυτώσατε χρόνο από το να ψάχνομαι και να ρωτάω την τελευταία στιγμή.
Ναι, ρίξαμε μια γυροβολιά...
Στο 25.μισό εγώ.. στο 25.χαμηλό ο Μανώλης.. στο 26.χαμηλό ο Δημήτρης.. ο Στράτος.. ε, μαζί με τις ποινές δε θα κάνει κάνα 28-30.ψηλό...;;; :pop2:
Στράτο, θα μπω το βράδυ να σε δείξω τις γραμμές..
χαχαχα....και ακόμα την μαθαινω την πιστα ..:makefun:....(1.25.022) έκανα ........έτσι πιέζει (με την καλή έννοια ) ο ένας τον άλλων kai βελτιωνόμαστε όλοι.....μπράβο Ηλία ....χρειάζεται ένα φροντιστήριο απαραιτητα !!
Καλησπερα με την βοηθεια του-RedWeed-φιλου Μανώλη Εκανα sτο PS3 το NAT type 1. Ελπιζω να μην εχω αλλα προβληματα... :c030:
Απ' ότι φαίνεται θα την κάνω κι εγώ την απόπειρα για 2η φορά (γιατί την 1η τα σκάτωσα), μιας και που με ανησύχησε αυτό το διπλό πέταγμα που μου έκανε την ημέρα του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξαναείχα πρόβλημα ποτέ, με συνέπεια να μην ασχοληθώ και ιδιαίτερα.
Εισαι και πολυ τρελο-στρουμφ μιλαμε!
ReRace day, people!
Εμπρός καλά μου.. βατραχοπέδιλα!
Ανυπομονώ να φτάσει 10 το βράδυ. Σήμερα περνάνε ασυνήθιστα αργά οι ώρες.
Καλημέρες!!
Άντε, πάμε λέμεεεεεε.... :k020:
Να υπενθυμίσω, πως οι κατατακτήριες δοκιμές ξεκινάνε ακριβώς 22:00, οπότε για να έχουμε όλο το διαθέσιμο χρόνο μάλλον θα χρειαστεί να είμαστε νωρίτερα εντός αίθουσας...
Καλή αρχή λοιπόν, και καλό αγώνα σε όλους!!
Καλη αρχηηηηη και καλο αγωνα σε ολους παιδια! Προσεξτε τις ωρες! 22:15 ξεκιναει αυτοματα ο αγωνας!