Συμφωνω απολυτα.
Παιδια εμενα τα εξεζητημενα designs που φαινονται εντελως ντεμοντε πλεον, το slim θεωρω οτι ειναι απο τις πιο ομορφες κονσολες που εχουν κυκλοφορησει ποτε και απ οτι φαινεται πανω σε αυτο το design θα πατησει.
Printable View
Eμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο το fat από το slim, έδειχνε πιο πολύ classy. Στην τελική βέβαια... στα @@ μας το design.
PS4 price revealed by Sony India, listing now removed
http://www.psu.com/a019473/?utm_sour...s+-+PSU.com%29
A product listing on the official Sony India website may have revealed the PlayStation 4 price ahead of its E3 2013 coming-out party.
The PlayStation faithful have been dying to know what PS4 looks like and how much it will cost since its reveal in February. The Sony India product page, which has since been removed, allegedly listed a base model of the console with a 250 GB hard drive for...
€399.
http://i.imgur.com/Wzx3cbX.jpg
Mock-up είναι, μην ενθουσιάζεστε!
Ελπιζω να υπαρχει ενα premium μοντελο που θα εχει καποια extra (οχι μονο καλυτερο σκληρο).
αν και mock-up, και επειδή είναι καθαρά θέμα γούστου, μπορώ να μιλήσω ελεύθερα.
utter φόλα. Μέγιστη αδιαφορία, συντριπτικά βαρετό design. Ίσως να είναι και πιο άσχημο design που έχω δει ποτέ σε κονσόλα, ever.
Λοιπόν, άρχισαν οι πρώτες εκτιμήσεις σε σχεδιασμό βάσει των λίγων που είδαμε. Κυκλοφορεί ένα συμπαθητικό mockup που εμπεριέχει όλα τα στοιχεία που είδαμε με έντεχνο τρόπο, αν και τελικώς δεν μοιάζει με playstation κονσόλα αλλά μάλλον με φορητό υπολογιστή σε "κλειστή" θέση. Not bad αλλά είπαμε, Sony είναι αυτή μπορεί και χειρότερα. Hit the spoiler and enjoy!!! Ελπίζω όντως να έχει tray και όχι μηχανισμό φόρτωσης όπως αυτόν του super slim, θα σπαστώ πολύ άσχημα.
Spoiler!
Οχι tray, ρε Νεκταριε...!!!!! Ελπίζω όχι. Λες και είμαστε στα 90s... Ασε που υπαρχει περιπτωση να σπασει. Γενικά ειναι πιο ευπαθες... Γιατι δε σας αρέσει ο μηχανισμός φορτωσης;;;;
Επίσης, από display της EA για το Fifa14 δείχνει το PS4 (ΝΟΤ)...
Spoiler!
- - - Updated - - -
Καλά πρέπει να είσαι άμπαλος για να το σπάσεις, με του 360 δεν έχω ακούσει προβλήματα. Αλλά ναι όχι απαραίτητα tray έχεις δίκιο, και στο slide όπως του PS3 μία χαρά είναι, απλά όχι κάτι όπως του Super Slim.
Υπάρχει ένας εδώ μέσα που θέλει να αγοράσει το PS4 αλλά αν μοιάζει με κουτί παπουτσιών δεν θα το πάρει???? Δε νομίζω!!! :P
Φυσικά και όχι Φώτη. Και σχήμα μιξερ να εχει, πάλι θα το πάρω. Αλλωστε, εκει που το έχω χωμενο εγώ δε φαίνεται. Αλλα μου αρέσει να εχει ωραίο σχήμα/σχέδιο. Γιατι να ειναι αναχρονιστικό;;;;;
Χαχαχα... Ετσι!! Εντάξει χωρίς πλάκα ακόμα και ο πιο περίεργος του κόσμου θα το πάρει το PS4 όπως και να είναι το σχήμα του.. Αλλά λογικό είναι να συζητάμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια, αλλιώς δεν θα είχε νόημα η ύπαρξη του forum.
- - - Updated - - -
Μην μας βάζεις στην πρίζα τώρα.. Λέγε τι ξέρεις!! χαχαχα.. :)
Ρε συ Φώτη και να ξέρει, τι θέλεις να χάσει τη δουλειά του ο άνθρωπος?:a050:
Μαζικά -rep στον Daytime!!!!!!!!! :P :P
Έλα dreamer, κάνε ένα ανώνυμο leak, ποιος θα το πάρει χαμπάρι :D