Ok δηλαδή το παθητικό με το ενεργό 3D εκτός από τα γυαλιά έχουν διαφορά στην ανάλυση μόνο όπως μου είπε ο υπάλληλος εκεί;;;;
Printable View
Ok δηλαδή το παθητικό με το ενεργό 3D εκτός από τα γυαλιά έχουν διαφορά στην ανάλυση μόνο όπως μου είπε ο υπάλληλος εκεί;;;;
Ετσι ακριβως.Το μεν παθητικο ειναι στα 1080i ενω το active παει στα 1080p.Σαν να λεμε οτι θα εχεις εικονα ertHD στο 3d σου ισως ελαχιστα καλυτερη γιατι δεν εχεις τοσες απωλειες (τωρα δεν ξερω αν εξηγειται ετσι οπως το λεω, παντως εγω στη δικη μου passive νομιζω μου φαινεται αρκετα καλυτερη η 3D εικονα απο το 1080ι της ertHD).Oυτε τα νερα της ertHD εχει ουτε τιποτα.Πεντακαθαρη.
Passive
- δειχνει 1080i σε καθε ματι
+ δεν υποδιπλασιαζει το frame-rate
+ εχει πολυ φτηνα γυαλια τα οποια δεν χρειαζονται φορτιση/μπαταρια
Active
+ δειχνει 1080p σε καθε ματι
- ακριβα γυαλια που θελουν μπαταρια / επαναφορτιση
- τα γυαλια εμποδιζουν ενα μερος του φωτος απο την TV οποτε η ταινια φαινεται πιο σκοτεινη
- υποδιπλασιαζει το frame-rate
γενικα ομως παιζει ρολο και το μοντελο της TV, το μεγεθος, ο χρηστης κτλ. καλυτερο ειναι να ψαξεις, να καταληξεις σε 2-3 μοντελα απο reviews στο ιντερνετ και να πας να δεις μονος σου (αν γινεται με ενα standard Blu-ray disc ακομα καλυτερα) και να κανεις τις συγκρισεις στο καταστημα.
Δυστυχώς δεν μ'αφήνει να δώσω rep σε κανέναν από τους 2......thanx anyway.
Καλο ειναι, παντως, οποιος ενδιαφερεται για 3d tv να υπολογισει την αποσταση θεασης.Παιζει τεραστια σημασια.Εγω ειμαι στο 1,5 μετρο (εχω την δυνατοπτητα να μετακινηθω και στα 2 μετρα) με 37αρα κ ομως, οταν πατησω να δω 3d ταινια μου εμφανιζει ενα μνμ οτι πρεπει να κατσω στα 2m για καλυτερα αποτελεσματα.Στο 1,5 m παντως που καθομαι, δεν εχω θεμα, το ιδιο μου φαινεται.Βασικα και στο 1 μετρο εχω κατσει και παλι το ιδιο φαινεται, μην πω και καλυτερο γτ καλυπτει μεγαλο μερος απο το οπτικο πεδιο η οθονη, οποτε με σβηστα φωτα και τπτ να τριγυρω να σου αποσπα την προσοχη ειναι απολαυση η ταινιουλα.Καπου εκει σταματαει η ολη φαση , αν κατσω πιο κοντα θολωνει η εικονα.Και εδω ερχεται αυτο που λεει πολυ σωστα ο φιλος Vicarious!
LNDS500λοιπον δεν συνεχιζω γιατι δεν μπορω να σε πεισω ουτε να με πεισεις οτι βλεπω 1080p γιατι οντως δεν μπορω να το αποδειξω.Quote:
The company also provided third-party verification from an independent test lab, which supports LG’s claim that its Cinema 3D TVs are indeed “Full HD”.
Το ειπα και πιο πανω,ΑΝ ειχα λεφτα να δωσω θα επαιρνα active ΑΛΛΑ για να δεις active πρεπει να παραδεχτεις και εσυ οτι πρεπει να δωσεις χρημα μιας και με τα ιδια λεφτα που εδωσα +200 ευρω δεν εβρισκα καλυτερη active, ολες ειχαν καποιο προβλημα με κυριοτερο την γωνια θεασης.
ΥΓ. εχεις active αν ναι τι μοντελο να τσεκαρω
Δεν ξερω να στο πω αυτο οποτε και δεν αντιλεγω. Δεν εχω ψαξει ιδιαιτερα τι επιδοσεις εχουν οι "φτηνες" 3D.
Στο σαλονι εχουμε την Samsung D8000
http://uncrate.com/p/2011/01/samsung-d8000-xl.jpg
θα στο πω πολυ απλα κ ευχομαι να μην φαω ban...
Ε ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ
τα σπαει βλεπω κ με καλο viewing angel,μια χαρα.
να σου πω πανελ ποσα hz?
αυτο λεω,μια χαρα εισαι ασε τις βλακειες με το cloud και αυτες τις παπαριες που μολις ανακαλυψαμε...ναι παλια που βλεπαμε 576i ηταν καλυτερα
παιδια χρειαζομαι τιν γνωμη σας!!!!!!!ημουν ετοιμος να παρω τιν eu40es6710 sulmsung.meta apo ayta pou diavasa edo mesa piga kai pira tin tx-p42st50e plasma panasonic.ekana kali kinisi i oxi?????tin thelo gia tainies alla pio poli gia to ps3!!!!!!!opios kserei pos na tin rythmiso parakalo as boithisei!!!!!valkyrie thelo tin gnomi sou gia tin tv!!!!!eyxaristo prokatavolika gia tis gnomes sas!!!:a057:
τσέκαρε κ το avclub.gr εκεί ξέρουν τα πάντα,εκτος κ αν ξέρει ο valkyre
eyxaristo file gia tin xrisimi symbouli.einai i proti mou plasma kai den thelo na kano malakia.to koitao to avclub.apo oti diavasa kai katalaba prepei tis protes 200 ores na xamilosoume foteinitita antithesi kai xroma kai meta kalo tha einai na kaleso kapion eidiko gia calibrarisma,ton opio den ksero pou na ton vro.en to metaksi prepei na katevaso kati gia na testaro tin tv an exei kathetes grammes kai an exei na tin pao piso.den perimena gia arxi na prepei na kano tosa pragmata kai na xo toso ypomoni.prepei na kleiso 200 ores kai exo mia bdomada tin tv kai exie peksei 6-8 ores.paketo.opiesdipote symboules kalodexoumenes.
σιγα μην θελει και 800 καλο ειναι στην αρχη μην δειχνει σε φουλ αντιθεση κτλ αλλα οχι και 200 ωρες!
Μας δουλεύεις ρε φίλε?? Πήρες την ST50 και ρωτάς κιόλας αν έκανες καλά?? Τούμπανο είναι η τηλεόραση... καλορίζικη!
Για ρυθμίσεις, στο HDTVtest.co.uk έχουν τα εξής:
2D Settings
Viewing Mode: True Cinema
Contrast: set to max then reduce by 14
Brightness: default
Colour: reduce by 2 from default
Sharpness: 0 or 1 click from the left
Vivid Colour: Off
CATS: Off
P-NR: Off
Advanced Settings
White Balance: 3 -2 4 0 -5 -4
Colour Mgmt: -9 -2 0 11 -6 3 0 0 5
Gamma: 2.4
24p Smooth Film: Off (for Blu-ray)
Intelligent Frame Creation: Off, Min if you have trouble with double images on 50hz
16:9 Overscan: Off
Pixel Orbiter: Auto
3D settings
Viewing Mode: True Cinema
Contrast: set to FULL and then reduce by 8 clicks
Brightness: set to ZERO and then increase by 30 clicks
Colour: set to ZERO and then increase by 24 clicks
Sharpness: 0
Vivid Colour: Off
CATS: Off
P-NR: Off
Advanced:
White Balance: -12 3 4 16 7 -25
Colour Management: -11 -5 0 14 1 0 6 0 0
Gamma: 2.4
Intelligent Frame Creation: Off
3D Refresh Rate: Auto (see the notes in our review regarding this for bright rooms)
16:9 Overscan: Off
Pixel Orbiter: Auto
Για το 2D μόνο, θα σου έλεγα στο Intelligent frame creation, να το έχεις στο on. Στο gaming mode βέβαια, πιθανόν να το έχει μονίμως στο off, αν όχι, καλό είναι όταν παίζεις ps3 να το βγάζεις.
pragmatika eyxaristo poli filaraki gia tin politimi boitheia sou!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!thelo na me boithiseis kai se kati allo.katebasa to break in dvd pal kai to bala sto ps3 kai to exo afisei na paizei synexeia apo tora kai leo na to afiso 4 synexomenes meres gia na strothei i tv,, με τις ακολουθες ρυθμισεις"εικονα στο cinema mode,φωτεινιτητα,χρωμα,αντιθεση τισ μειωσα -3 απτο deufalt σινεμα.οξυτητα 0,eco off,ζωντανω χρωμα οχι,intelligent frame off katholou.kai tha to afiso etsi gia 3 me 4 meres synexomena.εν το μεταξυ οταν εβαλα το dvd δεν παρατιρισα καθετες γραμμες στα δεξια της οθονης σε κανενα χρωμα.δεν κσερω.μπορει να ειμαι τυχερος.δεν ακουω κανενα θορυβο.pisteyeis kala exo praksei??????aytes tis rythmiseis pou mou edoses tha tis balo tora i meta apto strosimo????meta to strosimo prepei na fonakso eidiko gia na mou thn calibrari i calibrarisma einai oi rythmiseis pou mou edoses esy????otan paizo game tha paizo sto true cinema h sto game mode????to cats ti simainei?????seyxaristo para poli
Μια χαρά το πας, αλλά δεν νομίζω να χρειάζεται να είναι μόνιμα ανοιχτή για 4 μέρες (εκτός αν δεν κατάλαβα καλά). Αυτές οι ρυθμίσεις προτείνονται από το site ως ένα καλό calibration, οπότε όταν την στρώσεις, τις κάνεις. Εγώ θα τις έκανα σταδιακά, δλδ αν υποθέσουμε ότι οι προτεινόμενες αυτές ρυθμίσεις θα είναι και οι μέγιστες, από το στρώσιμο θα πήγαινα σταδιακά σε αυτές. ;)
Καλύτερα στο game mode όταν παίζεις και είσαι μια χαρά. To cats είναι συντομογραφία του "contrast automatic tracking system", το οποίο ρυθμίζει τη φωτεινότητα, ανάλογα με το πόσο φωτεινός είναι ο χώρος που βρίσκεται η τηλεόραση.
μπορει να μου πει καπιος πως θα δω τις ωρες λειτουργειας της τηλεωρασης μου????????????????????????????????πωσ θα εμφανισω το service menou????????