Καλησπερα παιδια και εγω μεσα ειμαι για σημερα.
Printable View
Καλησπερα παιδια και εγω μεσα ειμαι για σημερα.
mesa kai egw
Γεια χαρα σε ολους. Δεν ειναι σιγουρο για μενα. Θα προσπαθησω! Δυστυχως με τα μη προγραμματισμενα ραντεβου εχω ενα θεμα λογω αυξημενων υποχρεωσεων. Φιλε Αλεξ καλη δυναμη με τη θητεια σου!
μεσα και εγω για το βραδυ
μεσα και εγω ...καλη θητεια Αλεξι
Παίδες, επισκέπτες στο σαλόνι σας για παρακολούθηση απλώς του αγώνα δέχεστε; Αν όχι, καλώς. Αν ναι, πώς βρίσκει κάποιος την αίθουσα;
Θα μπει τελικα ο Σταυρος! ;)
Παιδιά συγγνώμη αλλά εγώ δεν θα μπορέσω, δεν είχα προβλέψει τις υποχρεώσεις λόγω της σημερινής εορτής... Τα λέμε στον επόμενο αγώνα!
Τελικα αποφασισαμε να κανουμε τον αγωνα χτες μιας και απο βαθμολογικης αποψης οι πρωτοι 6 ηταν μεσα στην αιθουσα, και επειδη παρατηρω μια απομακρυνση απο καποια παιδια που ειναι λιγο πιο πισω στους ποντους θα προσπαθησουμε να τελειωσουμε οσο πιο γρηγορα γινεται αυτο το πρωταθλημα για να ξεκινησουμε αργοτερα ενα καινουριο. Καλυτερο οργανωτικα και ελπιζω να μεινουν ολοι μαζι μας μεχρι το τελος του. Ειπαμε οτι θα τρεχουμε πρωτον για την παρεα μας.. μακαρι να κανω λαθος και να οφειλεται σε υποχρεωσεις ή στις ωρες που δεν βολευει καποιες φορες! Επομενος αγωνας αυριο στις 22:00 (για οποιον δεν το ειδε στην πρωτη σελιδα). Καλη σας μερα!
Γράψτε και εντυπώσεις από τον αγώνα να πάρουμε και εμείς την τζούρα μας! Τα λέμε αύριο λοιπόν!
Καλησπερα στην παρεα! Ζητω συγνωμη αλλα αποψε οι οικογενειακες υποχρεωσεις θα με κρατησουν μακρυα απο τον αγωνα μας... :( Καλο αγωνα σε ολους!!!
Αλεξη αστα να πανε 20 τις εκατο και θελει ακομα 50 λεπτα.
Συγνωμη παιδια δεν τα υπολογισα σωστα και δεν κατεβασα την καινουργια version εγκαιρος,τρεχτε εσεις δεν πειραζει.
Ποσο τις εκατο εισαι;
Τωρα 44 τις εκατο και θελει 37 λεπτα ακομα.
Οκ δεν πειραζει ρε, ο αγωνας αναβληθηκε τελικα και προγραμματιστηκε για τη Δευτερα. Καλο βραδυ!
τωρα κατεβηκε.
οκ και παλι συγνωμη παιδια καλο βραδυ.
Δεν πειράζει έτσι κι αλλιώς δεν μαζευτήκαμε. Καλύτερα τη Δευτέρα να είμαστε σε απαρτία.
Γεια χαρα σε ολους!
Ενημερωνω την παρεουλα μας οτι μου εχει προκυψει δουλεια με αρκετα ταξιδια στην επαρχια. Οποτε για να διευκολυνω τα επομενα ραντεβου μας οφειλω αρχικα να ζητησω συγνωμη και μετ`επειτα να ζητησω να μη με συμπεριλαβετε στους προγραμματισμους για τους τελευταιους αγωνες. Παρ`ολα αυτα θα προσπαθω να ειμαι συνεπεις και να ειμαι παρον τις φορες που θα μπορεσω εστω και χωρις προπονηση. Αλλωστε οπως το εχω πει πολλες φορες για μενα μετραει η παρεα και η συμμετοχη! Να ειστε ολοι καλα!