Ωραια πωρωθηκα......ΑΛΛΑ αργει το ατιμο να βγει:banghead:
Ωραια πωρωθηκα......ΑΛΛΑ αργει το ατιμο να βγει:banghead:
Δεν ειναι απλα γαματο που επιτελους οδηγεις ενα Metal Gear???!!!?!!
http://www.imageshack.gr/files/27zos98gsqbbv55s7iwa.jpg
υπομονη παιδια 2-3 μηνες εμειναν...
παντως εγω προσωπικα οταν βγει το Mgs4 υπολογιζω-συμφωνα με τα προηγουμενα παιχνιδια παντα- οτι θα κανω τουλαχιστον 1-2 μηνες (οχι δεν ειμαι υπερβολικος ) να ασχοληθω σοβαρα με αλλο παιχνιδι εκτος του Mgs4.
και ψιλοεννοειται οτι θα χαθω απο προσωπου γης μεχρι να το τελειωσω την πρωτη φορα.κανονιζω απο τωρα αδεια!
ναι ειμαι τρελος.
αυτο που δε καταλαβαινω ειναι γιατι καθυστερει η Konami τοσο πολυ να μας πει την ημερομηνια κυκλοφοριας! (θα γινει ενα κουμφουζιο το ξερω) αλλα θελω πολυ να την μαθω! ως τωρα ξερουμε μονο οτι θα βγει στο δευτερο τριμηνο του χρονου. αντεεε!!!!!!
Γιατι προφανως και οι ιδιοι δεν ειναι ακομα σιγουροι για την ακριβη ημερομηνια.Η περιοδος αυτη στο development του MGS4 ειναι η σημαντικοτερη και η πιο κρισιμη απο ολες.Και αυτο γιατι τωρα θα φανει τι και που εχει προωλημα ο τιτλος μεσα απο εξαντλητικα testing sessions.
Και ο Kojima ειναι απο τα ατομα εκεινα οπου αμα κατι δεν του καθεται καλα , ειναι διατεθημενος να καθυστερησει τα παντα προκειμενου να ειναι η ποιοτητα σε ψηλα στανταρτς.
να γινω λιγο αιρετικος????? θα ειναι μαι μεγαλη μαλακ..α το παιχνιδι οπως τα παλαιοτερα....
χαχαχαχαχα πλακα κανω εννοειται, το περιμενω πως και πως....
Oυτε εγω εχω παιξει στην ζωη μου mgs γιατι δεν ειχα ps2...αλλα φυσικα τωρα δεν το χανω με τιποτα!!Οποτε συγχωρουμε!!
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί το συγκεκριμένο site αλλά για ρίχτε μια ματιά http://metalgear.wikia.com/?utm_sour...8_EN_Metalgear
Έχει αρκετό info για την σειρά.
Εγώ τώρα είδα τα trailers από το PSN και έμεινα μλκας.......Cant wait!!!!!!!!!
Πολυ καλο Chill , ακομα κι εγω δεν το ειχα δει ποτε! :D
Ε τα wikis είναι η αδυναμία μου :D. Έχω περάσει αμέτρητες ώρες μπροστά στο wowwiki μάλλον για να μπω στο πνεύμα του snake θα περάσω αρκετές και στο συγκεκριμένο.
Εγώ είχα που είχα αρκετά πράγματα για να γράψω... Μη μου δίνετε κι άλλα δε θα τελειώσω ποτέ!!:p
THANX :D :D :D
Φημολογουμενη ημερομηνια κυκλοφοριας του MGS4 συμφωνα με το Famitsu :
http://img221.imageshack.us/img221/3843/2lkryvpro6.jpg
Oxi δεν μιλαει για δεκεμβριο 2008 , ο Ryan Payton ειπε ξεκαθαρα οτι δεν προκειται να αναβαλουν αλλο το παιχνιδι, και οτι ο Kojima ηδη αισθανεται ασχημα που αναγκασε τους φανς να περιμενουν τοσο πολυ.Επισης το ιαπωνικο ημερολογιο γραφεται ετος/μηνας/ημερα.
Η φημολογουμενη λοιπον ημερομινια κυκλοφοριας ειναι 12 ιουνιου 2008! :D
+rep, Μακαρι να μην εχουμε οντως αλλες αναβολες.
επισης και αμερικανικο ημερολογιο γραφεται ετσι ασχετο.
και εγω το θελω γρηγορα αλλα οχι βιαστικα.
Tasioskis εχει ηδη καθυστερησει 8 μηνες προκειμενου να ειναι τελειο! Δεν νομιζω οτι βιαζονται.Ασε που εδω και ενα μηνα ειπαν οτι εχουν ολοκληρωσει τα παντα και το παιχνιδι ειναι playable απο την αρχη μεχρι το τελος.Και απλα θελανε αλλους 5 μηνες για να κανουν bug testing και polishing σε ολους τους τομεις! :D