ο οδηγος θελει οπωσδηποτε κρανος "χωρις αεραγωγο":rofl:
Printable View
Ε λογικο ειναι... αλλο να εχεις τετρακινηση απο την φυση σου και αλλο να μπλεκεις με μηχανικη διαφορικα κλπ κλπ.
100 ευρω στο γαιδαρο οτι απο 3ες ρεπριζ θα φυγει 4 καροτσες μπροστα!! :D
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ, ΑΠΟ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΣΟΥΜΠΑΡΑΚΗΔΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΙΟΝΙΑ:giggle:
[ame="http://www.youtube.com/watch?v=A-bnBEpWu70"]YouTube - ANTI-LAGGED WRX STI snow drifting!! **RAW SOUND**[/ame]
Το σαββατο παρηγγειλα το καινουργιο μου αυτοκινητο ενα Honda civic 1.8 5d και ειμαι πολυ χαρουμενος. βεβαια θα το παραλαβω αρχες του χρονου (δικη μου επιλογη) αλλα θα κανω υπομονη, το μονο αρνητικο ειναι ο ομιλος Σαρακακη με τις τρελες απαιτησεις του.
Αυτες τις μερες θα γινει η μεταβιβαση του Polo μου και στεναχωριεμαι λιγο αλλα θα το ξεπερασω!
?????? ??? ??????? ?? scirocco 1.4 tsi 160 ????? ?? ?? DSG ???? ? ????? ??? ???? ???? ??????? ??????? ????????? ??????
________
Hotels in mexico
ειναι πολυ ομορφο αλλα εχει ενα προβλημα........
ειναι γερμανικο:banghead:
? ????? ??? ??? ??????? ????? ???????:angry::angry::frog:
________
Yamaha Szr660
Καλά μην το μετατρέψουμε σε διαμάχη ιαπώνων-ευρωπαίων-κλπ...
Αν μπορείς να χτυπήσεις το dsg κιβώτιο είναι όλα τα λεφτά φίλε μου. Μας έρχεται το Γενάρη-Φλεβάρη, αλλά αν πεις να βάλεις εξτρά εξοπλισμό μπορεί να σου αργήσει λίγο, με τον βασικό (που όπως είδες δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητος) μπορεί να βρεις και ετοιμοπαράδοτο αρχές χρόνου.
Εγω πειραζει που εχω ενα FIATάκι seicento sporting? Mαλλον ε? Και μια FMX 650.(asxeto)
file sti υπαρχουν και καλα ευρωπαικα οπως γερμανικα μην τα ισοπεδωνουμε ολα.εσυ απο οτι καταλαβα μιλας για subaru ,evo,type-r (το πρωτο αμαξι μου) και γενικα αλλης κατηγοριας.φιλικα παντα/μακης
οχι κανεις λαθος, μιλαω πιο πολυ για τις πιο συνηθησμενες κατηγορεις(π.χ. 1400κ.ε.)
και δεν λεω οτι δεν υπαρχουν και καλα γερμανικα( GOLF GTI, M3, M5, MERC AMG....)
αλλα πιστεψε με επειδη εχω περασει ΠΟΛΥ καιρο σε συνεργεια, ειμαι πολυ βεβαιος για την αναξιοπιστια των ευρωπαικων
Γιατί εγώ τι είπα και προκάλεσα? Μην ξεχνάς επίσης ότι μέσα στον ευρωπαικό χώρο υπάρχουν πολλές σχολές, γαλλική, ιταλική, γερμανική, αγγλική. Τέλος, μην μπερδεύεσαι επειδή εσύ πήρες το καλό Ιμπρέζα, για ρώτα και κανέναν με καμια κορόλα (σόρυ, γκιαούρης πλέον) που πρώτα γίνονται χαλκομανία τα σινεμπλόκ και μετά στρίβει ή κανέναν με κανά νισσάν που αλλάζεις ταχύτητα και ο λεβιές κάνει και 3 βόλτες πάνω κάτω, για να μην πω για τα ομόσταβλά σου 16άρια Ιμπρέζα με τα 90 ΟΛΟΚΛΗΡΑ άλογα. Και τέλος, ε μη μου πεις ότι το αυτοκίνητό σου έχει και το πιο εμπνευσμένο εσωτερικό ή την κορυφαία ποιότητα, δε λέω "ουσία" και αξιοπιστία έχει, αλλά δεν έχεις πιάσει και τον παπά από τ' rχ:, μην τρελαθούμε.
ωραια συγνωμη τοτε,αλλα αν τα βαλουμε τα πραγματα κατω θα δουμε οτι τα ιαπωνικα ειναι εσωτερικα τα μαυρα τους τα χαλια ,μηχανικα σκιζουν και ολοι το παραδεχονται.Ομως οσο μεγαλωνουμε θελουμε να ειναι και πιο ανθρωπινα φιλε το ι.χ μας οχι μυαλα στα καγκελα πατημενη τριτη δεξια και οποιον παρει ο χαρος.εκει στηριζεται η πωληση πλεον αν το προσεξεις
με προλαβες topgunz τα ειπες πιο χυμα χαχαχαχχα
+100 sorry βρε φιλε STI αλλα ετσι ειναι...
Ας μην ειμαστε απολυτοι... ολες οι εταιρειες απο οπου και αν προερχονται βγαζουν πλεον και καλα, και , εξαιρετικα, αλλ και μετρια αυτοκινητα!!! Κακα αυτοκινητα δεν λεω γιατι θεωρω οτι πλεον δεν βλεπουμε κακα αυτοκινητα. Ολα ειναι του μετριου και ανω.
Ο τοπ ειπε πολυ σωστα για τα παραπανω... Εσυ μην ξεχνας οτι εχεις το Impreza που αν μη τι αλλο πανω σε αυτο βασιζει το image της μια εταιρεια ολοκληρη. Δεν θα μπορουσε παρα να ειναι ενα παρα πολυ καλο αυτοκινητο . Αλλα ακομα και σε αυτο υπαρχουν και οι ανθρωποι εκεινοι που θα εκφρασουν τις αμφιβολιες τους για το σαλονι. Περι ορεξεως...
Καλο ειναι ομως να καταλαβουμε οτι αυτη η κοντρα ειναι εντελως ανουσια!