Είχε δώσει παλιότερα το Oddworld για PS3.
Printable View
Είχε δώσει παλιότερα το Oddworld για PS3.
Nαι γι αυτο ρωτησα περισσοτερο.Επειδη το εχω και στο Ps3.
Μετρια πραγματα για το vita αυτο το μηνα, ξερουμε ποτε αλλαζουν τα annual games Uncharted και Gravity Rush?
7 Νοεμβρίου είχαν μπει, οπότε ο χρόνος κανονικά τότε λήγει. Δεν ξερω αν εχουν ανακοινώσει ηδη κατι ή θα περιμένουν καμιά βδομάδα να το πάνε πακέτο με τα του PS4.
http://en.wikipedia.org/wiki/Instant...ayStation_Vita
Παιδιά πρόβλημα... Μέσα σε 5 μηνες plus φουλαρε το 320! Είχα σβήσει τα παντα απο demo και νόμιζα οτι ήμουνα, οκ πάω σημερα να κατεβασω mgs και τρώω το άκυρο!
Τι τους ηθελσ τους 15μηνες plus παναθεμα με αμα είναι να με κανει να αισθανομαι χαλιά καθε μηνα και να το ρίχνω στο ποτό...
Και όχι τίποτα άλλο κρίμα δεν είναι να δινουμε λεφτά για σκληρούς όταν αναμένεται ps4...
Έχω κομπλαρει βοηθηστε... Πρεπει να βγάλει κάποιος τροπο μεταφοράς των νόμιμων psn παιχνιδιων μας σε εξωτερικό usb σκληρό!
mobT4
E, ρε συ, σβηστα και άμα θες να παίξεις πάλι τα ξανακατεβαζεις.
Αυτό με το USB ξέχασέ το για το PS3. Μακάρι να γίνεται στο PS4.
Έλεος μου ματωνει η καρδιά δεν θα το αντεξω...
Δηλαδή όλοι οι plusistas είσαστε συμφιλιομενοι με την ιδέα κατεβαζω-παιζω-σβηνω;
Και αν υπάρχει ανιψακι που να θέλουμε να του βάλουμε αλάνταλλα και να διαλεξει; αν θέλουμε να δείξουμε κάποιο παιχνιδι σε φιλους;
Πωωωω εχω φαει Σκάλωμα τώρα και το χειροτερο είναι οτι είσαστε συνειδητοποιημενοι και άνετοι! 15 μηνες εφιάλτης λέμε!
mobT4
Ειναι σοβαρό πρόβλημα, δε το συζητώ....
Το χειρότερο είναι η συνειδητοποίηση και η άνεση των plusistas;; :scratch: Το χειρότερο είναι η μείωση του αριθμού παιχνιδιών και καμία άνεση ή μη, χρηστών. Στην τελική, στείλε ένα mail να προτείνεις να μειώσουν τα παιχνίδια για να χωράνε στους 320άρηδές μας. Ή να βάζουν χειρότερα παιχνίδια με μικρότερη χωρητικότητα. Λύσεις υπάρχουν (και για τα ανήψια).
Βρε αδερφια δεν διαφωνω, αλλά τι λέμε τώρα...
Δηλαδή και να εσκαγα 70γιουρος για εναν 2.5/1Tb/@7200 έτσι για να έχω και ενα φιλινγκ αναβάθμισης θα έπρεπε να ξανακατεβασω 300γκιγκαμπιτε; (μη μου πείτε για μπακαπ+ρεστορε κι αυτό δυο μέρες κανει...) Ελα Αλεεεεεεκο!
Τελικά κάτι ήξερε η Sony που έβγαλε προσφορά το plus... Είναι τόσο μεταβατική η περίοδος...
mobT4
Δεν διαφωνώ, είναι μανίκι και το ξέρω καλά, γιατί έχω κάνει 2 φορές format.
Ο μεγαλύτερος πόνος (pain in the ass) πάντως είναι η download list, που δεν έχει ούτε φίλτρα, ούτε sorting... και έχω πάνω από 1200 items. Άλλος ένας λόγος που δεν μ' άρεσει το σβήσε/γράψε.
Παιδιά, επειδή κι εγώ είχα φουλαρει τον 320αρη έκατσα εχτές και έσβησα πολλά update παιχνιδιών που δεν παίζω πια και εξοικονόμησα πάνω από 35gb.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Σωστό κι αυτό, τσεκάρετε στο game data utility, πολύ πιθανόν να έχετε εγκαταστάσεις πολλών GB από παιχνίδια που είτε νοικιάσατε, είτε πουλήσατε ή δεν τα παίζετε άλλο.
Χα, σας διαβάζω και γελάω με τα σχόλια σας. Όχι μαζί σας φυσικά, αλλά τί να πει και το ταπεινό - κατακαημένο μου PS3 με τον μόλις 80άρη δίσκο που κουβαλάει ακόμη. Έχω έναν 500άρη από φορητό που δεν χρησιμοποιώ και σκεφτόμουν να κάνω τράμπα τους δίσκους μεταξύ τους, αλλά μετά ήρθε το PS4 και με έβαλε στην θέση μου. Θα παίζω ένα δυο παιχνίδια τον μήνα του PS3 κουτσά - στραβά και μετά delete και download next game, όπως ακριβώς κάνω τώρα. Περάσαμε και πιο δύσκολα από αυτά και ναι είναι δύσκολες εποχές και καταστάσεις αλλά το παλεύω και νομίζω ότι για την ώρα επιβιώνω... :p
Guacamelee! Joins PlayStation Plus Instant Games Collection
http://n4g.com/news/1379849/guacamel...mes-collection
DrinkBox Studios’ brilliant brawling platformer has joined November’s PlayStation Plus content,
so you’ll be able to download it at no extra cost if you’re a subscriber to the service in Europe.
Δεν έχει μπει ακόμη, το έχει στα 7,25€ με έκπτωση για τους Plus.
Επίσης, έχει χωριστές εκδόσεις για PS3 & PS Vita, δεν είναι cross buy / cross platform?
Για Νοέμβριο λέει κάποια στιγμή θα μπει.
Να είναι στις 7 του μήνα και να μπει σαν ένα από τα ετήσια για το Vita στην θέση του Gravity Rush (το άλλο είναι το Uncharted: Golden Abyss); Είναι άραγε του PS3 επιπλέον για να μας γλυκάνουν μετά την γκρίνια του 3ου παιχνιδιού που κόπηκε, οπότε πάει για τέλος του μήνα στις 23; Μακάρι να είναι το πρώτο (για Vita στις 7) και να ισχύει και για τις δύο πλατφόρμες, αφού νομίζω ότι είναι cross buy/platform. Έτσι έμμεσα θα τσιμπήσουμε και το 3ο παιχνίδι που κόπηκε για το PS3.