Το MK το βρίσκεις και στα 50 ευρώ απο εδώ αν θέλεις. Ψάξε μία στο skroutz να δείς! ;)
Το MK το βρίσκεις και στα 50 ευρώ απο εδώ αν θέλεις. Ψάξε μία στο skroutz να δείς! ;)
Τι εννοεις 2 χωρες για dlc; Απο οσο ξερω μονο η αμερικανικη collectors εχει κωδικους dlc για καποια κοστουμια.
2 ήρωες έγραψε.
Απλά στο demo έχει 2 θέσεις οπότε θεώρησε ότι η μία θέση θα μπορούσε να είναι free με pre-order
Με αυτα τα greeklish ορισμενες φορες πρεπει να εχω μαντικες ικανοτητες αλλα και παλι μαλλον δεν φτανουν! :d050: Τεσπα αν σε ενδιαφερει θα κυκλοφορησει στην Ευρωπη και η Fire Edition:
http://n4g.com/news/689757/mortal-ko...tion-in-europe
:focus:
Καλησπέρα παιδιά ,θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση περί το κατάστημα shopto.Είναι η πρώτη φορά που αγοράζω από αυτό μιας και είδα ότι έχει πάρα πολύ καλές τιμές!Έχω αγοράσει άπειρες φορές από άλλα online καταστήματα (zavvi,play κτλπ..).Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το εξής: Είχα κάνει pre-order το crysis 2 για ps3 πριν καμιά βδομάδα αλλά δεν είχα πληρώση (pay now) μην τυχών και το ακυρώσω στην τελική.Τώρα πριν λίγο έλαβα μήνυμα απο το κατάστημα πως το παιχνίδι έχει γίνει dispatched!!
Και ερωτώ εγώ, η πληρωμή γίνετε αυτόματα??δεν πατάς κάπου ότι συμφωνείς για την αγορά όπου φαίνετε τα τελικά έξοδα με τα μεταφορικά?Αφήστε που νομίζω πως δεν είχα και αρκετά χρήματα μες στην προπληρωμένη μου :D
έχω αγοράσει αρκετές φορές από το shopto.net αλλά καμία δεν ήτανε pre-order για να ξέρω 100% πως λειτουργεί ,
πήγαινε λίγο στο My Account / My Orders / Preorders και δες που γραφει το παιχνίδι σου σε ποια λίστα.
Όσο για το dispatched αν όντως δεν έχει πληρωθεί από την κάρτα σου και δεν έχεις μπερδευτεί τότε ίσως είναι το " ψυχολογικό τρικ " που κάνουν κατα καιρούς τα e-shops για να έχει και νόημα το preorder .... δλδ ότι φεύγει και καλά 1-2 μέρες νωρίτερα από την κανονική κυκλοφορία....
Το zavvi μας κουφανε. Crysis 2 ltd edition dispatched 20 του μήνα, έφτασε σήμερα(24)! Μήπως είναι άρρωστοι; :P
^^ λαθος νημα ρε Δημητρη:p τοσο χαρηκες πια :D
Βασικά είδα το μήνυμα του φίλου απο πάνω και δεν είδα ότι είμουν σε αυτό το thread. :P Anyway τα μετέφερα στο σωστό!
Άσχετο: Με τις κουκουβάγιες τι θα γίνει;
βλεπω οτι μερικους σας παει καλα το zavvi.εγω περιμενω απο 06/03 μια παραγγελια.
αν και πιστευω οτι φταιει ο ταχυδρομος παλι..
το gameplay.co.uk το ξερει κανεις?
Αν θυμάμαι καλά -ίσως και να κάνω λάθος- δεν πρέπει να στέλνει εξωτερικό (παίζει και να κάνω λάθος,αν μπορείς ρίξτου μια ματιά πάνω σε αυτό).
European delivery
We ship to Europe at just £2.95 per order.
http://shop.gameplay.co.uk/webstore/...placeorder.asp
Λάθος δικό μου τότε.Sorry,θα θυμόμουν κάποιο άλλο μαγαζί.
Ναι ρε εννοειται οτι πρεπει να βαλεις χωρα..Εχεις την εντυπωση οτι στα ΕΛ.ΤΑ. γνωριζουν που ειναι το warringkton για να το στειλουν; Υποχρεωτικα δηλωνεις χωρα σε αλληλογραφια εξωτερικου.
Στο θεμα μας τωρα, αποστολη zavvi 20/3(Κυριακη, δεν ηξερα οτι στην Αγγλια στελνουν Κυριακες) παραλαβη σημερα..Καλος χρονος δεδομενου οτι την Παρασκευη ηταν αργια (25η).
Edit:Εντελως πληροφοριακα, μολις τσεκαρα τη χαρτινη συσκευασια αποστολης του zavvi και γραφει:
if undelivered, return to Returns Departement:
Returns Department,
PO BOX 588,
Guernsey,
GY1 6HE
Σήμερα παρέλαβα από το hmv το dark sector που είχε 4£. με ημερομηνία αποστολής 16/03.
σημερα παρελαβα απο amazon.co.uk το skyheroes και μια θηκη για το psp της μικρης και οφειλω να πω οτι εμεινα με το στομα ανοιχτο απο την ταχυτητα τα ειχα παραγγειλει το σαββατο και ηρθαν σημερα.
λοιπον να ποσταρω την εμπειρια για το thehut που ειναι πλεον αρνητικη. παρηγγειλα καποια παιχνιδια μαζι με το ΚΖ3 limited edition. το limited edition εφυγε μια βδομάδα αργοτερα απο τα αλλα δυο παιχνιδια και ενω ειχε φτασει ακομα τα δυο παιχνιδια αγνοουνταν. στις 15 μερες τους ειπα τι γινετε και να κοιταξουν αν μπορουν να βρουν την αποστολη (@@ρια) - μου ειπαν να περιμενουμε 30 μερες. περιμένω λοιπον 30 μερες και τους λεω παιδια στειλτε αλλα - και μου λεει θα σου στειλουμε μια φορμα με ταχυδρομειο self declaration για να κανουμε trace το package και θαααα σου απαντήσουμε τι θα κάνουμε. δηλαδη ετσι οπως το βλεπω θα φαμε 1-2 μηνες και σιγα μην πάρουν απαντηση απο τα ελτα. εδω ο ταχυδρομος αφηνει μια ειδοποίηση και αν δεν την πάρεις μετα απο 20 μερες στέλνουν τα πραγματα πισω στον αποστολέα χωρίς περαιτέρω. οταν το εχουν στειλει με τον ποιο οικονομικο τρόπο 2nd mail που να κάνουν trace κτλπ.
τεσπα αποδεικνυεται οτι λεγετε στο νετ για αυτο το μαγαζι, καλες τιμες αλλα εξυπηρέτηση τραγική - 100 φορές το άμαζον που ειναι σοβαροί.
εγω τους ειπα οτι αν δεν στειλουν αλλα προχωραω σε καταγγελια και αφμφισβητη συναλλαγής απο την πιστωτική καρτα.
Παραγγελία από game 19/3.
Αποστολή 21/3.
Σήμερα 29/3 με περίμενε στην είσοδο..!