δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα, δοκιμασα και με το 2 και με την beta του 4 και εμφανιζονται κανονικα τα spoilers κρυμενα.
Printable View
Με την beta eimai egw , δεν μιλαω για τα σποιλερ ταγκς οταν εισαι μεσα στο τοπικ. μΙλαω για τα σποιλερ ταγκς όταν ισε στα unread π.χ. Που σ βγαζει το τελευταίο ποστ ε, αν το τελευταίο ποστ εχει. spoiler tag δρν στο εμφανιζει, σ διχνει κανονικά ολο το. Ποστ.
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta
Eιναι προβλημα του tapatalk, βρηκα αναφορες για το προβλημα , οχι ομως και λυση.
Molis tora ekana Mia anazitisi gia ena palio logariasmo poy eixa edo sto forum kai diapistosa oti iparxi akoma. Thelo na rotiso einai energos? Prospathisa na kano log in alla den ta katafera. Edit : Telika brika ton kodiko Kai ola kala.
Mia aporia me pion tropo tha diagrapso ton ena profile outososte na kratiso mono to palio? To ksero ta ekana thalasa.:oopsy: Elpizo na min mou kratate kakia.
Δεν μπορεις να διαγραψεις λογαριασμο, χρησιμοποιησε εναν απο τους δυο ομως , μην μπαινεις και με τα δυο accounts.
Φιλε ο λογαριασμος απ οσο ξερω δεν μπορει να διαγραφει, μπορουμε ομως να μπαναρουμε τον εναν και στην ουσια να μην ειναι ενεργος.
Να υποθεσω θες να κρατησεις τον παλιο σου? Στειλε μου pm.
Χαιρετώ!
Είμαι μέλος στο forum, όπως θα γνωρίζετε οι παλαιότεροι, γύρω στα 5μιση χρόνια. Προσωπικό ρεκόρ παραμονής σε ένα forum στο οποιο είμαι καθ’ όλη τη διάρκεια της ενεργός. Δε νομίζω να έχει περάσει μερα από τότε που ενσωματώθηκα σε αυτό το χώρο που να μην έχω κάνει log in. Και αν υπάρχουν κάποιες (μερες), αυτές θα είναι μετρημένες στα δάχτυλα... Ο λόγος που μου άρεσε αρχικά ο χώρος και παρέμεινα, δεν ήταν μονο το PS3. Ήταν το ότι το forum καταπιανόταν με πολλά θέματα, κυρίως off topic. Αν δεν ίσχυε αυτό, δε νομίζω ότι θα ήμουν και τόσο ενεργός. Άλλωστε, από τα στατιστικά μου φαίνεται αυτό. Κανεις, πιστεύω, δε θέλει να μιλα όλη μερα για το PS3 και το αλατοπίπερο του forum είναι και τα λοιπά θέματα. Είναι, όπως και να το κάνουμε, μια μικρή κοινωνία. Πολλά άτομα διαφορετικών αντιλήψεων, πεποιθήσεων και ικανοτήτων.
Επειδή, λοιπόν, ένιωθα αυτόν τον χώρο και δικό μου, προσπάθησα να συμβάλλω στη διαμόρφωση του δημιουργώντας κάποια νήματα, μεσα από τα οποια θα μπορούσαμε να μοιραζόμαστε απόψεις, γνώμες, ιδέες, κλπ κλπ. Ταυτόχρονα, προσπαθούσα και προσπαθώ να βοηθώ με οποιο τρόπο μπορώ όσους μπορώ. Τα νήματα, λοιπόν, που δημιούργησα, προσπάθησα να είναι σημαντικά για το forum, το καθένα με τον δικό του τρόπο. ΠΟΤΕ δεν άνοιξα ένα thread επιπόλαια, απλα για να φαίνεται ότι συμμετέχω, όπως γίνεται κατά κορον εδώ μεσα, αλλα αυτό είναι ένα άλλο θέμα για άλλη συζήτηση. Έτσι, λοιπόν, έχοντας κιόλας δει την αποδοχή των threads από τα υπόλοιπα μελη του forum, αισθάνομαι ότι έχω κι εγώ προσφέρει εδώ μεσα. Ταυτόχρονα, χαίρομαι όταν υπάρχει συμμετοχη σε αυτά, ακόμα και υστερα από χρονια από την ημερα που πρωτοεξεκινησαν. Η φιλοσοφία αυτή ήταν... Να είναι διαχρονικά.
Σημερα πήγα να ποσταρω κάτι στο thread “Ελληνική επικαιροτητα” και με μεγάλη μου έκπληξη, διαπίστωσα ότι αυτό είχε κλείσει. Αρχικά νόμιζα ότι έφαγε κάποιο κόλλημα το forum , αλλα διαβάζοντας την τελευταία σελίδα, κατάλαβα οτι υπήρξε προτροπή να κλείσει και μάλιστα από χρηστη τον οποιο σέβομαι για τις απόψεις του εδώ μεσα. Μετά είδα ότι και η “κεφαλη” του forum συμφώνησε και κλείδωσε το νήμα. Έτσι απλα...
Αν μη τι άλλο, αυτό είναι προσβλητικό για εμενα, το άτομο, δηλαδή, που άνοιξε το thread. Δε μπορώ να καταλάβω πως δε το βλέπετε αυτό. Μπορώ κάλλιστα να καταλάβω ότι το νήμα έχει ξεφύγει πολλές φορές και έχει υπερέβη τα εσκαμμένα, αλλα να κλείσει;;;;;; Να μην αρχίσω τώρα με τις σαχλες κοινοτυπιες «Πονάει δόντι, κόψει κόψει κεφαλι» και άλλες τέτοιες μπουρδολογίες. Καταλαβαίνω ότι ο συντονισμός/moderating δεν είναι εύκολη δουλεια, αλλα αυτή η δουλεια έχει ανατεθεί σε κάποιους. Ξέρατε από την αρχή ότι συγκεκριμένος χρηστης που συμμετέχει στο νήμα, έχει κάνει sign in καπου 4-5 φορες. Και, ωστόσο, τον αφήσατε ξέροντας ότι θα καταφύγει πάλι στις ίδιες πρακτικές. Ε, τι περιμένατε;;;; Επίσης, αφού ενοχλούν τόσο κάποια posts στο συγκεκριμένο νήμα (που συμφωνω), γιατί δε κάνετε ban τα συγκεκριμένα άτομα κάνα μηνα να τελειώνει;;;; Ή σβηστε επιτοπου τα ενοχλητικά posts (οκ, έγινε αυτο). Το να κλείνετε ένα νήμα το οποιο και δημοφιλέστατ και πραγματικά πρέπει να υπάρχει, είναι μια μεγάλη επιπολαιότητα. Ταυτόχρονα, είναι ασέβεια, όχι μονο σε εμενα που το ξεκίνησα, αλλα και σε όλους τους άλλους χρηστες που συμμετέχουν όμορφα και ωραια, λέγοντας τις γνώμες τους. Και όλα αυτά για 2-3 (αποκλείεται να είναι παραπανω) μπαχαλακηδες. Είναι τέτοια η φιλοσοφία του νήματος αυτού, που και να μην υπάρχει, τα γεγονότα στην Ελλάδα τρέχουν και είναι σημαντικά. Δηλαδή, τι, δε θα ποσταρουν όσοι θέλουν να τα σχολιάσουν νομίζετε;;;;;;; Θα βρουν αλλα νήματα. Το «Επί παντός...», το «Τι σκέφτεσαι...» και αλλα. Και τότε και εκεί θα γινει ακριβώς αυτό που νομίζετε ότι θα αποφύγετε κλείνοντας το «Ελληνική επικαιροτητα». Simple as that!!!!!
Δυστυχώς, αν και δεν είμαι αυτών των πρακτικών, στη συγκεκριμένη περίπτωση πρέπει να πέσει ο βούρδουλας του ban και της διαγραφής των αναρτήσεων που ενοχλούν. Έτσι είναι....
Κλείνω ελπίζοντας να σκεφτείτε λίγο πιο σωστά και να επανεφερετε το νήμα. Αυτή τη στιγμή νιώθω προσβεβλημένος και νομίζω ότι δεν ήταν σωστη η απόφαση που πήρατε.
Αναμένω σύντομα κινήσεις από πλευράς σας. Επανορθωτικές...
Noμιζω Παυλο οτι ειναι προσωρινο.
Σιγουρα εισαι απο τα ατομα που εχουν προσφερει,αλλα κατα την αποψη μου ακομα και αν εκλεινε οριστικα νομιζω οτι εισαι λιγο υπερβολικος στην αντιδραση σου.
Εχουν κλειδωσει απειρα threads σε αυτο το φορουμ.
Ο καθενας βεβαια το βλεπει απο διαφορετικη οπτικη γωνια,οποτε σεβαστο.
Δυστυχώς είναι σαν τα αθλητικά νήματα. Πάντα θα υπάρχει δογματισμός από διάφορες πλευρές...
Θελω να πω ρε συ,οτι ουτε το πρωτο ουτε το τελευταιο ειναι που θα εκλεινε μονιμα(αν κλεισει που δεν το βλεπω).
Δεν χρειαζεται να το παιρνεις τοις μετρητης.
Θα μπορουσε ας πουμε να κλεισει λογο πολλων ποστς λεω γω τωρα και να ανοιξει καποιο καινουριο με το ιδιο τιτλο ο slay ή καποιος αλλος.Το καινουριο δεν θα το ειχες ανοιξει εσυ και παλι.(αυτο γινεται συνεχεια στα φορουμς).
Δηλαδη ακομα και μονιμα να εκλεινε(δεν εξεταζω τον λογο) ,αν υπαρχει η αναγκη θα εβγαινε καποιο παρομοιο στην επιφανεια.
Ας πουμε στο αθλητικο section οταν εκανα τα καινουρια threads δεν μου περασε καν απο το μυαλο οτι θα πειραξει καποιον αυτο.Ουτε καν θυμαμαι ποιοι τα εκαναν τα παλια(μπορει και εγω καποια lol) και αν χρειαστει θα κλειδωσω καποια απο τα καινουρια που ξεκινησα εγω.
Ισως το βλεπω εγω πιο χαλαρα,τι να πω.
Παυλο ειλικρινα δεν μπορω να καταλαβω τον λογο που αισθανεσαι τοσο προσβεβλημενος και ξερεις ποσο σε σεβομαι και ποσο σε θεωρω αναποσπαστο κομματι του φορουμ. Το να κλειδωνει ενα νημα δεν ειναι επουδενι μομφη προς αυτον που το ανοιξε, ουτε σημαινει οτι επειδη κλειδωθηκε θα παραμεινει κλειστο για παντα. Το ειπε αλλωστε και ο admin στο ποστ του εκει.
Καλα κανεις φυσικα και θετεις το θεμα εδω που ειναι και το σωστο τοπικ, προσωπικα θεωρω οτι το συγκεκριμενο thread ειναι εδω και αρκετο καιρο ΕΜΕΤΟΣ. Θα ηθελα να συμφωνησω μαζι σου οτι ειναι 2-3 ατομα που δημιουργουν προβληματα αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινης δεν με ξενιζει η συμπεριφορα αυτων των λιγων που εχουν φαει κατα καιρους ban (αλλοι μονιμα, αλλοι για καποιες μερες κτλ) οσο η πληρης μεταστροφη και μεταμορφωση της πλειοψηφιας των χρηστων εκει μεσα. Ειναι απιστευτο να βλεπω ατομα που ποσταρουν σε αλλα threads φυσιολογικα και χαλαρα με σεβασμο οπως ειναι το φορουμ κατα 99% οταν μπαινουν εκει μεσα να βγαινει ο mr Hyde απο μεσα τους.
Oχι απαραιτητα με εκφρασεις που δικαιολογουν ban, αλλα το thread αυτο εχει παψει εδω και καιρο να εχει ροη και συζητηση. Eιναι μια συνεχιζομενη ειρωνια, μια υφερπουσα μπηχτη κατω απο καθε φραση του καθε ποστ. Θα ηθελα να σκουσω ολων τις αποψεις γι αυτο, να δω αληθεια αν ειναι κατι που το βλεπω μονο εγω.
Επισης το οτι ειδες το thread κλειστο λεει ενα μονο κομματι της ιστοριας, υπηρχαν λογοι που εγινε, συγκεκριμενα posts κτλ.
Για μενα το τοπικ δεν πρεπει να ανοιξει αν δεν γινει πρωτα συζητηση εκτενης για το πιο θα ειναι το πλαισιο που θα λειτουργει, αφου η φυση του ειναι τετοια που κανει προφανως τους χρηστες να μην μπορουν να συγκρατηθουν και να συζητησουν κοσμια τοτε πρεπει οι κανονες να αλλαξουν. Το πολυ ευκολο ειναι να πεις "προβλημα σας, εσεις ειστε οι mods, καντε ban ολοκληρο το συμπαν" ομως δεν ειναι τοσο απλο man. Καναμε μπαν μια, καναμε μπαν 2, καναμε μπαν 28442842, ε καποια στιγμη πρεπει να δουμε τι θα γινει. Ξερεις ποσα μπαν εχουν γινει λογω του συγκεκριμενου thread? Και μιλαμε για μονιμα ετσι? Οχι 2-3 μερες.
Αν δεν μπει αλλο πλαισιο οσα μπαν και να ριξουμε, οσα εκατομμυρια συστασεις και να κανουμε δεν προκειται να αλλαξει κατι, εχει αποδειχθει αυτο.
Οποτε με ολο τον σεβασμο (και ξερεις ποσο σε εκτιμω για την ανεκτιμητη συνεισφορα σου εδω μεσα), πιστευω οτι το εχεις παρει στραβα συνδεοντας μαλλον αυτα που ειπα για το thread με εσενα που το ανοιξες και να πω την αληθεια δεν μπορω να καταλαβω την συνδεση.
edit
Παιδια σοβαρα τωρα, πιστευετε οτι εχουν καμια σχεση τα αθλητικα νηματα μετα την αναδιαρθρωση που εκανε ο PDS με το παρελθον και εν προκειμενω με το "Ελληνικη επικαιροτητα"?
Τα αθλητικα τους τελευταιους (πολλους) μηνες ειναι λυρικη σκηνη μπροστα σε αυτο, εχει βελτιωθει παρα πολυ η κατασταση. Ετσι νομιζω εγω τουλαχιστον, θελω και τις δικες σας αποψεις.
Μα, βρε Βαγγελη, εννοειται οτι αν εκλεινε καποιο thread λογω πολλων ποστς και το ανοιγες εσυ ας πουμε, δε θα υπηρχε θεμα. Δεν εχω το ψωνιο να φαινομαι σαν ιδρυτης τον νηματων. Lol!!!! Με ενοχλησε ο τροπος και, φυσικα, σε δευτερο χρονο η ματαιοτητα μιας τετοιας κινησης. Στον προλογο μου ειπα οτι εχω προσεξει τα threads να εξυπηρετουν το forum. Και τα εχω ανοιξει προσεκτικα.
Παυλο εκτος απο αυτα που βλεπεις ειναι και καμια 10-αρια Post που δεν ειδες, επισης την διαμαχη δεν την δημιουργησε το γνωστο troll, η διαμαχη ηταν αναμεσα στον le_71 και τον Desmond, αμφοτεροι πηραν το ban τους, τις ημερες που αρμοζαν στον καθενα.
Και εγω δεν θεωρω κακο να υπαρχει ενα τετοιο θεμα, εχω συμμετασχει αλλωστε και πολλες φορες σε συζητησεις εκει μεσα, αλλα το πραγμα πλεον εχει ξεφυγει, δεν γινεται συζητηση πλεον αλλα οξεια αντιπαραθεση, των ιδιων αποψεων.
Και βεβαια επισης συμφωνω με τον hakoo οτι το κλειδωμα δεν αποτελει μομφη για εσενα που το ανοιξες, θα μπορουσες να πεις κατι τετοιο εαν σου κλειδωναμε θεμα με το που το ανοιγες, οχι μετα απο εκατονταδες posts.
Hak, αρχιζω με το μπολνταρισμενο, απλα για να αποσαφηνισω οτι επουδενι δε συμβαινει κατι τετοιο. Εννοειται οτι δε συνεδεσα τα λεγομενα σου με εμενα. Πως θα μπορουσα αλλωστε;;;; Δεν εχει λογικη. Εξηγω στην αρχη για ποιο λογο ενοχληθηκα που εκλεισε (εστω και προσωρινα) δικο μου νημα. Εδω ειχα ενοχληθει οταν στο παρελθον ειχε κλεισει το νημα "Παιχνιδι" που προκειται για την επιτομη της μαλακιας (αλλα εχει κι αυτο τον σκοπο του).
Ενα απο αυτα που θελω να εξηγησω -και δε βλεπω να το σχολιασε καποιος-, ειναι οτι και να κλεισει μονιμα το νημα, η ελληνικη επικαιροτητα ειναι τετοια που καπου θα σχολιαστει εδω μεσα. Ειναι μοιραιο και αναποφευκτο. Και καποιος θα δευτερολογησει και θα γινει παλι το "ελα να δεις".
Συμφωνω με την προταση σου περι "πλαισιων" στο νημα, αλλα, καιτοι βασιμη, δε νομιζω οτι ευκολα θα αποφευχθουν τα ιδια αν με καποιο τροπο δεν επιβληθουν αυστηροτερες ποινες. Και να σου πω κατι;;; Οποιον ενδιαφερει να ανηκει πραγματικα στο forum, θα συμμορφωθει. Οι αλλοι ειναι φυρα ετσι κι αλλιως. Αρα δεν υπαρχει κανενα προβλημα.
Για τα αθλητικα νηματα θα συμφωνησω. Ειναι πολυ ησυχα τελευταια και αυτο, μαλλον, οφειλεται στο εσεις οι βαζελοι, επιτελους, αποδεχθηκατε την κατωτεροτητα σας :P (οκ, ας ελαφρυνουμε και λιγο το κλιμα).
Συγγνωμη, αλλα επειδη κανω παραλληλα και αλλα πραγματα, αργω λιγο να βλεπω τις απαντησεις.
Επαναλαμβανω και δινω την ιδια απαντηση που εδωσα και στον Hak. Σε καμια των περιπτωσεων δεν πιστευω οτι το κλεισιμο ειναι μομφη για εμενα. Παιδια, ελεος. Δεν ειμαι κανας κομπλεξικος. Απο πουθενα δεν προκυπτει κατι τετοιο με τη λογικη. Δηλαδη, απο που να το σκεφτω αυτο; Ισα ισα που προκειται για ενα δημοφιλες νημα. Με ενοχλησε γιατι το δημιουργησα πιστευοντας οτι οχι μονο εχει θεση εδω μεσα, αλλα ειναι επιβεβλημενο να υπαρχει. To πηρα "επι προσωπικου" επειδη θεωρω οτι αρμοζε μια σκεψη παραπανω και για το ιδιο το thread, αλλα και για το ατομο το οποιο το ανοιξε. Σε καμια περιπτωση, ομως, δε θεωρησα οτι αμφοτεροι εχετε κατι μαζι μου. Αλιμονο...
Καταλαβα οτι επαιξε αγριο σκηνικο, απο τα γραφομενα του Hak. Αλλα τα παιδια εφαγαν το μπαν τους και ολα οκ (φανταζομαι).
Υ.Γ. Αμα μου στειλεις τον διαλογο με πμ, +rep. :P
Στειλτον και σε μενα λολ
Sent from my MT27i using Tapatalk 4 Beta