Λίγο αργά το θυμήθηκα αλλά αν κάποιος από τους νεότερους εδώ μέσα δίνει πανελλήνιες (τότε κακώς είναι εδώ αντί να διαβάζει αλλά τεσπά) και θέλει συμβουλές για βιολογία (κατεύθυνση ή γενική) και βιοχημεία ας με ενοχλήσει.
Printable View
Λίγο αργά το θυμήθηκα αλλά αν κάποιος από τους νεότερους εδώ μέσα δίνει πανελλήνιες (τότε κακώς είναι εδώ αντί να διαβάζει αλλά τεσπά) και θέλει συμβουλές για βιολογία (κατεύθυνση ή γενική) και βιοχημεία ας με ενοχλήσει.
ξυπνησα στραβα εχω νευρα βλαστημαω απο το πρωι συνεχεια ειμαι αγχωμενος αλλα δεν λερω τον λογο..!!!!
εχθες επεξα φιλε... μακαρι να εφταιγε αυτο..!!
ξερω γω ρε φιλε..να ξερα γιατι εχω νευρα θα βοηθαγε..!
σκεφτομαι να παω με το μωρο μου κεφαλλονια για 1μαγια(εχει και γεννεθλια) αλλα ειναι πολλα λεφτα για τα πλοια(το αμαξι 120ευρω πηγαινε-ελα).και τωρα σκεφτομαι μηπως παμε Παργα(πρεβεζα) τελικα...
Eπαιζα Resident Evil 0 πριν απο λιγο και κει που ειμαι μεσ'τα σκοταδια (ηθελα και ατμοσφαιρα παναθεμα με) χτυπαει το κινητο με τη δονηση και βλεπω μηνυμα απο αγνωστο νουμερο "σε 1 λεπτο ειμαι εκει". Χεστηκα πανω μου λεμε!!! :P
Xαχαχα! Αφηστε παιδια δεν το ξανακανω. Ενταξει το παιχνιδι τα σπαει αλλα ποτε ξανα ατμοσφαιρα! Ολα τα φωτα ανοιχτα! :P
Δεν ξερω πως ειναι το Dead Space που φαινεται να ειναι το πιο αξιολογο survival-horror game της γενιας αλλα νομιζω οτι τα παντοτινα ινια τα κρατανε τα Resi 1, 0 και απ οτι ακουω και το 2 (που δεν εχω παιξει, Val μην βαρας :P )
σκεφτομαι πιο παιχνιδι να παιζει ο enstikto αραγε???
Lol! Στη σκέψη σου με έχεις; :P
Tomb Raider Legend ξεκίνησα!
Edit: Αν αναρωτιέσε ποιό είναι το game στην υπογραφή μου είναι το Back to the future: the game episode 2
αυτο εννοουσα..
ειδα την τροπαιο καρτα σου και μου εκανε εντυπωση και ηθελα να δω τι παιζεις..
just curiosity..!!! xaxa
Ή πολύ απλά μπορείς να πατήσεις πάνω στην κάρτα και να μπεις στο Profile του και να τον κατασκοπεύσεις :a014gth: (όταν δεν πέφτει ο server του YGC)
Καλημερα Παιδες!!!!!!!!!