Στην Ιαπωνία ναι, με δώρο το Knack για το καθυστερημένο λανσάρισμα στη χώρα τους.
Printable View
Στην Ιαπωνία ναι, με δώρο το Knack για το καθυστερημένο λανσάρισμα στη χώρα τους.
Κ στην Ελλάδα "καθυστερημενο" είναι αλλά δεν βλέπω κάποιο δωράκι..
Μίλησα με eshop , και μου ειπαν τα ίδια οτι περιμένουν τέλος του μήνα παραλαβή . Οτάν τους ρωτησα για την αλλαγή ημερομηνίας ο υπεύθυνος ( ανευθυνος ) τους είπε οτι είναι μάλλον( ; ) για αυτους που κάνουν παραγγελεια την κονσολα τώρα .
Θα κάνω υπομονή μέχρι τέλος του μηνά και μετα βλέπουμε.
Στη Λ.Συγγρού στα Mediamarkt υπάρχει 1 πακέτο (το απλό) διαθέσιμο στα ράφια, αν το θέλει κανείς και βιάζεται, καλύτερα να βιαστεί
Σοβαρά μιλάς ότι ξεπούλησαν ΚΑΙ την κάμερα, παρά την τσιμπημένη τιμή και την ανυπαρξία εφαρμογών που την εκμεταλλεύονται (πλην Playroom); LOL, μιλάμε για επιτυχία της Sony, όχι αστεία!
Συμφωνώ πάντως ότι καλύτερα να πάρει κάποιος την απλή από όπου την βρει εύκαιρη, παρά να περιμένει 2-3 μήνες για το μεγάλο bundle και ΑΝ έρθει τελικά... δυστυχώς όμως δέσανε χειροπόδαρα τον κοσμάκη με προκαταβολές/δόσεις, γι' αυτό κι εγώ προσωπικά ήμουν (και είμαι) ενάντιος σε αυτή την πρακτική!
εμενα μου εριξαν ακυρο σημερα αν θελω το απλο μου ειπαν και εγω τους ειπα ακυρο θα ερθω να παρω την προκαταβολη πισω θα περιμενω κανενα καινουργιο πακετο οταν θα βγει σε ενα δυο μηνες δεν θα παρω αυτο που θελουν αυτη θα παρω οτι θελω εγω και ας περιμενω
Λοιπον παιδια εχω καλα νεα απο ενα φιλο για το μεγαλο πακετο.Παραγγελια πλαισιο στις 13 -12-2013 τον πηραν τηλ μπροστα μου πριν καμια ωρα και του δωσαν φιξαρισμενη ημερομηνια παραλαβης στο σπιτι τη παρασκευη που ερχεται.100% του ειπε το παιδι.
εγω που εχω παραγγελια στο Κωτσο απο 10-12 μεγαλο πακετο μιλησα και μου ειπαν οτι η Σονυ τους διαβεβαιωσε αυτη τη φορα οτι τεταρτη θα παραδωσει μεγαλα.Υπομονη λοιπον.τεταρτη ή πεμτη θα εχουμε τηλεφωνο.
- - - Updated - - -
Ολες οι αλυσιδες που μιλησα (MEDIA MARKT,Kωτσοβολος,πλαισιο) 28 και 29 θα εχουν στις αποθηκες τους σιγουρα πλεον αλλα μονο για προπαραγγελιες.
Βάλε και μεταφορικά και δασμούς/κερατιάτικα λόγω τελωνείου... μάλλον δεν αξίζει από εκεί.
Δεν αξιζει αγορα και αποστολη απο εκει.
Εκτος αν εχετε καποιον στην Αμερικη για παραδειγμα να σας το φερει.
Δεν άντεξα με αυτα που διαβασα πριν ξαναπήρα τηλ. το e-shop και μου είπαν οτι απο sony παραλαμβάνουν αυτοί την ερχόμενη παρασκευή 31 του μηνός και εγώ θα το έχω Δευτέρα- Τρίτη , για το μεγάλο bundle.
Για να δουμε υπομονή μια εβδομάδα.
Υ.Γ βέβαια με αυτα που μου έχουν πει αυτές τις μέρες κρατάω μια πισινή .
Όσοι θέλετε πολύ την νέα κονσόλα της Sony...σπεύσατε!
H δεύτερη παρτίδα των κονσολών PlayStation 4 έχει ξεκινήσει ήδη την αποστολή της από τις μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων προς το σπίτι σας μόνο για όσους έχουν προπαραγγείλει την κονσόλα. Το τελευταίο 24ωρο η αλυσίδα καταστημάτων Πλαίσιο θα σας έχει ήδη καλέσει τηλεφωνικά για να σας ενημερώσει για την παραλαβή ενώ ορισμένοι από εσάς (όσοι κάνατε pre-order πρώτοι) θα έχετε ήδη προμηθευτεί την κονσόλα σας.
Το PlayStation 4 κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στις 29 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα στις 13 Δεκεμβρίου. Τα πρώτα 24ωρα δόθηκαν PS4 σε όσους είχαν προπαραγγείλει. Παρόλα αυτά η ζήτηση δεν καλύφθηκε πλήρως καθώς η κονσόλα εξαντλήθηκε από την πρώτη κιόλας εβδομάδα, με τα ελάχιστα κομμάτια να φεύγουν τελευταία από τα καταστήματα Γερμανός και Seven Spots, όπως μας ενημερώσατε.
Σήμερα όσοι είχατε προπαραγγείλει το PS4 από το Πλαίσιο είναι πολύ πιθανό να έχετε λάβει ήδη τηλεφώνημα και να παραλάβατε την κονσόλα.
Όσοι δεν έχετε κάνει προπαραγγελία καλό θα ήταν να προχωρήσετε άμεσα σε αυτήν για να μην μείνετε εκτός. Υπό ιδανικές συνθήκες, αν δεν έχετε κάνει ήδη προπαραγγελία, ίσως καταφέρετε να βρείτε κάποια PS4 μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα. Κάθε αλυσίδα καταστημάτων όμως έχει ως στόχο να καταχωρήσει την προπαραγγελία σας ώστε να σας βάλει σε λίστα αναμονής και να γνωρίζει ποιους χρήστες θα εξυπηρετήσει πρώτους με χρονική προτεραιότητα.
Πηγή: gameworld.gr
Πηρα τηλ Κωτσόβολο και μου είπαν οτι δεύτερα παραλβανουν μεγάλα bundle και μεσα στη βδομαδα θα παραλάβω απο το κατάστημα με σιγουριά.υπομονη συνάδελφοι!
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk