Τον Φεβρουάριο είχε δώρο τα μεταφορικά.
Τον Φεβρουάριο είχε δώρο τα μεταφορικά.
μια ερωτηση παιδια.
Απο zavvi & thehut, απο οτι μου χουν πει αλλοι φιλοι, ερχεται με απλο ταχυδρομιο. Αν δεν βρισκεται καποιος σπιτι την ωρα που το φερνει ο ταχυδρομος τι γινεται; αφηνει το πακετο στην εισοδο της πολυκατοικιας η αφηνει χαρτι και πας στο τοπικο καταστημα ταχυδρομειου;
Ευχαριστω εκ των προτερων
Εμένα από όσα έχω παραγγείλει το αφήνουν στη πόρτα. Αmazon, zavvi και base είναι αυτά που έχω παραγγείλει.
Σε κάποια που ήμουνα σπίτι χτύπησε το κουδούνι και είπε ότι αφήνει ένα δέμα. Σε κάποια άλλα απλά το βρήκα στην είσοδο μαζί με την αλληλογραφία.
Καταλαβα... 50 - 50 να το βρεις σε πολυκατοικια δηλαδη...
κανω την ερωτηση στο σωστο thread ακομα προσπαθω να μαθω το φορουμ
εκανα την παραγγελια που ειναι και η πρωτη μου μολις σημερα παρελαβα την προπληρωμενη καρτα απο EUROBANK θα ηθελα τωρα να μου πειτε τη ακριβως κανω .
δλδ.στην παραγγελια λεει τωρα
STATUS
Order Placed
περιμενω πρωτα να γινει dispatch ? λογικα εντος 24 ωρων οπως αναφερει και το παιχνιδι
In stock | Usually dispatched within 24 hours
.το ερωτημα τωρα ειναι στο status τη θα γραφει για να ξερω οτι το εστειλαν ?
λογικα σε μια εβδομαδα θα το εχω
Θα σου στείλουν email οτι έγινε dispatched.
Εννοείται ότι παρακολουθούν το ένα το άλλο και φροντίζουν να είναι ανταγωνιστικοί.
οπως καταλαβαινετε ειμαι καινουργιος στο φορουμ αλλα και καινουργιος στης online αγορες και επειδη το thread εχει 147 σελιδες στης οποιες πρεπει να αφιερωσω πολυ χρονο για να της διαβωσω και ειναι και πιθανο να μπερδευτω
θα κανω της εξης ερωτησεις και ζητω συγνομη αν εχουν ειπωθει και απαντηθη.
εκανα παραγγελια απο το play.com εγινε το προιον packing η ερωτησεις ειναι η εξης
1.υπαρχει περιπτωση να ακυρωθει απο το play η παραγγελια ?
2.λογικα αποστελετε εντος 24 ωρων απο το packing αλλα μηπως σταλει αλλη μερα ?
3.και αν αποσταλει εντος 24 ωρων λογικα θα το εχω σε 5-6 μερες ?
ευχαριστω εκ τον προτερον για το χρονο και της απαντησεις σας.
1)εαν η παραγγελια σου εχει πληρωθει δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα
2)συνηθως ναι,
3)εμενα το play κανει 4-7 μερες,πριν 2 χρονια μονο ειχε καθυστερησει μια παραγγελια 2 εβδομαδες
ΤΓ:Eχω αρκετο καιρο παντως να κανω παραγγελια απο εκει.
Κανονικά αν λέει εντός 24 ωρών θα λάβεις e-mail επιβεβαίωσης. Εγώ χθες το βράδυ παρήγγειλα ένα βιβλίο και σήμερα στις 2μμ ήρθε το e-mail ότι έχει αποσταλεί.
Μια και συζητάμε εδώ τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται μερικές φορές σε παραγγελίες ας παραθέσω εδώ την πρόσφατη εμπειρία μου από το play.
Battlefield BC2 Αποστολή 15/2 13:39 Άφιξη 21/2
AC Brotherhood Αποστολή 15/2 14:13 Άφιξη 9/3 (σήμερα)
Αυτό που καθυστέρησε ήρθε σε διαφορετική συσκευασία από το σύνηθες καφέ χαρτονάκι τουτέστιν σε άσπρο φάκελο του play με bubblewrap αλλά ήρθε σύμφωνα με τα αυτοκόλλητα των ταχυδρομείων μέσω Βελγίου! Επίσης περίεργο είναι ότι αποστολέας αναφέρεται το play.com RETURNS αντί του «σκέτου» play.com.
Τώρα τι ακριβώς παίχθηκε δεν ξέρω μόνο εικασίες μπορώ να κάνω αλλά τελικά φαίνεται ότι ο χρόνος αναμονής έχει να κάνει με το κέντρο διανομής που έχει στείλει το κάθε αντικείμενο.
Δεν ξέρω αν άλλοι μπορούν να επιβεβαιώσουν αν τα «καθυστερημένα» αντικείμενα έρχονται από κάποιο συγκεκριμένο κέντρο διανομής. Τώρα βέβαια παίζει και απλώς να χάθηκε, να επέστρεψε στο κέντρο του play και να μου το προώθησαν πάλι. Στη αρχή μόλις είδα το φάκελο φοβήθηκα μήπως είναι καμιά επιστροφή αλλά το παιχνίδι μέσα είναι κανονικά στη ζελατίνα του σφραγισμένο.
η παραγγελια εγινε εχθες στης 5 και αμεσως μου εστειλαν email της παραγγελιας.
σημερα στης 5 μπαινω στο account μου στο play και βλεπω οτι λεει packing.
email δεν ελαβα.
Καλησπέρα φίλε
Αν έχει status packing δεν έχει φύγει ακόμα ούτε σε έχουν χρεώσει απλά έχουν δεσμεύσει το ποσο και το επόμενο βήμα είναι να γίνει dispatched .
1 ναι υπάρχει περίπτωση να ακυρωθεί κυρίως λόγω προβλήματος της κάρτας σου , π.χ να μην έχει υπόλοιπο , αλλά θα αλλάξει όμως το status οπότε να κοιτάς τι γράφει. Για θέμα διαθεσιμότητας δεν πρόκειται να το ακυρώσουν πάντως.
2 Αποστέλεται εντός 24 ωρών απο τη στιγμή που θα γίνει posted
3 τώρα αυτό είναι σχετικό , πέρα απο το play έχει σχέση και με το ταχυδρομείο της περιοχής σου. Πάντως αν κάνει όσο λες θα είναι μια χαρά γενικώς μέχρι 10 μέρες σε κανονικές συνθήκες να υπολογίζεις
το σιγουρο ειναι οτι τα λεφτα δεν εχουν αφαιρεθει απο την καρτα
το ειδα πριν λιγο απο το e-banking
εγινε posted το παιχνιδι και λεει οτι θα το παραλαβω εντος 3-5 εργασιμων ημερων.
ερωτηση
1.υπαρχει καποιος τροπος να δω που βρισκετε η παραγγελια βασει του order id που μου εδωσε το play.com ?
2.εκανα και εναν ελεγχο στο e-banking τα λεφτα δεν αφαιρεθηκαν δεν επρεπε να τα τραβηξουν απο την στιγμη που πλεον εγινε posted ?
1. Δεν γίνετε όχι.
2. Αν πλήρωσες με πιστωτική όχι. Αν έκανες με debit δεν ξέρω τι γίνετε ακριβώς...
λοιπον επειδη και εχω ακομα μαθαινω τα κολπα αφαιρεσαν το ποσο απο την prepaid card
1-2 ωρες αφου εγινε posted
τελικα το e-banking ειναι πολυ χρησιμο και αναλυτικο και το συνιστω σε οσους ακομα
δεν το δουλεψαν.
3 ξεχωριστες παραγγελιες απο Amazon:
1η - Dispatched on 24 Feb 2011 - αναμονη στις 3 Μαρτιου
2η - Dispatched on 28 Feb 2011 - αναμονη στις 7 Μαρτιου
3η - Dispatched on 2 Mar 2011 - αναμονη στις 10 Μαρτιου
Καμια δεν εχει ερθει ακομα. Ρωτησα στο ταχυδρομειο αλλα δεν ξερουν τιποτα. Τοση ατυχια να καθυστερησουν και οι 3???
Για την 1η, ηδη μου την ξαναεστειλαν απο Amazon (να δουμε ποτε θα φτασει). Για τις αλλες μου ειπαν να περιμενω λιγο ακομα.
από amazon.co.uk παρήγγειλα για φίλο μου ένα guitar hero bandle στις 8/3 και χθες 10/3 ήρθε με ups courier σπίτι !
άψογο!
Με courier και απο την Κινα σε 2 μερες θα ερθει. Το θεμα ειναι στις απλες αποστολες τι γινεται.