Να ενημερώσω, επισης, οτι ξεκινήσαμε πολυ καλα με American Horror Story!!!!!!
Printable View
Να ενημερώσω, επισης, οτι ξεκινήσαμε πολυ καλα με American Horror Story!!!!!!
https://uproxx.files.wordpress.com/2...ct14.png?w=650
https://www.youtube.com/watch?v=P02QmncDOzM
Το fail της υπόθεσης είναι ότι θα είναι free για Plus users και εμείς λογικά θα πρέπει να το κατεβάζουμε πάλι :P
Αν και δεν ασχολήθηκα καθόλου Μιχάλη (και βασικά είχα ακούσει και κάποια καλά λόγια για την πρώτη σεζόν στο σύνολό της), σκέψου ότι πίσω από την παραγωγή βρίσκεται η εταιρεία The Asylum, παραγωγός επίσης των επιτυχιών:
Sharknado
Mega Shark Versus Mecha Shark
Mega Shark Versus Giant Octopus
Sharktopus Vs. Pteracuda
Atlantic Rim (!)
Age of Tomorrow (!!) και άλλα πολλά!
Θεοί!
Τι ειναι ολα αυτα;; Lol!!!
Πραγματικά δεν εχω δει τόσο κακή σειρα σε ολα τα επίπεδα..
Μου εκανε εκπληξη οτι ηταν τόσο κακή..
Ειδα και κάποιες σκηνές στο κλικαριστο πραγματικά για γέλια.
Χαχα που να δεις και trailers να λιώσεις στο γέλιο!
πείτε μου ότι πλάκα κάνετε έτσι;
εκτός και αν είστε από εκείνους που βαπτίζουν cult/καλή μια ταινία, λόγω του απίστευτου πάτου ποιότητας που έχει...
Το sharknado μ'εκανε να γελασω αυθεντικα και αυθορμητα, κατι που δεν καταφεραν κωμωδιες υψηλου προφιλ κ budget.Δεν με κοροιδεψε και δεν μου πλασαριστηκε ως κατι αλλο.Οποτε ναι.Το γουσταρω full.
Και τώρα εχεί Walking Dead Season 5..
Δεν υπάρχω, δεν ακούω τίποτα για τα επομενα 45 λεπτά...
Γενικά δεν βλέπω ποτέ τις σκηνές του επόμενου επεισοδιου αλλά ήμουν ξάπλα εκείνη τη στιγμή και με έσωσε η βαρεμάρα μου :P
Μπανιζω ζομπια.....
Μοναδική ατάκα
σκατέ ολέ.
Τώρα είδα το ποστ του Παύλου, δυστυχώς όμως επειδή δεν θέλω να βλέπω σκηνές για το επόμενο επεισόδιο, το σταμάτησα όταν τελείωσε (και ως συνήθως, το έσβησα και από τον σκληρό δίσκο).
τζίφος μεγαλοπρεπής το φελέκι μου μέσα. Κάτι καλό μάλλον θα είχε στο τέλος για να το λέει ο Παύλος.
να με βράσω, που να πάει το μυαλό μου ότι το WD είπε να κάνει μια "Μαρβελιά";
σιχτήρ (γκιτ).
Σίγουρα πολλοί νιώσανε έτσι στο τέλος του χθεσινού επεισοδίου του Walking Dead
Spoiler!
Κοιτα... Εφόσον τα πραγματα έγιναν οπως τα περιγράφεις στο spoiler, σαφως εχει ακολουθηθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Όμως, για κάποιον ο οποιος παρακολουθεί μονο τη σειρα, νομιζω οτι το χθεσινό επεισόδιο ηταν απλα εκρηκτικό!!!! Δεν ειμαι σιγουρος ποια προσέγγιση προτιμω...
Αυτο που δε μου αρεσει τοσο, ειναι το γεγονος οτι ο Ρικ παει να περασει στην dark side, αλλα, στη σειρα τουλάχιστον, μονίμως "παλαντζαρει". Δε ξερω στο κόμικ πως εχει εξελιχθεί ο χαρακτήρας του.
Τότε, ας ελπίσουμε να δουμε κατι ανάλογο και στη σειρα. Θα εχει πολυ ενδιαφερον!!!
Χαιρετω τα πληθη! [emoji112]
Σκεφτομουν τον τελευταιο καιρο να ξεκινησω καποια διαστημικη σειρα. Τελειωσε το καλοκαιρι , ερχεται χειμωνας , οτι πρεπει ειναι μια διαστημικη τωρα. Γενικα απο το ψαξιμο που εχω κανει στο internet ειμαι λιγο πριν καταληξω στο Battlestar Galactica.
Σχετικα προσφατη ειναι , καλα εφφε θα εχει πιστευω , καλες βαθμολογιες και πολυ καλα σχολια διαβαζω , οποτε λεω να καταληξω εκει.
Μπηκα στο imdb και βρηκα μια με 4 σαιζον και καμια 20αρια επεισοδια την καθε μια. 2004-2009. Ωπα λεω εδω ειμαστε , ειναι σειρα με αρχη μεση και τελος. Σκρολαρω παρακατω και τι να δω! Ενα σκασμο αλλες επιλογες με τον ιδιο τιτλο! Τι εξτρα ταινιες που βγαλανε κατα καιρους , τι κατι webisodes η πως τα λενε αυτα , τι αλλα mini series , μια ξενερα την εφαγα. [emoji33]
Για να καταληξω και καπου , υπαρχει κανενας φαν της σειρας να με κατατοπισει? Ποσο τραγικα ειναι τα πραγματα? Περα απο την κυριως σειρα ποσα αλλα ειναι αυτα που πρεπει να δω? Και κυριως με ποια σειρα να τα δω?
Σε οποιον βοηθησει χρωσταω rep [emoji3] [emoji3] [emoji3] !
Edit: Αν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα και ειναι δυσκολη να την παρακολουθησω , δεχομαι και προτασεις για σειρες στο ιδιο στυλ! 100 % εχεμυθια lol !